Merhaba arkadaşlar 6 aydır bebek istiyoruz ağustos ayında ben folik asit kullandım esimde sabah akşam keçi boynuzu özü kullandı bugün hamile olduğumu öğrendim sizlere de söylemek istedim isteyen deneyebilir nasılsa bir zararı yok allah hepinize bu haberi almayı nasip etsin inş
sevindim canım allah tamamına erdirip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsinn inşallah...bizlerede nasip etsin.. aminMerhaba arkadaşlar 6 aydır bebek istiyoruz ağustos ayında ben folik asit kullandım esimde sabah akşam keçi boynuzu özü kullandı bugün hamile olduğumu öğrendim sizlere de söylemek istedim isteyen deneyebilir nasılsa bir zararı yok allah hepinize bu haberi almayı nasip etsin inş
Yok kanama olmadı ama çok kasık ağrısı çektim hep hastalanicam sandım halada agriyo kasiklarimsağlıca
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım hayırlı olsun canım. darısı başımıza :) sende yerleşme kanaması falan oldumu
Çok sağol canım allah isteyen herkese versin inş beklemek çok zor biliyorumsevindim canım allah tamamına erdirip sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsinn inşallah...bizlerede nasip etsin.. amin
evet bendede bayağı belirti varda sende hangi belirtiler oldu?Çok sağol canım allah isteyen herkese versin inş beklemek çok zor biliyorum
Yok kanama olmadı ama çok kasık ağrısı çektim hep hastalanicam sandım halada agriyo kasiklarim
Bende pek belirti olmadı aslında adetim gecikti 4 gün kasık ağrısı cekiyorum bide arada baş donmelerim oluyo senin son adet tarihin neevet bendede bayağı belirti varda sende hangi belirtiler oldu?
Evet adetin geçince öğrendim ama daha doktora görmedim bende inş sağlıklı gebeliktir çok umutlandim şimdiden yıkılmak istemiyorumolsun tatlı acılar onlar :) adetin geçincemi öğrendin :) ay soru yağmuruna tutuyorum ama napalım acemilik
benim en son adet tarihim bat10 eyluldu şimdikinin bat8ekim olması lazmBende pek belirti olmadı aslında adetim gecikti 4 gün kasık ağrısı cekiyorum bide arada baş donmelerim oluyo senin son adet tarihin ne
Evet adetin geçince öğrendim ama daha doktora görmedim bende inş sağlıklı gebeliktir çok umutlandim şimdiden yıkılmak istemiyorum
sol kasık ağrım var bir haftdır . adetimin bitimindem sonra 5-6 gun kahverengi ve pembemsi akıntım oldu. idrarımda koku var . sabahları hafifa bulantım var olduğundan daha çok tuvalete gitmeye başladım olduğundan daha koyu idrarım falan daha bir sürü şey bel ağrısı göğüslerde ağrı ve hassaiyet bu da adet dönminden sonra başladı hala acıo su bile değdiğinde acıo o derece falan . bakalım bat8ekimi bekliorumki adet belirtilerimde hiç böyle olmamıştı kasıktaki ağrı için mutlaka gidicem doktora zatenBende pek belirti olmadı aslında adetim gecikti 4 gün kasık ağrısı cekiyorum bide arada baş donmelerim oluyo senin son adet tarihin ne
slm cnm...8 yaşında oğlum var.kondom harici korunma yöntemimiz olmadı bugüne kadar.3 aydır korumuoruz ama malesef hamile kalamadım..ovulason testi kullanmıyorum.akıntıya göre kürek çekioruz :))))))) ama şimdilik yok...yaş 38Kızlar bişey sormak istiyorm.. Bebişleri olup 2. bebişi düşünen arkadaşlar özellikle. Korunmayı bıraktıktan ne zaman sonra gebe kaldınız?? Kornmayı bıraktıktan ne zamana kadar olmazsa sorn olr??
inş. sizede bizede herkezede nasip olur bebek . allah hayırlı evlatlar versin amin.slm cnm...8 yaşında oğlum var.kondom harici korunma yöntemimiz olmadı bugüne kadar.3 aydır korumuoruz ama malesef hamile kalamadım..ovulason testi kullanmıyorum.akıntıya göre kürek çekioruz :))))))) ama şimdilik yok...yaş 38
aminn cnmm tez zamanda inşallahhhinş. sizede bizede herkezede nasip olur bebek . allah hayırlı evlatlar versin amin.
amin...aminn cnmm tez zamanda inşallahhh
Bizde kondomla korunuyoruz ve 2 ay oldu bende de gebelik yok henüzslm cnm...8 yaşında oğlum var.kondom harici korunma yöntemimiz olmadı bugüne kadar.3 aydır korumuoruz ama malesef hamile kalamadım..ovulason testi kullanmıyorum.akıntıya göre kürek çekioruz :))))))) ama şimdilik yok...yaş 38
hayır kkullanmıyorum .siz?Bizde kondomla korunuyoruz ve 2 ay oldu bende de gebelik yok henüzdoktora gitmiştik karar verdiğimizde hormonlarım normal seviyede ve ultrasonla rahim ve yumurtalıklara da baktı normal dedi. Ama 2 aydır da olmayınca telaş yaptım. Peki folic asit kullanıyo musunuz ?
Mrb canim bende yeni katildim araniza :) bizde 5 aydır deniyoruz ama olmadıBen cok komigim ya her regl oldugum da kalkip tum evi bastan asagi temizliyorum sinirimi evden cikariyorum
Hoş geldin canımmMrb canim bende yeni katildim araniza :) bizde 5 aydır deniyoruz ama olmadıbu ay yine çok umitliydim yine yok rabbimden hayirlisini istiyorum belli ki zamanı var ama biz tabi bu zamanı bilmiyoruz sadece istiyoruz. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin.
Teşekkür ederim canimmHoş geldin canımm
..bizde 5aydır uğraşıoruz.
inşllah allah herkese tez zamanda nasip eder. bu ay 8 ekimi bekliorum allahım dualarıımızı kabul etsin..
Amin...
Teşekkür ederim canimm :) ben hep dua ediyorum evimde rabbimden hayirli bi evlat vermesini istiyorum Rabbim dualarimizi geri çevirmez inşallahHoş geldin canımm
..bizde 5aydır uğraşıoruz.
inşllah allah herkese tez zamanda nasip eder. bu ay 8 ekimi bekliorum allahım dualarıımızı kabul etsin..
Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?