- 21 Ağustos 2011
- 275
- 65
- 123
- Konu Sahibi tugbali_043
-
canlar 5+2 iken doktora gideceğim yani bu cuma. Bazı yazıalrı okudukça öyle korkuyorum ki..kimisi keseyi göremiyor. kalp atışı olmuyor. yada bebeğin alınmasına karar veriliyor. vs. içim çok huzursuz. sürekli dua ediyorum. bugün sabah ovu testi yaptım(gebelik testi yerine de kullanılıyormuş).kopkuyo iki çizgi çıktı.hala bebeğim bende diye düşündüm içim biraz rahatladı ama ne bileyim ya. kızlar içimi rahatlatın biraz
canım inşallah herşey su gibi hayal ettiğin gibi yolunda gider de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...hamile olduğunu öğrenince de başka korkular başlıyor dimi
asıl stres yapan benim tatlım yaa baksana stresten 4,5 senedir çocuğum olamıyoöyle gerçekten..olsun istiyorsun ..şükür rabbime oluyor..şimdi de birşey olacak mı..sağlıklı olacakmı diye korkuyorsun ..Yavrucağımı görseydim sağ sağlim kucağıma bir alsaydım..ben biraz fazla stres yapıyorum sanırım..
kızlar aranıza yeni katıldım 6 haftalık hamileyim çoook mutluyum :)) allah isteyen herkese nasip etsin inşALLAH :))
Merhaba kızlar umarım topiğimiz uğurlu gelirde sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. Bende ekim 30 da idrar testi ve hemen ardından kan testi yaptırarak hamiş olduğumu öğrendim. Henüz dr gitmedim 2-3 hafta sonra gideyim diyorum tabii o zamana kadar sabredebilirsem. Açıkcası biraz korkum var çünkü bundan 4 ay önce 9 haftalık bebeğimi gelişmediği ve kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım. 3 ay dinlenmenin ardından rabbim çok geçmeden şükürler olsun ki bu müjdeli haberi verdi bana. Şimdi birde sağlıklı haberlerini alsam başka bişi istemiyorum. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inş.
tebrikler canım benim darısı başımaaaaaa
Arkadaşlar bugün doktora gittim, çok şükür keseyi ve kalp atışını gördük, bebek sol tarafa yerleşmiş, cinsiyetler ilgili sağ tarafta olursa erkek sol tarafta olursa kız olurmuş diye bir şey duydum. Bilgisi olan var mı? Bu sadece bir merak tabi ki sağlıklı olması tek dileğimiz.
herkese merhaba,
ben 4,5 senedir bebek için uğraşıyoruz..Eşimde de bende de hiçbir problem yok...kafaya taktığımız için olmuyormuş( geçen ay ilk kez 3 günlük bir gecikme yaşadım çok heveslenmiştim çünkü adetlerim hep 5 gün önce gelir..fakat regl oldum 3 ekimde ( bu aysa en geç 1-2 kasım gibi bekliyordum fakat hala olmadım...kasıklarımda ara ara ağrı var ve midemde bir garip,ishal oldum iki kere,mide ağrısı çekiyorum,kazıntı oluyor hep ama ümitlenmeye korkuyorum..Kendime söz verdim 5 gün geçene kadar ne idrar nede kan testi yaptırmıycam...
eğer hamileysem bu 4,5 senenin sonunda gelen bir mucize olacak bütün ailemiz için:))Hep dua ediyorum Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin
ama yinede içimde garip bir his var
Çin takvimine de bakmıştım ama yaş hesabının tam olarak nasıl olduğu konusunda şüphelerim var9 ay filan ekleniyor mu diye, hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah gerisi boş, Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
Kızlar çin takvimine bakarken hesaplamada kafası karışanlar için otomatik hesaplayıcı haydi girin siteye ve tahminleri paylaşın. Benimkine KIZ dedi
https://www.hamile.co/cin-takvimi işte bu sitenin linki :)))))))
bnimde kız çıktı ama benim arkadaşlarım böyle bakmamıştı ve hep doğru çıktı çin takvimine göre yaşım bir yaş büyük çıktı ona göre kız ama miladi takvime göre oğlan iyice karıştıııııı sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?