- Konu Sahibi tugbali_043
-
günaydın kızlarrr nasılsınız birazdan doktora gideceğim dua edin banaaa
günaydın kızlarrr nasılsınız birazdan doktora gideceğim dua edin banaaa
Günaydın canım. Allah yardımcın olsun ne deyim. Benim de yarın randevum kalbim pıt pıt:) Mutlulukla çıkarız inşallah hepimiz doktorun yanından.
benım bı arkadasım hastaneden 2 hafta önce dogum yaptı benım dr uma gıdıyodu o da kasıntısı vardı bızzat sahıdım tahlıller falan yaptılar hıc bısey cıkmadı .dr kasıntına ılac verırız demıstı ona ama bı kac gune gectı kasıntısı merak etme bıseycıkler olmazkızlar şimdi geldim doktordan ayrıntılıya girdim ancak 4 boyutlu değilmiş video vermiyoruz fotoğrafları cd ye atıyoruz dediler nasıl yani dedik bize doktor öyle demedi hemen doktorun yanına gittik aradı radyoloğu 4 boyutlu renkli görüntü vermiyorlarmış ben size bir profösör önereyim isterseniz ona gidin dedi araştırıp yaptıracağız.kendi doktoruma muayene oldum paşa oğlum büyümş teyzeleri 515 gr olmuş çok sağlı dedi birde kızlar bir kaç gündür vücudumda kaşıntı başladı doktora sordum kan testi verdi yarın aç karnına yaptırmamız gerekiyormuş karaciğer yağlanmasından şüpheleniyoruz ama öyle birşeyde olmayabliri vucud hamileliğe reaksiyon gösteriyor olabilir dedi kan sonçları 14gün sonra çıkacakmış inşallah temiz çıkar kızlar yaaa doktor moral bozacak birşey yok bebeğin çok sağlıklı dedi ama eğer yağlanma varsa tedavi uygulanması gerekiyormuş bebeğe zarar verebilirmiş dua edin nolurrr yaaa
kızlar şimdi geldim doktordan ayrıntılıya girdim ancak 4 boyutlu değilmiş video vermiyoruz fotoğrafları cd ye atıyoruz dediler nasıl yani dedik bize doktor öyle demedi hemen doktorun yanına gittik aradı radyoloğu 4 boyutlu renkli görüntü vermiyorlarmış ben size bir profösör önereyim isterseniz ona gidin dedi araştırıp yaptıracağız.kendi doktoruma muayene oldum paşa oğlum büyümş teyzeleri 515 gr olmuş çok sağlı dedi birde kızlar bir kaç gündür vücudumda kaşıntı başladı doktora sordum kan testi verdi yarın aç karnına yaptırmamız gerekiyormuş karaciğer yağlanmasından şüpheleniyoruz ama öyle birşeyde olmayabliri vucud hamileliğe reaksiyon gösteriyor olabilir dedi kan sonçları 14gün sonra çıkacakmış inşallah temiz çıkar kızlar yaaa doktor moral bozacak birşey yok bebeğin çok sağlıklı dedi ama eğer yağlanma varsa tedavi uygulanması gerekiyormuş bebeğe zarar verebilirmiş dua edin nolurrr yaaa
inşallah canım dediğiniz gibi olur temiz çıkar sonuçlar kaşıntıda geçerbenım bı arkadasım hastaneden 2 hafta önce dogum yaptı benım dr uma gıdıyodu o da kasıntısı vardı bızzat sahıdım tahlıller falan yaptılar hıc bısey cıkmadı .dr kasıntına ılac verırız demıstı ona ama bı kac gune gectı kasıntısı merak etme bıseycıkler olmaz
inşallah canım dediğiniz gibi olur temiz çıkar sonuçlar kaşıntıda geçer
canım hosgeldin oncelikle bebegini gordun yani oyyysss kocaman olmus boyu kac cm olmus pasanın tam anlamadım canım ben detaylı renkli ultrasyona girmedinmi yani ic organlarını inceledilermi bebisin video onemlid egil tatlım yaaa bebis saglıklıymısya gerisi bos bence fotograflarını aldınınmı kuzunun naıl :))) canım morelini hic bozma hamileleikte boyle seyler olabilyrmus süphelenmis yani ortada bise yok allahın izniyle sonuclar temiz cıkar insallah canım benim
hıc merak etme kadın dogumcular özellıkse bayansa ınsanı korkutmaya nedense bayılıyo yanı dur daha ne cıkacagı bıle bellı degıl ınsanlar kronık bı cok rahatsızlık yuznden gebeyken ne ılaclar kullanıyo.korkma yuregını ferah tut.ben bunu bı saglık personelı olarak dıyorum ısın ıcınden bırı olarak uzme kendını
Dişidekı enfeksıyon yuzunden bende bu hafta antıbıyotık kullandım basta uzldum bıraz sonra ögrendımkı bı cok ınsan gebeyken antıbıyotık ve bı cok ılac kullanmıs .o enfeksıyonla zaten duramıyodum tum agzımın ıcı acıyodu daynsam bıle o enfeksıyon bebege daha fazla zarar verıcektı ıctım valla ılacı doktorumda hıc tereddut etmeden verdı bu antıbıyotıkle 2 kutu ıcmıs oldum gebe kaldıgımdan berı
