- Konu Sahibi tugbali_043
-
selam kızlar bebeklerinize kaç tane hastane çıkışı aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ben birini bebettodan 20 li birinide kartal yuvasından aldım eşimin isteği üzerine oda 12 li 2tane oldu yani. daha almam gerekirmi hastane çıkışı ayrı battaniye ikili takımlarsanmı alsam tamda temmuzun ortasına geliyor giydire bilirmiyim acaba uzun kolluları ufacık onlarda
canım arkadasım bı kac gundur gıremıyorum ıs yerınde net sıkıntılıydı sımdı evden gırıyorum .aksamda eve zor atıyorum kendımı yemek bulasık canım cıkıyo .bıde evdekı koca bebek :) ısteklerı hıc bıtmıyo .:)
sen nasılsın öpuyorum kocaman yarın görusuruz ınsallah :) yenı cıcıler aldım bebısıme anlatacak cok sey var öptum
canım bende 2 tane 5 li hastane cıkısı aldım 1 tanede 7 li hastane cıkısı aldım 3 takım oldu bende coklu hastane cıkısı alıyım birde diyorum hangisi daha kullanıslı olurkı bende 20 li mi alsamkı acaba birde 20 li alırsam yetermiki acaba cok kullanıslı oluyo yeni dogunca deniliyo ama devamlı bebisler cırt cırt kaka yapıyolarmıs devamlı degistirmek icin elimizde yedek olması lazım yaa evet benimde allah kısmet ederse temmuzda denk gelecek herseyi hesaplıyıp almak lazım ben sırf begendim diye 4 tane tulum aldım 1 penye 3 tanesi polar kuması 0-3 ay aldım 3 aylık aldım kullanırım diye dusunuyorum ama tulum almycam artık kullanıslı olmaz dedi annemler yeter dedi baska neler almak lazım kızlar sonradan koca göbüslerle zorlanmayalım fiyatları iyi olanları almak lazım simdiden
canım çoklularda battaniyeside oluyor yanında hepsi aynı takım olduğundan daha güzel olur diye ben battaniyeli aldım 2 sini. birtanede 7 li aldım onu saymadım.
en az 2-3 battaniye almak lazım hrh 20 linin içinde birde banyo havlusu var .2 tulum aldım ama dedigin gibi tulum pek kullanışlı olmuyormuş 3tane polar tulum aldım diyorsun 0-3 ay sıcaklara gelior kkeşke 3-6 falan alsaydın bolca alttan çıtçıtlı badilerden al içine giydirmeye çok lazım oluyor diyorlar .
daha alınacak çok şey var ben internettende alıyorum 20 li aldığım takım şu
Bebetto Bebetto Zıbın Seti 20li Kahraman Köpek Kahverengi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
senin bebegin kızmı erkekmi benimde oğlu olacak hareketlerini hissetmeye başladınmı
canım aldıgın oncelikle harikaymıs :))) güle güle kullansın paşan :) evet dogru diyosun bende arastırıyım güzel bir set alıyım 20 li evet o yonden iyi olur battaniyesi ve havlusu tek almamıza gerek kalmaz hepsi takıp olur 20 li alıyım bende :)) canım penyeyi 0-3 ay aldım kullanır hemen diye ama polar tulumları 3 aylık aldım canım eylul-ekime geliyo o zmanda giydirrim diye dusundum sonucta bebisler cok ince giydirilmiyo diye duydum ama bakalım :)) evet canım zıbın seti de iki takım aldım onlar en cok kullanıslı oluyormus dahada almak lazım bende aldklrımı hep internetten aldım markafoni yada butikbebeden aldım canım benim bebisim allahın izniyle kız olacak prensesim gelcek insallah evet canım ben 1 haftayı gecti hissediyorum pıtırcıgımın hareketlerini bole pıt pıt vuruyo annesine sen hissediyormusun canım
günaydın kızlarrr ne var ne yok dünden beri gülsümm sen yarın mı giyorsu ayrıntılıya ben haftaya gidicem sanırım
neler aldın yigenime anlat bakalım :))))
