- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
Allah mutlu mesut etsin inşallah. İnşallah bebişin bekletmeden hemen gelir =)Günaydın kızlar beklediğim konu :) 30 yaşındayım 4 aylık evliyim bu ay çalışmalara başladık bende bebe istiyorum 7 yıl öncesinden 2 yıllık evliliğim vardı kötü bi evlilik oldugu için bebek yapmadım doğal korunmuştum. şuan çok mutlu bir evliliğim var allaha şükür ve bır bebeğimin olmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam. inşallah ekimde bol bebek haberleri alırız :)
ay okurken bi ara ben ne zaman yazdım bunu dedim :d hikayemiz aynı 30 yasındayım 9 yıl once 2 yıllık bi evliliğim oldu bebek zamanına gelene kadar ayrıldım. ve simdi 4 aylık evliyim ve bebe istioruz :)):Günaydın kızlar beklediğim konu :) 30 yaşındayım 4 aylık evliyim bu ay çalışmalara başladık bende bebe istiyorum 7 yıl öncesinden 2 yıllık evliliğim vardı kötü bi evlilik oldugu için bebek yapmadım doğal korunmuştum. şuan çok mutlu bir evliliğim var allaha şükür ve bır bebeğimin olmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam. inşallah ekimde bol bebek haberleri alırız :)
Allah mutlu mesut etsin inşallah. İnşallah bebişin bekletmeden hemen gelir =)
ay okurken bi ara ben ne zaman yazdım bunu dedim :d hikayemiz aynı 30 yasındayım 9 yıl once 2 yıllık bi evliliğim oldu bebek zamanına gelene kadar ayrıldım. ve simdi 4 aylık evliyim ve bebe istioruz :)):
dr ilk 6 ay korunmasız ilişki den sonra dr kontrolune cağırıyor benim dr daha yeni evlisin bi kac ay bekleyelim dedi ama ben tıbbı destek almak istiorum yas ıtıbarıle hızlandırmak istedim. dediğin gibi bende cok büyük bi eksiklik hissediorum.şuan insan bı daha çok istiyo sanki eksiğim gibi bi bebeğim olsa tamamlanacakmışım gibi inşallah en kısa zamanda olur canım :) gebelik öncesi bişey kullanmak gerekiyormuki ay ben hiç bişe bilmiyorum endokrine gittim tsh yüksekti allaha şükür düştü başka bişeye kadın doğuma gitmeye gerek varmı acaba yada bu ay olmazsamı gideyim
dr ilk 6 ay korunmasız ilişki den sonra dr kontrolune cağırıyor benim dr daha yeni evlisin bi kac ay bekleyelim dedi ama ben tıbbı destek almak istiorum yas ıtıbarıle hızlandırmak istedim. dediğin gibi bende cok büyük bi eksiklik hissediorum.
Allah hepimize nasip eder insallah
inşallahhh:))) sakin olalım canim elele hep beraber birbirimize destek olarak hamile kalacaz insallah
ekimde hamileliği isteyen bende varım İnşallah Rabbim hepimize nasip eder haziranda bi kimyasal gebeliğim oldu yaklaşık 7 aydır bebek istiyorum ama henüz bi gelişme yok ve bende çok fazla kafaya takmaya başladım öyle ki hamile arkadaşlarımla görüşmek bile istemiyorum iyice psikolojim bozuldu Allah sonumuzu hayır etsin
benimde 29 eylül,1 ekim inşallah çok güzel haberler alırız ve veririz :)):İnşallah tez zamanda isteğimize kavuşuruz canım takipte kalalım2-4 ekim adet tarihim sabırsızlıklar bekliyorum
benimde 29 eylül,1 ekim inşallah çok güzel haberler alırız ve veririz :)):
Günaydin
insallah ekimde hepimiz güzel haberler veririz burda :)
Kac aydir deniyorsunuz hanimlar?
valla benım ilk denemelerim çoğunda ilkte olmuyo ama olsun korku içinde umutluyum ama :)
insallah olur canim :) bat nezaman?
merheba benimde ilk denemem bu ay oldu ve regl tarihim ayın 21 i ilk denemede umudum yok ama bakalım Allahım isteyen herkese biran önce tattırsın bu duyguyu inşallah :)
merheba benimde ilk denemem bu ay oldu ve regl tarihim ayın 21 i ilk denemede umudum yok ama bakalım Allahım isteyen herkese biran önce tattırsın bu duyguyu inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?