- Konu Sahibi tugbali_043
-
kızlar ya bugün randevu için aradık 23.haftada ayrıntılı ultrason yapılıyormuş benim haftam tutmuyor daha 22.haftada tam olarak oluşuyormuş organlar 22 yi doldurmak gerekiyormuş yani gülsüm sen ayın kaçında gitceksin randevu aldın mı kaç haftalık oluyorsun gideceğin zaman
kızlar ya bugün randevu için aradık 23.haftada ayrıntılı ultrason yapılıyormuş benim haftam tutmuyor daha 22.haftada tam olarak oluşuyormuş organlar 22 yi doldurmak gerekiyormuş yani gülsüm sen ayın kaçında gitceksin randevu aldın mı kaç haftalık oluyorsun gideceğin zaman
günaydın şekerler,,,, ya bende bu 13 şubatta gidecektim ultrasona heralde kontrole çağırmış napsam 1 hafta bekleyip haftaya mı gitsem yoksa bi gidip kontorolümü mü yaptırayım karar veremedim
kızlar yaa bişi merak ediyorum..
cinsiyette yanılma yaşadınız mı hiç ne bleyim kız nenilip erkek erkek denilip kız oldugunu öğrendiğiniz oldumu.
Beni aydınlatırsanız sevinirim..:18:
saol canım cevabın için 12. hafta maşallah erken söylemiş. hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun
evet ben sorunca soyledi :)) merak ediyodum cunku ankaradayım canım özel muaneye gidiyorum canım ama bildigim kadarıyla erkekde genelde degisme olmuyor tabi bide doktoruna baglı erkek dedilerse kesin erkek cıkıyo ama kız deyip erkek olan kisileri duydum senin cinsiyeti bellimi
erkek dediler ama kafam karıştı klitoris çıkıntısı da olabiliyormuş ya :26:
valla sen bilirsin canım benimde aklım karıstı acaba benide ayrıntılı ultrasyon icinmi gun verdi yoksa normal kontrolmu sonucta ben son kez gitcektim doktoruma buda onemli diye bunu bekliyodum ayrınlıyıda oluyum ole bırakıyım dedim sormakta fayda var esim arayıp sorsun bakalım ayrıtılı ne zman yapacakmıs bu arada canım gecen hafta markafoniden aldgım zıbın setim geldi biraz once cok güzelmis cok kaliteli valla :iyiki almısım
sen neden doktoru bırakıyorsun başka bir doktora mı gidecektin canım,bu arada bende geçen aziz bebeden 5 li takım aldım ama daha gelmedi çok merak ediyorum nasıl bişey aslında almıcaktım son anda pat diye aldım bakalım kargo gelince yazarım sana, bu arada bebişin güle güle giysin cicilerini inş.
gunaydıııııın kızlarr...neler neler konuşulmuş ben yokken nihayet evime dondum (okullar açılmasa donecegım yoktu ) bu sabah erkenciyiz kızımı yolladım okula bi bakınayım dedim kızlar napmış..ben geçen hafta 19+6 gunlukken gırdım detaylı ultrasona normal ultrasonun aynısı goruntusu ama yarım saat falan suruyo ellerı ayakları bobrek kalp..vs her organına tek tek bakıyo enımkunum seyrettım yanı 25 cm olmuş meleğım çook uzun boylu bı kızın olucak dedı doktor bacakları 2 hafta onden gıdıyormuş kılomuzda 340 gr olmuş ben 4.kılo 700 gr aldım suana kadar elevıtı bıraktırdı demır hapına başladık sabah ackarına..göbiş artık iyce bellı gecelerı ve sabahları kıpır kıpır meleğim bende durumlar bunlar... sız neler yapıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?