ekim hamileleri... :)

çok teşekkür ederiz teyzeleri size inşallah güzel haberler getiririz size bu arada gülsüm sen ayrıntılı yaptırmıştın ya bütün ultrason boyunca mı renkli olarak baktılar yoksa bir yüzünü gösterirse renkli bakılıyor dedi bir hastane bize yüzünün resmini renkli çekiyoruz dediler .fiyat olarak kaça yaptırdın en kısa zamanda yaptırmam lazım çünkü sağlıklı olduğunu öğreneyimde artık video foto falan önemli değil napim yaa hatıra kalsın diye istiyordum videosunu

canım benim evet en kısa zamanda hemen yaptırkı ıcın rahat etsin tatlım videoyu bu kadar cok istiyorsan esinle gidiyorsan muaneye doktor bebegine bakarken doktordan izin al videoya ceksin esin bebegini bise demez biz gecen gittigmzde kardesim foto cekcekti bende cekme belki bise der demistim ama doktor duymus olurmu istedgnz gibi cekin demis bunda kardesimde yine gelcek bizimle videoya cekecek fındıgımı :) insallah sende ole yapablrsn

bizde canım her gittiğmizde videoya çekiyoruz çünkü fotoğrafta o kadar net anlaşılmıyor videoyu eve gidince izleyip duruyorum artık napim yine öyle yaparım olmazsa 200 tl dediler bize fiyat olarak sizce uygun mu başka bir hastane 142 dedi ama heralde 200 diyen hastaneye yaptırcam

oooo süpermis sen zaten cekiyormussun valla ben hic cekmedim bunda cekecegiz bakalım valla canım renkli ayrıntılı ultarsyon normaldede ozele yaptrmak istyrsan fiyatlar ole tatlım bence iyi bir kere yaptrcaksn zaten canım neresi iyiyse arastır oraya yaptr zaman gecikmeden benim doktor bidlgn gibi 400 alıyo allahtan sekreteri bizden 330 alıyo baklım bende bu ayrıntılı ıcın son kez gidecgm sonra bırakcgm doktormu

canım ben baskent unıversıtesınde bı prof a baktırtırdım .yarım saat surdu .normal baktı renksız.sen yattıgın yerden karsı duvara bakıyosun bıtınce renklı yuzunun fotosunu verıyo bıde renklı fotunun sıyah beyazını verıyo ben zaten ılk gunden berı tum ultrasonlarımı saklıyorum bu son 3 resmıde ekledım .evet önemlı olan saglıklı olması .ınan bana bı fotografta yeter renklı olsunda :)350 tl verdım canım

kızlar doktor bebeğinizin boyunu söyledimi 19+2 de bana 21 cm dedi gebelik takvimlerinde 15- 16 cm diyor. oğlum uzun boylu olacak hrh:)

Günaydın herkese.. Saat 2 de ayrıntılı randevum var. Bize dua edin nolur. Çok heyecanlıyım. Döndüğümde paylaşıcam inşallah güzel haberlerle dönerim:18:

kızlar doktor bebeğinizin boyunu söyledimi 19+2 de bana 21 cm dedi gebelik takvimlerinde 15- 16 cm diyor. Oğlum uzun boylu olacak hrh:)

ınsallah uzunboylu olur canım yalnız gebelık takvımı bastan popoya olan mesafeyı söyluyo .benım doktorum bastan topuga olan mesafeyı söyluyo.20+5 te 23 cm dı benımkı bastan topuga

canım sen daha ayrıntılı ultrasyona girmedin dimi evet canım bencede senin oglus uzun boylu olacak heralde masallah kuzuya
yok canım bir ay sonra giricem ben ayrıntılı ultrasona. babası uzun belki ona çeker kuzumm

ınsallah uzunboylu olur canım yalnız gebelık takvımı bastan popoya olan mesafeyı söyluyo .benım doktorum bastan topuga olan mesafeyı söyluyo.20+5 te 23 cm dı benımkı bastan topuga

evet canımya baştan topuğa yazıyormuş bende sen söyleyince farkettim

yok canım bir ay sonra giricem ben ayrıntılı ultrasona. Babası uzun belki ona çeker kuzumm

evet canımya baştan topuğa yazıyormuş bende sen söyleyince farkettim

ceker merak etme canım bak benım esım 1,87 boyu dogdugun da kucucukmus kavınvalıdem ole söyluyo sımdı tam bı dev 1,87 boy 105 kılo.ama sunu unutma bebegın gayet normal onu kesın söyleyebılırım bıde bebek 45 cn mın ustu dogarsa zaten uzun boylu oluyormus .

kızlar bende cok heycanlıyım yarın gidiyorum muaneye saat 12 de banada dularınızı esirgemeyin allahın izniyle bebisimi gorup size mutlu haberler veriirim insallah sizleri seviyorum )

Maşallah herşey yolunda! Oğluma baya bi baktık. Hiç bir sıkıntı yok Allah'a şükürler olsun. Bir kaç tane renkli fotoğraf çekti, herşey belli oluyor. Yüzündeki detaylar baya bi belli. Çok güzel bi duygu ya. Keşke evde ultrason makinası olsa

maşallah bebişine oyy ne güzel yaaa bende inşallah en kısa zamanda görürüm paşamın sağlıklı olduğunu emoş da güzel haberler getirir inş. bize onun mutlu haberini de dört gözle bekliyorum bu arada dün doktora gitmiştik ya bebk sağlıklı dedi yanlız bebeğin baskısından dolayı böbreğimde genişleme olmuş ama çoğu hamilelikte yaşanır dedi doktor kansızlık çıktı diğer önemli kan sonucun çıkmadı daha inşallah güzel gelir karaciger temiz çıktı bu arada çok şükür.

huhuuuuu teyzeleri biz geldik :)))) muaneden hersey yolunda cok sukur bebisimi gordum doktor amcası inceledi heryerini kızımın tek tek cok sukur hersey yolunda ayrıntılımız bu arada 350 gr olmusuz :)) oyysss kamereya da cektik cok güzel pozlar verdi bize kızım utanmadan :)))) cok sukur simdilik bizden bu kadar hersey yolunda opuyoruz hepinizi...

ayy canımm çok sevindim çok şükür prenses de büyümüş maşallah herkes tek tek mutlu haberlerini verdi sıra bende inşallah bende en kısa zamanda mutlu haberlerimizi getircem size Allahın izniyle

ayy canımm çok sevindim çok şükür prenses de büyümüş maşallah herkes tek tek mutlu haberlerini verdi sıra bende inşallah bende en kısa zamanda mutlu haberlerimizi getircem size Allahın izniyle

cok sagol canim benim evet prensesim buyumus allahin izniyle yuzu bile nasil belli kuzumun :) evet canim hepimiz haberleri verdik sira senin kuzunun mutlu haberlerini almaya hadi bakalim opuyorum sizi

cok sagol canim benim evet prensesim buyumus allahin izniyle yuzu bile nasil belli kuzumun :) evet canim hepimiz haberleri verdik sira senin kuzunun mutlu haberlerini almaya hadi bakalim opuyorum sizi
kızlar yaa resimleri ekleseniz olurmu renkli resimleri bebişleri görelim oyy nasıl tatlılardır kim bilir bende eklerim inşallah sağ salim bir görebilseydim bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…