- Konu Sahibi tugbali_043
-
günaydın canım tatlım ben ozel muaneye cok veriyorum her ay 400 tl buda agır oluyo biraz bu ayda gitmeyi dusunuyorum en son ayrıntılı ultasyonuda orda yaptırıyım ondan sonra dogum yapacagım hastanede devam edecegim doktorumdan sikayetim yok ama tamamen duygusal :)))) sagol canım senin bebisinde iyi gunlerde giysin cicilerini
gunaydıııııın kızlarr...neler neler konuşulmuş ben yokken nihayet evime dondum (okullar açılmasa donecegım yoktu ) bu sabah erkenciyiz kızımı yolladım okula bi bakınayım dedim kızlar napmış..ben geçen hafta 19+6 gunlukken gırdım detaylı ultrasona normal ultrasonun aynısı goruntusu ama yarım saat falan suruyo ellerı ayakları bobrek kalp..vs her organına tek tek bakıyo enımkunum seyrettım yanı 25 cm olmuş meleğım çook uzun boylu bı kızın olucak dedı doktor bacakları 2 hafta onden gıdıyormuş kılomuzda 340 gr olmuş ben 4.kılo 700 gr aldım suana kadar elevıtı bıraktırdı demır hapına başladık sabah ackarına..göbiş artık iyce bellı gecelerı ve sabahları kıpır kıpır meleğim bende durumlar bunlar... sız neler yapıyosunuz??
buarada ultrason doktoru dediki bu haftalarda çok küçük oluyor ve yormak istemiyoruz bebişleri yüzünün fotosunu 25.haftaya randevu alıp geliceksin ozaman çekicem dedi bişey anlamadım onada ayrı ücret vercezmi dedim yok dedi sadece 4 5 gün önceden randevu al gel dedi bende normal randevumla aynı güne denk getireyim dedim.şekeryüklemesi için daha bişey demedi doktorum geç olmazsa onuda o zaman yapar heralde..bu haftada sağlık ocagına gidip tetanos aşısını yaptırıcam sizden yaptıran varmı ?yoktur daha 21.haftada dedi buakşam gece günüm var bende ben hala buralarda oyalanıyorum hadi tutmayın beniii
canım ama 400tl de çok pahalıymış gerçekten ayda kaç kere gidiyordun hafta sonu oğluşuma yeni ciciler aldık teyzeleri çok eğlenceli ama hiç bir şeyi beğenmeyen ve her şeyi inceleyen bir anne olduğum için çok yoruldum dedim ki şimdiden bu kadar yoruluyorsam son aylara kesinlikle alışveriş bırakmamalıyım çok zorlanırım yoksa
Kızlar size birsey soracagım bir kac yerde okudum aklıma takıldı ben minigimin hareketlerini hep karnımın altında vajinama yakın yerde hissediyorum bu nomalmı hamis bayanlar siz nerde hissediyorsunuz tam olarak
canım ben ilk hissetmeye başladğımda sağ kasığımın üstünde hissediyordum sonra sanırım büyüdüğü için sol sağ farketmiyor göbek değilim hizasına kadar çıktı hareketler nerden vuracağı hiç belli olmuyor paşanın maşallah kuzuma :) seninde büyüğünde biraz daha yukarı doğru kayacaktır hareketleri.
günaydın cici anneler :)
tamam canım birazdan bakarım beğendiğim olursa yazarımgünaydın canımmmmm tatlım bugun butik bebeden ZCR Kids markadan bebisime pembis kundak aldım tavsanlı uygundu fiyatı dusunursen bakın derim :)))
selam arkadaşlar.bende 3 aylık hamileyim.bursada acıbadem hastanesine gidiyorum.2 haftada bir gidiyoruz.her gidişte para alıyorlar.benimde ayda 380 e geliyor.sizin nasıl?birde ayrıntılı ultrasona ekstra para vercemmi?
slm kızlaaar nasılsınız bakalım ben bugün 11 e kadar uyumusum valla gecenın yorgunlugunu anca attım ustumden bu son gunumdu bıdaha ben gezıcem ıns.hepsını atlattım tv de de bısey yok bı bakınayım dedım hadı hoşçakalın...
gülsüm canım nerelerdesin :)
günaydın kızlarrr ne var ne yok dünden beri gülsümm sen yarın mı giyorsu ayrıntılıya ben haftaya gidicem sanırım
günaydın canımmm :) iyiyiz cok sukur siz nasılsınız bebisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?