ay başında kısmetse olumlu sonucu buraya yazalım ozaman :))benimde ilk denemem bu ay bat 2-5 ekim hayırlısı
bizim bir yıl oldu bu ay ilk kez klomen kullandım yarın çatlatma iğnesi yapılacak bakalım inşallah 4 5 ekimde güzel haberler veririm =))Günaydin
insallah ekimde hepimiz güzel haberler veririz burda :)
Kac aydir deniyorsunuz hanimlar?
ay başında kısmetse olumlu sonucu buraya yazalım ozaman :))
bizim bir yıl oldu bu ay ilk kez klomen kullandım yarın çatlatma iğnesi yapılacak bakalım inşallah 4 5 ekimde güzel haberler veririm =))
hadi hayirlisi olsun insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
bizde 5 aydir deniyoruz ama olmadi dahasuan 7 gün gecikmem var, kan testide negatif cikti ama daha hastalanmadim. Kist falanda yokmus. Kafama takildi iyice, neyden kaynaklaniyor ki acaba
düzensizim tahmini 2-5 ekim nasıl geçecek bugünler bilemedim. senın ne zaman
cok zor geciyor demi günler. Insallah sonunda güzel haber duyariz senden :)
benim 10.09. gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. Kan testi yaptirdim negatif cikti.
Kist falanda yokmus ama neden geciktiginide bilmiyorum. Normalde hep gününde hastalanirdim.
benım arkadaşımda öyle olmuştu psikolojik gecikme demişti doktor biz istiyoruz bekliyoruzya. hayırlısı inşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bize.
sakın umudunu kaybetme sen yine herşeyin hayırlısı evet geçmiyor günler
icimde hala bi umut var, acaba gec döllenme vs. falanmi diye ama öylede kendimi avutuyorum iste.
belki geç döllenme falan olabilir mi ki? bi kaç gün sonra yeniden test yap istersen?cok zor geciyor demi günler. Insallah sonunda güzel haber duyariz senden :)
benim 10.09. gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. Kan testi yaptirdim negatif cikti.
Kist falanda yokmus ama neden geciktiginide bilmiyorum. Normalde hep gününde hastalanirdim.
belki geç döllenme falan olabilir mi ki? bi kaç gün sonra yeniden test yap istersen?
inşallah vardır bebişinbilmiyorum ki insallah öyledir´. Bu hafta sonu gelmesse tekrar bi test yaparim
inşallah vardır bebişindarısıda bize olur =)
inşallah canımm meleklerimiz bizi daha fazla bekletmez benimde tsh yüksekti hala kullanıyorum ilaç baya düştü ama onunda etkisi olur dediler Rabbim bize isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bu psikoloji zor bi psikoloji gerçekteniçini ferah tut inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırız
ben de 38 yaşındayım 1 oğlum var.3 yadır boş geçiorMerhaba bende ekim ayında çalışmalara başlayacam☺bir kızım var 30 eylülde 1 yaşına girecek.37 yaşındayım malum yaşdan dolayi eşimle fazla beklemek istemiyoruz kızımızın kardeşi olsun istiyoruz.simdiden heyecanlıyım .umarım isteyen herkes annelik duygusunu yasar
bu hormon ölçümleri için direkt kadın doğum dr.mı gidiliyor ve adetli iken mi gidilmesi gerekiyor?
inşallah canımm meleklerimiz bizi daha fazla bekletmez benimde tsh yüksekti hala kullanıyorum ilaç baya düştü ama onunda etkisi olur dediler Rabbim bize isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bu psikoloji zor bi psikoloji gerçekten
inşallah canımm meleklerimiz bizi daha fazla bekletmez benimde tsh yüksekti hala kullanıyorum ilaç baya düştü ama onunda etkisi olur dediler Rabbim bize isteyen herkese nasip etsin anne olmayı bu psikoloji zor bi psikoloji gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?