ekim hamileleri... :)

canım ama 400tl de çok pahalıymış gerçekten ayda kaç kere gidiyordun hafta sonu oğluşuma yeni ciciler aldık teyzeleri çok eğlenceli ama hiç bir şeyi beğenmeyen ve her şeyi inceleyen bir anne olduğum için çok yoruldum dedim ki şimdiden bu kadar yoruluyorsam son aylara kesinlikle alışveriş bırakmamalıyım çok zorlanırım yoksa

hoşgeldin canım bende haftaya gideceğim ayrıntılıya sanırım bu hafta sanıyordum ama normal kontrol için çağırmış meğerse ayrıntılıyı heycanla bekliyorum maşallah prensesine de inşallah hepimizin bebişi sağlıklıdırr.gidince yazarım size

bende tetanoz için bu hafta kontrole gidince doktora soracağım ona göre de sağlık ocağında yaptıracağım şeker yüklemesi 24.haftadan sonra yapılıyormuş diye duydum ama bunu sağlık ocağında yaparlar mı acaba ?

canım ayda gidiyorum kontrole ama bu ay son gidecgm bakalım bi sıkıntı cıkmazsa amannn minik pasaya cicilermi aldın amanda aman iyi gunlerde kullansın kuzu :))

Kızlar size birsey soracagım bir kac yerde okudum aklıma takıldı ben minigimin hareketlerini hep karnımın altında vajinama yakın yerde hissediyorum bu nomalmı hamis bayanlar siz nerde hissediyorsunuz tam olarak

Kızlar size birsey soracagım bir kac yerde okudum aklıma takıldı ben minigimin hareketlerini hep karnımın altında vajinama yakın yerde hissediyorum bu nomalmı hamis bayanlar siz nerde hissediyorsunuz tam olarak

canım ben ilk hissetmeye başladğımda sağ kasığımın üstünde hissediyordum sonra sanırım büyüdüğü için sol sağ farketmiyor göbek değilim hizasına kadar çıktı hareketler nerden vuracağı hiç belli olmuyor paşanın maşallah kuzuma :) seninde büyüğünde biraz daha yukarı doğru kayacaktır hareketleri.

bende bazen sag da bazen sol tarafda hissediyorum ama asagıda hissetmeme takıldı aklım benimle aynı hafta olanların yorumlarına baktım onlarda asagıda hissediyormus az da minigim buyuyunce yukarı cıkcak heralde sagol canım :)

selam arkadaşlar.bende 3 aylık hamileyim.bursada acıbadem hastanesine gidiyorum.2 haftada bir gidiyoruz.her gidişte para alıyorlar.benimde ayda 380 e geliyor.sizin nasıl?birde ayrıntılı ultrasona ekstra para vercemmi?

selam arkadaşlar.bende 3 aylık hamileyim.bursada acıbadem hastanesine gidiyorum.2 haftada bir gidiyoruz.her gidişte para alıyorlar.benimde ayda 380 e geliyor.sizin nasıl?birde ayrıntılı ultrasona ekstra para vercemmi?

slm cnm hayırlı olsun hamılelıgın..bence 2 haftada 1 çok fazla neden öyle gidiyorsun doktorunmu oyle ıstedı.ben ve çogu hamıle 4 haftada 1 gıdıyoruz ultrason zararlı degıl dıyolar ama senınkıde cok gıbı geldı acıbadem zaten çok kazık bı hastane artı orda çalışan bır tanıdıgım var marttan sonra acıbadem tamamen ozel olacak sıgorta bıseyı karşılamıycak yanı dogum 1 250 ıse 2.500 3 000 e çıkacakmış bılemıyorum ben oyle duydum hele ayrıntılıyı dusunemıyorum normal muayeneye okadar verıyosan ben de ozele gıdıyorum ama 50 lıra alıyor ayrıntılıya 150 verdım..

slm kızlaaar nasılsınız bakalım ben bugün 11 e kadar uyumusum valla gecenın yorgunlugunu anca attım ustumden bu son gunumdu bıdaha ben gezıcem ıns.hepsını atlattım tv de de bısey yok bı bakınayım dedım hadı hoşçakalın...

uykucu anne seni uyu bakalım oh ohhhhhh :))))) bizim yerimizde uyu :) arada ura buralara topigi yanlız bırakma grsz opuldun

gülsüm canım nerelerdesin :)

canım arkadasım bı kac gundur gıremıyorum ıs yerınde net sıkıntılıydı sımdı evden gırıyorum .aksamda eve zor atıyorum kendımı yemek bulasık canım cıkıyo .bıde evdekı koca bebek :) ısteklerı hıc bıtmıyo .:)
sen nasılsın öpuyorum kocaman yarın görusuruz ınsallah :) yenı cıcıler aldım bebısıme anlatacak cok sey var öptum

selam kızlar bebeklerinize kaç tane hastane çıkışı aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ben birini bebettodan 20 li birinide kartal yuvasından aldım eşimin isteği üzerine oda 12 li 2tane oldu yani. daha almam gerekirmi hastane çıkışı ayrı battaniye ikili takımlarsanmı alsam tamda temmuzun ortasına geliyor giydire bilirmiyim acaba uzun kolluları ufacık onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…