- Konu Sahibi tugbali_043
-
kızlar yaa resimleri ekleseniz olurmu renkli resimleri bebişleri görelim oyy nasıl tatlılardır kim bilir bende eklerim inşallah sağ salim bir görebilseydim bebişimi
eklemeye calıstım canım ınsallah olmustur
oyy oyy maşallah nasıl tatlı şeysin sen öyle çok tatlıııı maşallahh yaaa öp annesi öpp paşanı doya doya :)
oy oy oy ne güzel hazırlıklar hız kazandı artık desene :)saolasın canım zaten ısım gucum onu sevmek öpmek oldu artık hadı bakalım sızden de beklıyoruz resımlerı.cumartesı alısverıs yaptım anne cantası portbebelı takım bıberon emzık tırnak makası hbanyo havlusu burun pompası aldım :)
eklemeye calıstım canım ınsallah olmustur
oy oy oy ne güzel hazırlıklar hız kazandı artık desene :)
amanda aman ben görmeyeli neler olmus paşa gelmiş buraya :))) oysss yesinler nasıl belli her yeri cok sukur :))) masallah canım benim oglusuna
evet canım yaaa ne güzel mutluluklar degilmi bunlar bugünlerede geldikya cok şükür bünlerce kez şükür inşallah sona kadar devam eder minik yavrularmz bizim yaaaa gülsüm artık heryerleri belli bu kuzuların yaaa :))))
evet canım ya a rabbımın hıkmetı ıste cok sukur bugunlerıde görduk rabbım kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah :)benımkının resmını görenler hep sasırıyo her yerı bellı dıye mınyatur bı ınsan ıste:)
evet canım ya a rabbımın hıkmetı ıste cok sukur bugunlerıde görduk rabbım kucagımıza almayıda nasıp eder ınsallah :)benımkının resmını görenler hep sasırıyo her yerı bellı dıye mınyatur bı ınsan ıste:)
evet canım yaaa aynen rabbimin hikmeti simdiden bunların heryeri belli :))) videoya cektim ozledikce bakıyorum kuzuma :)))
huhuuuuu teyzeleri biz geldik :)))) muaneden hersey yolunda cok sukur bebisimi gordum doktor amcası inceledi heryerini kızımın tek tek cok sukur hersey yolunda ayrıntılımız bu arada 350 gr olmusuz :)) oyysss kamereya da cektik cok güzel pozlar verdi bize kızım utanmadan :)))) cok sukur simdilik bizden bu kadar hersey yolunda opuyoruz hepinizi...
Canım çok sevindim. Darısı diğerlerinin de başına inşallah. Hepimiz güzel haberler alıyoruz sırayla. Bu arada benim oğluşumda 404 gr arada baya fark var acaba neden ki?
evet canım yaaa ne güzel mutluluklar degilmi bunlar bugünlerede geldikya cok şükür bünlerce kez şükür inşallah sona kadar devam eder minik yavrularmz bizim yaaaa gülsüm artık heryerleri belli bu kuzuların yaaa :))))
kızlarr kuzucuklarınız çok tatlılar maşallah bende bu hafta görücem inşallah sağlıkla getiririz fotosunu bizde size
kızlarr kuzucuklarınız çok tatlılar maşallah bende bu hafta görücem inşallah sağlıkla getiririz fotosunu bizde size
evet canım dort gozle bekliyoruz senin paşanın fotosunuda :))) oyss minik yavrular yaaaa hepsi birer melek melek
evet canım dort gozle bekliyoruz senin paşanın fotosunuda :))) oyss minik yavrular yaaaa hepsi birer melek melek
getirmezmiyiz teyzesi biz fotosunu oğluşumuzu Allahın izniyle bir görelim sağlıkla inşallah
günaydın kızlarrr nasılsınız bebişleriniz nasıllar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?