- Konu Sahibi tugbali_043
-
- #2.741
Verdim ama hem çok huysuz hemde burun fosur fosur uyutmuyor çocuğuYapma yaaaa! Peditus falan verdin ni cnm
Verdim ama hem çok huysuz hemde burun fosur fosur uyutmuyor çocuğu
Biraz atlattik gibi bakalım hastalığı inşallah tekrarlamaz arda nasıl oldu ? Sen neler yapıyorsun iki bebisleArda da hastalandı bizim de 3. Günümüz canım. Peditusu aksatma burnunu da sürekli aç serum phsiologic le. Ben de arına geçecek diye korkuyorum. Arda emmeye aşladığı için hafif geçti bu defa hastalık. Sütün geliyorsa sen de emzir istersen. Ama alışmasın tekrar diyorsan sakın bulştırma anında alışıyorlar çünkü
Biraz atlattik gibi bakalım hastalığı inşallah tekrarlamaz arda nasıl oldu ? Sen neler yapıyorsun iki bebisle
Geçmiş olsun canım ya küçük olanlar hasta olunca daha tedirgin oluyor insan abileri büyüdü artık bi şekilde atlatıyorlar inş. Çabucak iyileşir Arın daArda iyi çok şükür de Arın öksürmeye başladı şimdi de. İlaç da veremeyecek doktor. Napıcaz bilmem. Yarın doktora götürücem bakalım. Çıldırıcam ya nerden çıkıyo bu hastalık yaa! Off!
Geçmiş olsun canım ya küçük olanlar hasta olunca daha tedirgin oluyor insan abileri büyüdü artık bi şekilde atlatıyorlar inş. Çabucak iyileşir Arın da
Canım adetin geçmiş baya test yaptın mi inş. En kısa zamanda kavuşursun melegine seninde güzel haberlerini alırızBana dua edin anne olmak istiyorum
Artık bebeğin hareketleri canımı acıtıyor yeri daraldigi için daha sert tekmeler atıyor kasılma çok oluyor sezeryan olcak 1.5 ay falan kaldı işte hayirlisiyla gecseydi şu günlerdeİnşallah canım. Sağol. Hamilelik nasıl 2 aydan az kalmış Allahın izniyle. Bu da sezeryan olacak galiba dimi?
Artık bebeğin hareketleri canımı acıtıyor yeri daraldigi için daha sert tekmeler atıyor kasılma çok oluyor sezeryan olcak 1.5 ay falan kaldı işte hayirlisiyla gecseydi şu günlerde
allah razi olsun inşallah test yaptim negatif cikti ama adetime iki gun varken yaptim bidaha yapmaya cesaret edememCanım adetin geçmiş baya test yaptın mi inş. En kısa zamanda kavuşursun melegine seninde güzel haberlerini alırız
Kızlar bana yardimci olurmusunuz ben iki bucuk sene evliyim cok istiyoruz adetim 12 gun gecti Hamikelik belirtim hic yok surekli adet olcakmişim gibi hissediyorum bide yumurta aki gibi akintim var lutfen yardimci olurmusunuz
guzel dilekleriniz icin teşkkurler test yapmaya korkuyorum o tek cizgiyi görmekten evet sumuksu bir akinti neden olabilir şimdi siz hamilesiniz ya belki kendinizden biliyorsunuzdur ne bilim bende omut ariyirum işteTatlım öncelikle inşallah hamilesindir. Yumurta akı gibi akıntı sünüyo mu? Sümük gibi mi yani? Adetinin 12 gün geçmiş olması hamilelik belirtisi tabi ama bak şimdi mevsim geçişindeyi sistit de olsbilirsin bi test yap derim ben çünkü enfeksiyon ilerler ve tedavi edilmezse hamile kalman daha da zorlaşır. Bi test yap sen
guzel dilekleriniz icin teşkkurler test yapmaya korkuyorum o tek cizgiyi görmekten evet sumuksu bir akinti neden olabilir şimdi siz hamilesiniz ya belki kendinizden biliyorsunuzdur ne bilim bende omut ariyirum işte
allah bayşlasin çok sağolunBiz hepimiz doğurduk canım bizim bebeler 14-16 aylık oldu hatta ben 2. yi geçen ay doğurdum darısı başına inşallah.
Ve evet çok tecrübeliyiz. Tabi bi doktor kadar değil ama bana mantar gibi geldi. Sen vakit kaybetme bi test al. Hamileysen de değilsen de hemen bi doktora git. Akıntının yoğun olması, mantar, sistit, idrar yolu enfeksiyonu gebe kalmanı zorlaştırır. Zaten hamilelikten önce tadavisi daha kolay. Hem hamile hem de bu şikayetlerin varsa da tedavi edilmeli. İlk üç ay çok önemli. Sen hiç vakit kaybetme canım
Bide akintim okadar cok degil yumurlama döneminde oldugu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?