ekim de hamile kalmayan kalmasiinnn

bizim bir yıl oldu bu ay ilk kez klomen kullandım yarın çatlatma iğnesi yapılacak bakalım inşallah 4 5 ekimde güzel haberler veririm =))

hadi hayirlisi olsun insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

bizde 5 aydir deniyoruz ama olmadi daha suan 7 gün gecikmem var, kan testide negatif cikti ama daha hastalanmadim. Kist falanda yokmus. Kafama takildi iyice, neyden kaynaklaniyor ki acaba

benım arkadaşımda öyle olmuştu psikolojik gecikme demişti doktor biz istiyoruz bekliyoruzya. hayırlısı inşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bize.

düzensizim tahmini 2-5 ekim nasıl geçecek bugünler bilemedim. senın ne zaman

cok zor geciyor demi günler. Insallah sonunda güzel haber duyariz senden :)

benim 10.09. gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. Kan testi yaptirdim negatif cikti.
Kist falanda yokmus ama neden geciktiginide bilmiyorum. Normalde hep gününde hastalanirdim.

sakın umudunu kaybetme sen yine herşeyin hayırlısı evet geçmiyor günler

benım arkadaşımda öyle olmuştu psikolojik gecikme demişti doktor biz istiyoruz bekliyoruzya. hayırlısı inşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bize.

oda olabilir, oysa ben bu ay hic ümitlenmemistim. Hayilrisi olsun insallah önümüzdeki ay gelsin bebisler :)

belki geç döllenme falan olabilir mi ki? bi kaç gün sonra yeniden test yap istersen?

içini ferah tut inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırız
inşallah canımm meleklerimiz bizi daha fazla bekletmez benimde tsh yüksekti hala kullanıyorum ilaç baya düştü ama onunda etkisi olur dediler Rabbim bize isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bu psikoloji zor bi psikoloji gerçekten

ben de 38 yaşındayım 1 oğlum var.3 yadır boş geçior

bu hormon ölçümleri için direkt kadın doğum dr.mı gidiliyor ve adetli iken mi gidilmesi gerekiyor?

Arkadaslar insallah yakin zamanda bende anne olurum 3yildir evliyim ve bende o malum pskolojik rahatsizlik icerisindeyim yani vajinismusum esimle birlikte bayramdan sonra cinsel terapiste gidecegiz insallah benimde dunyalar tatlisi saglikli bir bebisim olur Allah isteyenlere evlat sahibi nasip etsin insallah

Merhabalar benımde 3 denemem olacak ekim. Bu aydan umutsuzum ekim olur inşallah.

tsh zaten ayrı bir korku yapıyo beninde 1,68 e kadar düştü ama hala kullanıyorum kullanıcamda herzaman galiba nodülümde var ama olsun bir dünya insan var bizim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…