ekim hamileleri... :)

bende perşembe gideceğim canım inşallah hepimizin sonuçları güzel gelir cd veriyoruz demişlerdi bana inşallah verirler

Herşey yolunda Zaman geçtikçe doğum korkusu başladı. Herkes sözleşmiş gibi doğum hikayesi anlatmaya başladı. Korku, heyecan, sevinç, endişe, mutluluk... Hepsi bir arada işte...:18:

Herşey yolunda Zaman geçtikçe doğum korkusu başladı. Herkes sözleşmiş gibi doğum hikayesi anlatmaya başladı. Korku, heyecan, sevinç, endişe, mutluluk... Hepsi bir arada işte...:18:

dinleme canım sen onları yaa hiç doğumu aklıma getirmemeye çalışıyorum ben gayet mutlu bir hamileyim şu anda aklından geçirmek bile strese sokuyor çünkü insanı

Bencede canım kimsenin dogum hikayesini dinleme bende burdan okudum bir kac tane dogum hikayesi cok kotu oldum korktum yaaa (( onun icin karar aldım kimseyi dinlemiyorum ve okumuyorum aynen bendede korku var ama simdiden kendimizi kasmayalım son ayda dusunuruz :)))

benimde yarın sabah randevum var ayrıntılı için dua edin kızlar güzel geçsin inşallah çok merak ediyorum bebişimi

iyiyiim canım cok sukur bebis de iyi :))) benimde bu cumartesi canım muanem heycanla bekliyorum bende yarınmı canım muanen amaninn insallah iyi gecer canım benim kalbim seninle mutlu haberler bekliyoruz senden opuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…