hıc merak etme kadın dogumcular özellıkse bayansa ınsanı korkutmaya nedense bayılıyo yanı dur daha ne cıkacagı bıle bellı degıl ınsanlar kronık bı cok rahatsızlık yuznden gebeyken ne ılaclar kullanıyo.korkma yuregını ferah tut.ben bunu bı saglık personelı olarak dıyorum ısın ıcınden bırı olarak uzme kendını
sağolun kızlarr ya çok moralim bozulmuştu gerçekten duyduğumda
canım hamilelikte basımıza neler gelecegini bilemeyiz takdir allahtan ama dedigin gibi bircok insanın basına gelebliyor benim ablam hamileyke disi agrımıstı ve dayanamadı doktor kontrolu altında disini bile cektirdi cok sukur hic bise olmadı yani kafaya takmamak gerek cunku hamilelkte tamda bu aylar cok riskli bebek bizden almaya baslayınca bizde sıkıntılar cıkabiliyor doktor sıkıntı yok dediyse hic birsey olmaz morellerimizi yuksek tutmalıyız bebisler resmen hisssediyo yaa varya gülsüm canım benim kıpır kıpır olan bebek bir gun canım biseye sıkıldı agladım aksama kadar üzdüm kendimi bebekde o gun tık yok hic tekme falan bile atmadı remen bizi hissediyolar hamilelkte morel cok onemli biliyorum bazen kolay olmuyo ama birbirimize destek olmalıyız hepmizin ilk gebeligi ve acemeyiz hemen panik olabiliyoruz allahım bizi ve bebeklerimizi korusun
canım hamilelikte basımıza neler gelecegini bilemeyiz takdir allahtan ama dedigin gibi bircok insanın basına gelebliyor benim ablam hamileyke disi agrımıstı ve dayanamadı doktor kontrolu altında disini bile cektirdi cok sukur hic bise olmadı yani kafaya takmamak gerek cunku hamilelkte tamda bu aylar cok riskli bebek bizden almaya baslayınca bizde sıkıntılar cıkabiliyor doktor sıkıntı yok dediyse hic birsey olmaz morellerimizi yuksek tutmalıyız bebisler resmen hisssediyo yaa varya gülsüm canım benim kıpır kıpır olan bebek bir gun canım biseye sıkıldı agladım aksama kadar üzdüm kendimi bebekde o gun tık yok hic tekme falan bile atmadı remen bizi hissediyolar hamilelkte morel cok onemli biliyorum bazen kolay olmuyo ama birbirimize destek olmalıyız hepmizin ilk gebeligi ve acemeyiz hemen panik olabiliyoruz allahım bizi ve bebeklerimizi korusun
kızlar şimdi geldim doktordan ayrıntılıya girdim ancak 4 boyutlu değilmiş video vermiyoruz fotoğrafları cd ye atıyoruz dediler nasıl yani dedik bize doktor öyle demedi hemen doktorun yanına gittik aradı radyoloğu 4 boyutlu renkli görüntü vermiyorlarmış ben size bir profösör önereyim isterseniz ona gidin dedi araştırıp yaptıracağız.kendi doktoruma muayene oldum paşa oğlum büyümş teyzeleri 515 gr olmuş çok sağlı dedi birde kızlar bir kaç gündür vücudumda kaşıntı başladı doktora sordum kan testi verdi yarın aç karnına yaptırmamız gerekiyormuş karaciğer yağlanmasından şüpheleniyoruz ama öyle birşeyde olmayabliri vucud hamileliğe reaksiyon gösteriyor olabilir dedi kan sonçları 14gün sonra çıkacakmış inşallah temiz çıkar kızlar yaaa doktor moral bozacak birşey yok bebeğin çok sağlıklı dedi ama eğer yağlanma varsa tedavi uygulanması gerekiyormuş bebeğe zarar verebilirmiş dua edin nolurrr yaaa
Ayy inşallah gerek kalmaz hemen okuyunca dua ettim Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
aminn canımm inşallah hepimizin yavrucaklarının korusun Allahım kızlar kan vermeye gideceğiz birazdan birde karaciğer için ayrı bir ultrasona girecekmişim inşallah sonuçlarım temiz çıkar Allhım sen yardım et hepimize
aminn canımm inşallah hepimizin yavrucaklarının korusun Allahım kızlar kan vermeye gideceğiz birazdan birde karaciğer için ayrı bir ultrasona girecekmişim inşallah sonuçlarım temiz çıkar Allhım sen yardım et hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?