- Konu Sahibi tugbali_043
-
bende özledım canımm detaylıya gırecem sanıyodum randevu alacakmısım daha .neyse aldım haftaya cuma ınsallah .organlarını doktorum saydı ıyı gözukuyor ancak gözumuzden bısey kacmasın detaylıya gır haftaya dedı .evet 20 cm olmus cok sukur 19+4 te .bakalım haftaya gırınce ınsallah detaylı anlatırım detalı usg yı
canım bu arada kaç gram diye soracaktın unuttan galiba bende boyunu merak ediyorum bebişimin ama doktor söylememiştihoşgeldin canımm bebişten güzel haberler getirdin bize maşallah maşallah inşallah hepimizin kuzuları sağ salim gelir kucaklarımıza bende haftaya gidicem ayrıntılıya 3 gün önceden randevu almak gerekiyormuş arayıp randevu alıcam bakalım bizde bugün tam 20+1 olduk bakalım inşallah herşeyi normaldir çok heycanlanıyorum bebişimi görmek için
ay topik şenlendi ne güzel oldu yaaa sessiz sessiz hiç tadı çıkmıyordu sadece emoşla biz vardık buralarda
hoşgeldin canımm bebişten güzel haberler getirdin bize maşallah maşallah inşallah hepimizin kuzuları sağ salim gelir kucaklarımıza bende haftaya gidicem ayrıntılıya 3 gün önceden randevu almak gerekiyormuş arayıp randevu alıcam bakalım bizde bugün tam 20+1 olduk bakalım inşallah herşeyi normaldir çok heycanlanıyorum bebişimi görmek için
iyice hissetmene sevindim canım :))) aynen benimde minik presesim hic durmuyo bu ara pıt pıt da pıt pıttt aman annesini cok severmis hep ben burdayım anne diyo yaa kızlar sizdede oluyormu ben o ara kendimden geciyorum dun is yerindeyim oglen bir hiseetim yine kımıl kımıl 5 dk falan elimi yuzume kapattım olece guluyom yaaa muthissss bir duyguuu ben burdayım diyo artık bende sabah tartıldım daha 61 dim 62 olmusum
Kızlar iyi akşamlar öncelikle Ben 2 gün önce ikili test yaptırdım devlette.. sonuçlar :
PAPP-ADown sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)Serum 1.29Free
betaHCGDown sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)Serum 22.4
Ense kalınlığı 1,20 Çıktı..
Fakat benim merak ettim neden risk oranları yazmıyor 1/10000 gibi ... ? Cevaplarsanız sevinirim
kızlar ya bişey sorcam şimdi bu kilomuzu nasıl hesaplıcaz sabah kalkınca aç karna mı tartılcaz gün içerisinde 2 kilo bile artıyorum ben benim doktorum kilo mu takip etmiyor bu gittiğimde sorayım diyorum unutmazsam,sizin boylarınız kaç ben 162 yim 58 den 55 e düştüm şimdi 59- 60 arasıyım belli olmuyor değişiyor aç tok olmama göre göbişler ne alemde bu arada bir arkadaşım dar giymek göbeği büyütmüyormuş ve bebeğin gelişmesini de etkiliyor dedi ona da doktoru söylemiş geniş kıyafetler giymeliyiz kendinize hamilelik falan aldınız mı ben daha almadım ama artık zamanı geldi sanırım yavaş yavaş almam gerek
kızlar iyi akşamlar öncelikle ben 2 gün önce ikili test yaptırdım devlette.. Sonuçlar :
Papp-adown sendrom1 (papp-a+serbest beta hcg)serum 1.29free
betahcgdown sendrom1 (papp-a+serbest beta hcg)serum 22.4
ense kalınlığı 1,20 çıktı..
Fakat benim merak ettim neden risk oranları yazmıyor 1/10000 gibi ... ? Cevaplarsanız sevinirim
canım ben 163 boyum .60 kıloyla gebe kladım dun 66 ıdım .6 kılo aldım hıc kusmadım kılo vermedım .ancak sız dusmussunuz ve tekrar almıssınız bence aldıgınız kıloyu hesaplamanız lazım .cunku kusup kılo vermeseydın normaldekı kılonun uzerıne bu aldıgın eklenecektı benım gıbı.yanı 58+5 olucaktın .benımde doktorum asırı gıtmedgın surece takılmıyo kıloya ama hemsıresı tartıyo not alıyo.ben bı hamıle pantolonu aldım sımdıye kadar onla ıdare ettım ust almadım bundan sonra mecbur alıcam sıpsıvrı bı karnım var.ama hamılelıgı kendıme yakıstırdım dogrusu evde ne kadar ayna varsa önunden gecıp kendıme bakıyorum cok komık dımı:)ıkesınlıklıkle dar gıyınme hele hele pantolonu göbek neysede kan dolasımın yavaslar ben zaten normaldede dara hıc gelemem .
Kızlar iyi akşamlar öncelikle Ben 2 gün önce ikili test yaptırdım devlette.. sonuçlar :
PAPP-ADown sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)Serum 1.29Free
betaHCGDown sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)Serum 22.4
Ense kalınlığı 1,20 Çıktı..
kızlar ya bişey sorcam bir arkadaşım verdiğin kiloları hesaba katmayacaksın kendi kilona geri döndükten sonra kaç kilo alırsan o senin hamilelikte aldığın kilo oluyor dedi ama bu doğru mu sizce ? bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? 6.aydan sonra her ay 2 kilo almak çok normalmış acaba kaçla kapatcaz çok merak ediyorum
kendime aynada bakıyorum sadece göbeğim çıkmadı benim bel çevrem kalınlaştı kaban falan giynce zaten göbeğim hiç belli değil sanki göbekli bir bayan gibi duruyorum sabah aç karnına 59 geldim bugün tartıldım 55 e düşmüştüm 3 aydan sonra kilo almaya başladım gün içerisinde 60 olduğumu sayarsak 5 kilo almışım ama bu kilodan bebek faydalandı mı onu merak ediyorum kilo alırız ama yeterki bebek beslensin
kızlar yaa bide şey duydum annenin aldığın kilolar doğumdan sonra süt yapımında da etkili olacakmış gülsüm senin dediğine çıkıyor aslında bu kıtlık olsa bile bebeğe yetecek kadar rabbim demekki depo ediyor.
inşallah canım yaa benim şuan göbeğim çıktı ama hamile olduğum pek anlaşılmıyor ama yavaş yavaş büyüdüğünü hissediyorum :)aynen öle canım zaten görmussundur etrafında sut verırken baya bı zayıflanıyo dusun bıde kendıne hıc kılo almayıp dogumdan sonra daha da zayıfladıgını vucudunun tum dengesı bozulur.tabıkı rabbı depoluyo.o okudugum sıtede bıde sey yazıyodu hanı göguslerın ucu kararıyo ya o da yenı dogan bebegın memeyı algılaması ıcınmıs .ınsanın pıhtılasma mekanızması hamılelıkte artıyo bunu sebebıde dogumda fazla kan kaybını önlemek ıcınmış.daha cok sey yazıyodu da sımdı anımsayamadım yanı öle muthıs bı duzen varkı hayran olmamak mumkun degıl .basta bende kıloya canımı sıkmıstım o zaman göbek gıbı durdugu ıcın sımdı hamıle oldugum bellı oluyo ya cok sevıyorum karnımı sen de az bı zaman sonra benım gıbı hıssedersın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?