ekim hamileleri... :)

hoşgeldin canımm bebişten güzel haberler getirdin bize maşallah maşallah inşallah hepimizin kuzuları sağ salim gelir kucaklarımıza bende haftaya gidicem ayrıntılıya 3 gün önceden randevu almak gerekiyormuş arayıp randevu alıcam bakalım bizde bugün tam 20+1 olduk bakalım inşallah herşeyi normaldir çok heycanlanıyorum bebişimi görmek için

canım bu arada kaç gram diye soracaktın unuttan galiba bende boyunu merak ediyorum bebişimin ama doktor söylememişti

hosbulduk canıkm bebım cok sukur guzel haberler verebıldım sıze .darısı sıze bakalım .bende su hareketlerını hıssedınce cok cok rahatladım cok sukur .evet randevu alınıyus önce bende onu aldım haftaya ınsallah .ınsallah renklı cekerler bende onu merak edıyom .ya sorma kılosunu yıne unurmusum boyunu söyledı 20 cm dedı .haftasıyla uyumlu dedı .detaylıda ınsallah ögrenırım artık

kızlar ya bişey sorcam şimdi bu kilomuzu nasıl hesaplıcaz sabah kalkınca aç karna mı tartılcaz gün içerisinde 2 kilo bile artıyorum ben benim doktorum kilo mu takip etmiyor bu gittiğimde sorayım diyorum unutmazsam,sizin boylarınız kaç ben 162 yim 58 den 55 e düştüm şimdi 59- 60 arasıyım belli olmuyor değişiyor aç tok olmama göre göbişler ne alemde bu arada bir arkadaşım dar giymek göbeği büyütmüyormuş ve bebeğin gelişmesini de etkiliyor dedi ona da doktoru söylemiş geniş kıyafetler giymeliyiz kendinize hamilelik falan aldınız mı ben daha almadım ama artık zamanı geldi sanırım yavaş yavaş almam gerek

Kızlar iyi akşamlar öncelikle Ben 2 gün önce ikili test yaptırdım devlette.. sonuçlar :

PAPP-ADown sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)Serum 1.29Free
betaHCGDown sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG)Serum 22.4

Ense kalınlığı 1,20 Çıktı..

Fakat benim merak ettim neden risk oranları yazmıyor 1/10000 gibi ... ? Cevaplarsanız sevinirim

canım benim hiçbir bilgim yok bu testleri ben yaptırmadım yaptıran arkadaşlar vardı ama topikte onlar yardımcı olabilirler

canım ben 163 boyum .60 kıloyla gebe kladım dun 66 ıdım .6 kılo aldım hıc kusmadım kılo vermedım .ancak sız dusmussunuz ve tekrar almıssınız bence aldıgınız kıloyu hesaplamanız lazım .cunku kusup kılo vermeseydın normaldekı kılonun uzerıne bu aldıgın eklenecektı benım gıbı.yanı 58+5 olucaktın .benımde doktorum asırı gıtmedgın surece takılmıyo kıloya ama hemsıresı tartıyo not alıyo.ben bı hamıle pantolonu aldım sımdıye kadar onla ıdare ettım ust almadım bundan sonra mecbur alıcam sıpsıvrı bı karnım var.ama hamılelıgı kendıme yakıstırdım dogrusu evde ne kadar ayna varsa önunden gecıp kendıme bakıyorum cok komık dımı:)ıkesınlıklıkle dar gıyınme hele hele pantolonu göbek neysede kan dolasımın yavaslar ben zaten normaldede dara hıc gelemem .

canım benım doktorum telefonda söyledı sonucların ıyı dedı ben görmedım yanı .

kendime aynada bakıyorum sadece göbeğim çıkmadı benim bel çevrem kalınlaştı kaban falan giynce zaten göbeğim hiç belli değil sanki göbekli bir bayan gibi duruyorum sabah aç karnına 59 geldim bugün tartıldım 55 e düşmüştüm 3 aydan sonra kilo almaya başladım gün içerisinde 60 olduğumu sayarsak 5 kilo almışım ama bu kilodan bebek faydalandı mı onu merak ediyorum kilo alırız ama yeterki bebek beslensin

kızlar ya bişey sorcam bir arkadaşım verdiğin kiloları hesaba katmayacaksın kendi kilona geri döndükten sonra kaç kilo alırsan o senin hamilelikte aldığın kilo oluyor dedi ama bu doğru mu sizce ? bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? 6.aydan sonra her ay 2 kilo almak çok normalmış acaba kaçla kapatcaz çok merak ediyorum

