- Konu Sahibi tugbali_043
-
selam kızlar ben de çarşamba günü ayrıntılı ultrasona gircem Allah nasib ederse çok heyecanlıyım bebişimi görcem inşallah... keşke cd verse ya da flasha atabilse çok isterim gidince sorcam bakalım bu ayrıntılı da yüzünü de rahat görebiliyorsunuz diyolar kime benzediği hakkında da fikir veriyormuş doğru mu acaba yaptıranlar anlatabilir mi biraz?
emoş gülsümm nerdesiniz yaaa
emoş gülsümm nerdesiniz yaaa
Günaydın arkadaşlar nasıl gidio?
Herşey yolundaZaman geçtikçe doğum korkusu başladı. Herkes sözleşmiş gibi doğum hikayesi anlatmaya başladı. Korku, heyecan, sevinç, endişe, mutluluk... Hepsi bir arada işte...:18:
Herşey yolundaZaman geçtikçe doğum korkusu başladı. Herkes sözleşmiş gibi doğum hikayesi anlatmaya başladı. Korku, heyecan, sevinç, endişe, mutluluk... Hepsi bir arada işte...:18:
Günaydın cici anneler
günaydın canımmm nasılsın görüşmeyeli bebiş nasıl cumartesi senin kontrolün varmıydı yoksa bu cumartesi miydi?
benimde yarın sabah randevum var ayrıntılı için dua edin kızlar güzel geçsin inşallah çok merak ediyorum bebişimi
benimde yarın sabah randevum var ayrıntılı için dua edin kızlar güzel geçsin inşallah çok merak ediyorum bebişimi
sağolun kızlar yaaa inşallah güzel geçer mutlu bir şekilde çıkar çıkmaz yazarım size Allahım kimseyi üzmesin inşallah
aminnnnnnnnn kalbimiz seninle ve minik yavrunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?