ekim hamileleri... :)

valla canım ben hic bilmiyorum benim ayın 23. de randevum o zman gitcem ayrıntılı ultarasyonmu icin cagırdı acaba yoksa rutin kontrolmü arayıp ogrenmek lazım bak simdi aklıma takıldı

canım ben 20 de gıttım doktora kontrole bılıyosun bu hafta yanı ya 21 ya 22 dedı bız 21 e aldık bu test 18-22 haftalar arası dıye bılıyorum ben ama sen doktoruna guven .yanı benımkı 21 in sonu oluyo haftaya cuma

günaydın şekerler,,,, ya bende bu 13 şubatta gidecektim ultrasona heralde kontrole çağırmış napsam 1 hafta bekleyip haftaya mı gitsem yoksa bi gidip kontorolümü mü yaptırayım karar veremedim

günaydın şekerler,,,, ya bende bu 13 şubatta gidecektim ultrasona heralde kontrole çağırmış napsam 1 hafta bekleyip haftaya mı gitsem yoksa bi gidip kontorolümü mü yaptırayım karar veremedim

valla sen bilirsin canım benimde aklım karıstı acaba benide ayrıntılı ultrasyon icinmi gun verdi yoksa normal kontrolmu sonucta ben son kez gitcektim doktoruma buda onemli diye bunu bekliyodum ayrınlıyıda oluyum ole bırakıyım dedim sormakta fayda var esim arayıp sorsun bakalım ayrıtılı ne zman yapacakmıs bu arada canım gecen hafta markafoniden aldgım zıbın setim geldi biraz once cok güzelmis cok kaliteli valla : iyiki almısım

canım bu arada hamilelik takvimine baktımda senin bebisin boyu 25 cm gosteriyo14-15 cm den 1-2 haftada baya bı gelisiyo demekki bakalım muanemizde kac cm cıkacak minik yavrular :))

kızlar yaa bişi merak ediyorum..
cinsiyette yanılma yaşadınız mı hiç ne bleyim kız nenilip erkek erkek denilip kız oldugunu öğrendiğiniz oldumu.
Beni aydınlatırsanız sevinirim..:18:

kızlar yaa bişi merak ediyorum..
cinsiyette yanılma yaşadınız mı hiç ne bleyim kız nenilip erkek erkek denilip kız oldugunu öğrendiğiniz oldumu.
Beni aydınlatırsanız sevinirim..:18:

valla canım ben yasamadım oyle birsey 12.haftamda gittigimde kıza benziyo demisti doktor 16. haftada gittigimde kesin kız dedi :)) daha sonra ne olur bilemem ama bende bir degisme olmadı

saol canım cevabın için 12. hafta maşallah erken söylemiş. hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun

evet ben sorunca soyledi :)) merak ediyodum cunku ankaradayım canım özel muaneye gidiyorum canım ama bildigim kadarıyla erkekde genelde degisme olmuyor tabi bide doktoruna baglı erkek dedilerse kesin erkek cıkıyo ama kız deyip erkek olan kisileri duydum senin cinsiyeti bellimi

erkek dediler ama kafam karıştı klitoris çıkıntısı da olabiliyormuş ya :26:

sen neden doktoru bırakıyorsun başka bir doktora mı gidecektin canım,bu arada bende geçen aziz bebeden 5 li takım aldım ama daha gelmedi çok merak ediyorum nasıl bişey aslında almıcaktım son anda pat diye aldım bakalım kargo gelince yazarım sana, bu arada bebişin güle güle giysin cicilerini inş.

günaydın canım tatlım ben ozel muaneye cok veriyorum her ay 400 tl buda agır oluyo biraz bu ayda gitmeyi dusunuyorum en son ayrıntılı ultasyonuda orda yaptırıyım ondan sonra dogum yapacagım hastanede devam edecegim doktorumdan sikayetim yok ama tamamen duygusal :)))) sagol canım senin bebisinde iyi gunlerde giysin cicilerini

gunaydıııııın kızlarr...neler neler konuşulmuş ben yokken nihayet evime dondum (okullar açılmasa donecegım yoktu ) bu sabah erkenciyiz kızımı yolladım okula bi bakınayım dedim kızlar napmış..ben geçen hafta 19+6 gunlukken gırdım detaylı ultrasona normal ultrasonun aynısı goruntusu ama yarım saat falan suruyo ellerı ayakları bobrek kalp..vs her organına tek tek bakıyo enımkunum seyrettım yanı 25 cm olmuş meleğım çook uzun boylu bı kızın olucak dedı doktor bacakları 2 hafta onden gıdıyormuş kılomuzda 340 gr olmuş ben 4.kılo 700 gr aldım suana kadar elevıtı bıraktırdı demır hapına başladık sabah ackarına..göbiş artık iyce bellı gecelerı ve sabahları kıpır kıpır meleğim bende durumlar bunlar... sız neler yapıyosunuz??

Son düzenleme:

meraba canım hosgeldin :))) prensesimizde hosgeldi :)) detaylı ultrasyonada girmissin canım gozun aydın :) sonuclar sonramı cıkıyo canım hemen soyluyomu doktor ohh 25 cm olmus minik kız kocaman olmus masallah

hoşbulduk canımm direk eline veriyo doktor sonuçları sende doktoruna gösteriyosun öyle işte..

buarada ultrason doktoru dediki bu haftalarda çok küçük oluyor ve yormak istemiyoruz bebişleri yüzünün fotosunu 25.haftaya randevu alıp geliceksin ozaman çekicem dedi bişey anlamadım onada ayrı ücret vercezmi dedim yok dedi sadece 4 5 gün önceden randevu al gel dedi bende normal randevumla aynı güne denk getireyim dedim.şekeryüklemesi için daha bişey demedi doktorum geç olmazsa onuda o zaman yapar heralde..bu haftada sağlık ocagına gidip tetanos aşısını yaptırıcam sizden yaptıran varmı ?yoktur daha 21.haftada dedi buakşam gece günüm var bende ben hala buralarda oyalanıyorum hadi tutmayın beniii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…