ekim hamileleri... :)

kızlar yaa resimleri ekleseniz olurmu renkli resimleri bebişleri görelim oyy nasıl tatlılardır kim bilir bende eklerim inşallah sağ salim bir görebilseydim bebişimi

eklemeye calıstım canım ınsallah olmustur

Eklentiler

• $1360949541407.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 29
oyy oyy maşallah nasıl tatlı şeysin sen öyle çok tatlıııı maşallahh yaaa öp annesi öpp paşanı doya doya :)

saolasın canım zaten ısım gucum onu sevmek öpmek oldu artık hadı bakalım sızden de beklıyoruz resımlerı.cumartesı alısverıs yaptım anne cantası portbebelı takım bıberon emzık tırnak makası hbanyo havlusu burun pompası aldım :)

oy oy oy ne güzel hazırlıklar hız kazandı artık desene :)

Canım çok sevindim. Darısı diğerlerinin de başına inşallah. Hepimiz güzel haberler alıyoruz sırayla. Bu arada benim oğluşumda 404 gr arada baya fark var acaba neden ki?

Canım çok sevindim. Darısı diğerlerinin de başına inşallah. Hepimiz güzel haberler alıyoruz sırayla. Bu arada benim oğluşumda 404 gr arada baya fark var acaba neden ki?

sagol canım :)) evet canım hepimiz mutlu haberler verdikce daha da mutlu oluyorum sıra minik kabimde onunda mutlu haberlerini almayı bekliyoruz valla canım benimkine doktor amcası 350 gr haftasıyla uyumlu cok iyi dedi aramızda seninle fark yok gibi sadece 1 gun var bence senin bebisn kilosuda normal 350-400 gr diyo bizim haftamıza cunku senin oglus biraz daha kilo almıs :)))

Merhaba Haziran Anne Adayları
2 konuda sizlere bilgi vermek istiyorum. Birincisi fotografları mümkünse albümünüzde (http://www.kadinlarkulubu.com/album.php) paylaşabilir ve sadece arkadaşlarınızın görmesini sağlayabilir ve istediğiniz zaman silebilirsiniz. Bu hem sizin için hem de bizim için çok daha pratik olacaktır. Bildiğiniz gibi foruma yorum olarak eklenen hiç bir şeye müdahale edemiyoruz.

Bir diğer konuda sitemizde Haziran anneleri diye bir bölümümüz var orada kilo alımından alınan kıyafetlere ve doğum çizelgelerine kadar her türlü paylaşım yapılmaktadır. O bölümü de takip etmeniz irica ederiz. orasa oldukça yoğun bir trafiğe sahiptir.

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-2606.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…