valla canım bugun yıne net yoktu hastanede yazamadımcıvıl bebeden 2 takım hastane cıkısı bı tane alt ust takım sapkalı bı tane tulum 3 tane cıtcıtlı badı 3 corap aldım guya detaylıya gırmeden almıycaktım ama ısyerıdekıler sız kanıma gırdınız aldım napıyımm:)
Günaydın canım seninde sevgililer günün kutlu olsun. Hediye aldınızmı eşlerinize kutluyormusunuz bugünü
Kızlar salı günü yeni doktorumla randevum var bugünde ilaçlarım bitiyor demir ve kan ilacım salıya kadar kullanmasam iilaç doktorun yazdığı ilaçları alsam bir sorun olurmu acaba 4-5 gn ilaç kullanmamak. belki başka ilaç verir doktor bu kullandıklarımı o vermemişti çünkü
Günaydın kızlar hepinizin sevgililer gününü kutluyorum :)) yaza insallah hepimizin en güzel sevgilisi gelecek allahın izniyle o zaman mutlulugumuza mutluluk katacaklar allahım minik kuzularımızı bizden ayırmısın tez zamanda kavustursun ınsallahhhhh
Günaydın kızlar hepinizin sevgililer gününü kutluyorum :)) yaza insallah hepimizin en güzel sevgilisi gelecek allahın izniyle o zaman mutlulugumuza mutluluk katacaklar allahım minik kuzularımızı bizden ayırmısın tez zamanda kavustursun ınsallahhhhh :nazar
günaydın diyemiycem tünaydın oldu :) busabah yemek falan mutfak toparlama ancak fırsat bulabıldım neler yapıyosunuz bakalım güzel annişler..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun valla bu sene pek bişey beklemiyorum ben komple bebişime odaklanmışım sevgili falan görmüyor gözümamiiiiin cnm şubatıda yarıladık işte şafak sayıyoruz bugün itibariyle 134 gün cük kalmış :) hayırlısıyla gelsinler inş...
Günaydın kızlar hepinizin sevgililer gününü kutluyorum :)) yaza insallah hepimizin en güzel sevgilisi gelecek allahın izniyle o zaman mutlulugumuza mutluluk katacaklar allahım minik kuzularımızı bizden ayırmısın tez zamanda kavustursun ınsallahhhhh :nazar
günaydın diyemiycem tünaydın oldu :) busabah yemek falan mutfak toparlama ancak fırsat bulabıldım neler yapıyosunuz bakalım güzel annişler..hepinizin sevgililer günü kutlu olsun valla bu sene pek bişey beklemiyorum ben komple bebişime odaklanmışım sevgili falan görmüyor gözümamiiiiin cnm şubatıda yarıladık işte şafak sayıyoruz bugün itibariyle 134 gün cük kalmış :) hayırlısıyla gelsinler inş...
:))) evet yaaa aynen resmen şafak sayıyoruz günler gectikce seviniyorum bebisime kavuscagım gün aklıma geliyo en büyük aşklarımız suan onlar valla ellerinde oynatıyolar simdiden aklımız fikrimiz onlar :)) benimde şafak : 144
Günaydın kızlar hepinizin sevgililer gününü kutluyorum :)) yaza insallah hepimizin en güzel sevgilisi gelecek allahın izniyle o zaman mutlulugumuza mutluluk katacaklar allahım minik kuzularımızı bizden ayırmısın tez zamanda kavustursun ınsallahhhhh
günaydın güzel anneler bugün nasılsınız bebişler nasıl benim paşam artık maşallah bir vuruyor ki karnını hareket ettiriyor ya çok özledim onu haftaya göricem inşallah
günaydın canım :))) cok sükür canım gayet iyiyiz ayyy ne güzel paşa çoştu desene oh ohhhhhhh :)))) ayın kacında canım randevun senin bende haftaya 23 de gorcem bende cok ozledimmm resmen gun sayıyorum bide ayrıntılarımızda güzel gecer insallah bebislermz saglıklıdır hayırlısyla ınsallah sen koru allahım minik kuzularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?