- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
inşallah canım ya allah herkese nasip etsin =)ayy ne guzel bicir bicir bi aile olmussunuz siz bebisiniz gelsin 3 unuz bir kosusun ortalikta :)
ben iğneden önceki gece eşimle yanyana olamıycam bi sorun olu mu ki yani şartmı acaba öncesinde ilişki?dediğim gibi ilk denemem dr bugun yapıcaktı iğnemi ama saat hesabı yaparak yarın sabah saat 10:00 da yaptırmamı istedi ama öncesınde bu aksam ilişki önerdi.ve iğneyi cars sabah 10:00 yaptırıp.perş akşamı ilişki önerdi. bakalımm neler olcak :)
sperm 48 saat kadar yasayabılıyormus iğne oncesı ilişki önermesinin sebebi bu çok sorun olacagını sanmıyorum.ve beni cuma gunu tekrar cagırdı catlamanın olup olmadıgına bakıcak.benım soyle bi avantajım var hastanede calısıorum dr umla iç içeyim :)ben iğneden önceki gece eşimle yanyana olamıycam bi sorun olu mu ki yani şartmı acaba öncesinde ilişki?
işte o çok güzel bi avantaj ben 2 saat yol gidiyorum hastane için ve gittiğimde mecbur kv lerde kalıyorum eşimde memur her an izin alıp beni götüremiyor. cuma günki kontrol için perşembeden gidicem mesela..sperm 48 saat kadar yasayabılıyormus iğne oncesı ilişki önermesinin sebebi bu çok sorun olacagını sanmıyorum.ve beni cuma gunu tekrar cagırdı catlamanın olup olmadıgına bakıcak.benım soyle bi avantajım var hastanede calısıorum dr umla iç içeyim :)
benim iğne sonrası yumurta gelişimi olmamıştı o sebepten 2 gün arayla cagırdı sürekli bi ayagın hastanede oluyo yaniişte o çok güzel bi avantaj ben 2 saat yol gidiyorum hastane için ve gittiğimde mecbur kv lerde kalıyorum eşimde memur her an izin alıp beni götüremiyor. cuma günki kontrol için perşembeden gidicem mesela..
inşallah bi sorun çıkmaz cuma iğnemi olur dönerim.. kv nin yanında kalmam gerekmez bikaç gün daha..benim iğne sonrası yumurta gelişimi olmamıştı o sebepten 2 gün arayla cagırdı sürekli bi ayagın hastanede oluyo yani
geçmiş olsunbugun 3 uncu kontrolume gittim prolaktin yuksekligi varmis cok degil fakat dostinex verdi yarin esim sperm testi vericek onumuzde ki ayda catlama icin ilac vericek uzadikca uzayacak gibi ya
günaydın canım naptın oldun mu çatlatma iğnesi? bende bugün akşamdan gidiyorum yarın sabahta kontrolüm varbenim iğne sonrası yumurta gelişimi olmamıştı o sebepten 2 gün arayla cagırdı sürekli bi ayagın hastanede oluyo yani
günaydınnn ...evet canım dün yaptırdım bugünde büyük gün inşallah hayırlısı olur hakkımız da :)günaydın canım naptın oldun mu çatlatma iğnesi? bende bugün akşamdan gidiyorum yarın sabahta kontrolüm var
canım biraz bilgi vereblir misin? =) azıcık korkuyorum iğneden. bide yumurtalarım gelişmiştir dimi? 2 gündür azıcık kasık ağrım varevet canım dün yaptırdım bugünde büyük gün inşallah hayırlısı olur hakkımız da :)
benim de gec gelişti hergün 2 mm büyüyo ilk klomen sonrası kontrolum de ölcum alamadı daha sonra 2 ser gün arayla 11.13,15,17 iğnemi yaptırdığım gün ölcüm almadı dr 19 mm olur dedi iğnemi kol ve göbekten yapılıomuş ben koldan yaptırdım deri altına yapılıo hıç hissetmedim bile :)canım biraz bilgi vereblir misin? =) azıcık korkuyorum iğneden. bide yumurtalarım gelişmiştir dimi? 2 gündür azıcık kasık ağrım var
bende de kasık ağrısı oluyoo batma seklin de hatta yumurtam sağ tarafta gelişti ama benim batma hissi sol taraftaydı ve baya siddetli gülünce yada arabada giderken sallayınca cok hıssediliyordu dr sordum baya bii inceledi aaa burda da var ama cok geride boyutunu göremiorum dedi.dr da dedim belki hocam o bize sürpriz yapar...canım biraz bilgi vereblir misin? =) azıcık korkuyorum iğneden. bide yumurtalarım gelişmiştir dimi? 2 gündür azıcık kasık ağrım var
peki bu iğneyi doktor kendi mi yapıyor? yani ben gün aşırı kontrole gidemem yarın yapmazda şu gün gelişmiş olur o zaman yaptır derse sağlık ocağında falan yapılabilir mi?benim de gec gelişti hergün 2 mm büyüyo ilk klomen sonrası kontrolum de ölcum alamadı daha sonra 2 ser gün arayla 11.13,15,17 iğnemi yaptırdığım gün ölcüm almadı dr 19 mm olur dedi iğnemi kol ve göbekten yapılıomuş ben koldan yaptırdım deri altına yapılıo hıç hissetmedim bile :)
benimde sol tarafta ağrım umarım iyiye işarettir =)bende de kasık ağrısı oluyoo batma seklin de hatta yumurtam sağ tarafta gelişti ama benim batma hissi sol taraftaydı ve baya siddetli gülünce yada arabada giderken sallayınca cok hıssediliyordu dr sordum baya bii inceledi aaa burda da var ama cok geride boyutunu göremiorum dedi.dr da dedim belki hocam o bize sürpriz yapar...
dr yapmıyo sağlıkcılar yapıo saglık ocagını bilemem ama herhangi bi hastanenin acilinde yaptırabilirsin.ye tabii saat verio dr gitme saatin gec olursa sıkıntı ilişki saatını ona göre hesaplıyo çünki ben sabah 10:00 da yaptırdım ilişkimi ertesi aksam 10:00 a verdi 36. saat ilişki öneriyor.peki bu iğneyi doktor kendi mi yapıyor? yani ben gün aşırı kontrole gidemem yarın yapmazda şu gün gelişmiş olur o zaman yaptır derse sağlık ocağında falan yapılabilir mi?
ağrı batma ve bide ekstra akıntın varsa gayet iyiye işaret büyüme belirtisi :)benimde sol tarafta ağrım umarım iyiye işarettir =)
anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için. batma şeklinde değil ama içten içten sızlıyo, tuvaletim geldiğinde dahada artıyo ağrısı. akıntımda bi var gibi bi yok gibi bilemedim =))dr yapmıyo sağlıkcılar yapıo saglık ocagını bilemem ama herhangi bi hastanenin acilinde yaptırabilirsin.ye tabii saat verio dr gitme saatin gec olursa sıkıntı ilişki saatını ona göre hesaplıyo çünki ben sabah 10:00 da yaptırdım ilişkimi ertesi aksam 10:00 a verdi 36. saat ilişki öneriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?