canım bende tam bilmiyorum benimde doktorum telefonda soyledi sonuclar iyi dedi ben sonucları gormedim yani

dogru demis canım bencede mantıklı sen baslangıc kilonu hesaba katcaksın bende mesala 62 kilo ile hamile kaldım sonra 3 kilo verdim 59 dustum 3 ayda 4.ayımda kilo almaya basladım sabah tartıldım daha 62 geldim yani baslangıc kiloma yeni geldim daha bundan sonra alacagım kiloları hesaplıycam ben yanii suan hic kilo almadım sayıyorum :))))))))))) he heeee ne mutlu verici hem kendimede moral oluyo ama bundan sonra ne olur bilemem artık birlikte takip edecgiz kilolarımızı nasıl olacagız bakalım tombis mi anne olacagız ama ben fazla almıycagım gibi geliyor yani ben solemesem beni hamile sanan olmuyo :)) birazda bol giyiyorum dedeigniz gibi ben bastan beri pantolon giymeyi bıraktım sıkı seyler iyi olmaz derler taytlarım var rahat normaldede tayt ustu tunik severdim benim icin farkeden bise olmadı yani bol bol tunikler giyiyorum kimse anlamıyo gecen yun bi tunik giydim vicudumu biraz sarmıskı ısyerindeki arkadaslarım sana hamilelik cok yakıstı gobekde cıkmıs artık dediler :)======)))) ayyy cok mutlu oldum gülsüm dedigin gibi her aksam gobegimi acıp bakıyorum ne alamde diye ama bende ole hamile havası yok daha gobus cıktı o kadar oda bole yemek yersinde fena bir sekilde cıkarya aynen ole gibi yani

asırı gıtmedıgın surece kılo önemlı degıl zaten rabbım öyle bı duzen kurmus kı bı yerde okudum annenın vucudu yaglanmaya meyıllenırmıskı dogumdan sonra herhangı bı kıtlık durumunda anne beslenemese bıle bebegı ac kalmasın dıye .bıde kılo alamasak o buyuyen karnı nasıl tasıycaz dımı.benım karnım baya buyuk ama enteresan karnımı actıgımda gögsumun altında kaburga kemıklerım sayılıyo ortada top gıbı karın cok hos duruyo .basta kılo alırken canım sıkılıyodu karnım buyudukce cok guzel oldu top gıbı cok hosuma gıtmeye basladı.ıllakı bebegıne yarıyo sen hıc merak etme karnını sureklı sev :)

Bıde her nekadar yasamasada bu benım ıkıncı gebelıgım .ıkıncıde her zaman karın daha buyuk olur

kızlar yaa bide şey duydum annenin aldığın kilolar doğumdan sonra süt yapımında da etkili olacakmış gülsüm senin dediğine çıkıyor aslında bu kıtlık olsa bile bebeğe yetecek kadar Rabbim demekki depo ediyor.

aynen öle canım zaten görmussundur etrafında sut verırken baya bı zayıflanıyo dusun bıde kendıne hıc kılo almayıp dogumdan sonra daha da zayıfladıgını vucudunun tum dengesı bozulur.tabıkı rabbı depoluyo.o okudugum sıtede bıde sey yazıyodu hanı göguslerın ucu kararıyo ya o da yenı dogan bebegın memeyı algılaması ıcınmıs .ınsanın pıhtılasma mekanızması hamılelıkte artıyo bunu sebebıde dogumda fazla kan kaybını önlemek ıcınmış.daha cok sey yazıyodu da sımdı anımsayamadım yanı öle muthıs bı duzen varkı hayran olmamak mumkun degıl .basta bende kıloya canımı sıkmıstım o zaman göbek gıbı durdugu ıcın sımdı hamıle oldugum bellı oluyo ya cok sevıyorum karnımı sen de az bı zaman sonra benım gıbı hıssedersın :)

inşallah canım yaa benim şuan göbeğim çıktı ama hamile olduğum pek anlaşılmıyor ama yavaş yavaş büyüdüğünü hissediyorum :)

kızlar ya bugün randevu için aradık 23.haftada ayrıntılı ultrason yapılıyormuş benim haftam tutmuyor daha 22.haftada tam olarak oluşuyormuş organlar 22 yi doldurmak gerekiyormuş yani gülsüm sen ayın kaçında gitceksin randevu aldın mı kaç haftalık oluyorsun gideceğin zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…