ekim de hamile kalmayan kalmasiinnn

Allah mutlu mesut etsin inşallah. İnşallah bebişin bekletmeden hemen gelir =)

ay okurken bi ara ben ne zaman yazdım bunu dedim :d hikayemiz aynı 30 yasındayım 9 yıl once 2 yıllık bi evliliğim oldu bebek zamanına gelene kadar ayrıldım. ve simdi 4 aylık evliyim ve bebe istioruz :)):

ay okurken bi ara ben ne zaman yazdım bunu dedim :d hikayemiz aynı 30 yasındayım 9 yıl once 2 yıllık bi evliliğim oldu bebek zamanına gelene kadar ayrıldım. ve simdi 4 aylık evliyim ve bebe istioruz :)):

şuan insan bı daha çok istiyo sanki eksiğim gibi bi bebeğim olsa tamamlanacakmışım gibi inşallah en kısa zamanda olur canım :) gebelik öncesi bişey kullanmak gerekiyormuki ay ben hiç bişe bilmiyorum endokrine gittim tsh yüksekti allaha şükür düştü başka bişeye kadın doğuma gitmeye gerek varmı acaba yada bu ay olmazsamı gideyim

dr ilk 6 ay korunmasız ilişki den sonra dr kontrolune cağırıyor benim dr daha yeni evlisin bi kac ay bekleyelim dedi ama ben tıbbı destek almak istiorum yas ıtıbarıle hızlandırmak istedim. dediğin gibi bende cok büyük bi eksiklik hissediorum.

İnşallah tez zamanda isteğimize kavuşuruz canım takipte kalalım 2-4 ekim adet tarihim sabırsızlıklar bekliyorum

içini ferah tut inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırız

benimde 29 eylül,1 ekim inşallah çok güzel haberler alırız ve veririz :)):

inşallah şimdiden eşime nasıl söylerim acaba kan testi yaptırsammı ne zaman belli olur heyecanlarındayım bıde ilk denemem ya biraz korkuyorum

kızlar ben bide yumurtlama döneminide tam çözemedim. internetteki hesaplayacılara bakıyorum bide düzensiz olduğu için artık allah ne verdiyse :)

Günaydin
insallah ekimde hepimiz güzel haberler veririz burda :)

Kac aydir deniyorsunuz hanimlar?

merheba benimde ilk denemem bu ay oldu ve regl tarihim ayın 21 i ilk denemede umudum yok ama bakalım Allahım isteyen herkese biran önce tattırsın bu duyguyu inşallah :)

merheba benimde ilk denemem bu ay oldu ve regl tarihim ayın 21 i ilk denemede umudum yok ama bakalım Allahım isteyen herkese biran önce tattırsın bu duyguyu inşallah :)

benimde ilk denemem bu ay bat 2-5 ekim hayırlısı

inşallah güzel haberlerle mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…