Hiçbirimiz tahmin edemezdikki canım benim en azından bizim anne olma şansımız var ya hiç umudu olmayanlar napsın bunada şükür diyelimİnsallah,cok zor ve stresli bir süreç,böyle birseyle imtihan olacağım aklıma bile gelmezdi
Doktor ön muayenede inofolic ve duphaston kullanmami istedi,adet oldugumda ignelere baslayacagiz,sen ilac falan kullaniyor musun canimHiçbirimiz tahmin edemezdikki canım benim en azından bizim anne olma şansımız var ya hiç umudu olmayanlar napsın bunada şükür diyelim
Eşimde sorun olmamasına şükrediyorum,bi de onunla mücadele etmek daha da isleri zorlastiracaktiHiçbirimiz tahmin edemezdikki canım benim en azından bizim anne olma şansımız var ya hiç umudu olmayanlar napsın bunada şükür diyelim
Bende folik asit kullanıyorum canım kasımdaki adet tarihimin 2.günü ilaç dozları ayarlanacak o gün başlayacağım iğnelere benim bir aksilik çıkmazsa 14 Kasım'da başlayacak nasipse senin ne zamanDoktor ön muayenede inofolic ve duphaston kullanmami istedi,adet oldugumda ignelere baslayacagiz,sen ilac falan kullaniyor musun canim
Harikasin. Ben de kan verdim, sira bekliyorum. Bakalim ufakliklar nasil bugun?:)Kızlar yine yollar, yine umut... Ankara'ya doğru gidiyorum. Evimde kaldim iki gece. Tazelendim, tedaviye yeni başlıyor gibiyim. Bomba gibi moralle dönüyorum. Insallah güzel olur her sey, hepimiz için.
hosgeldin canim ..rezervlerde azalmami varmis yasin kacki?
Ben de kan verdim doktorumu bekliyorum. Insallah guzel haberler olur da toplanır yumurtalar bir an evvel.Harikasin. Ben de kan verdim, sira bekliyorum. Bakalim ufakliklar nasil bugun?:)
Moral cok onemli. Yuksek tut moralini lütfen.yaşım 27 canım malesef o kadar ilaca 1. de anca 3 yuurta çıktı oda biri boş biri bzouldu bi tane anca döllendi oda bana tutunmadı bakalım dün sabah başladım ilaçlara sanırsam haftaya cuma toplanır çıkan yumurtalar pfff..
Moral cok onemli. Yuksek tut moralini lütfen.
Ben de biraz uzak kalmaya karar verdim aslında forumdan ama yapamıyorum. Olumsuz etkileniyorsan uzak durman aslinda.en guzeli. Arada gel gitli ruh galleri yasiyoruz hepimiz. Hic kolay degil zaten ama onca emegimizi moral bozuklugu ile cope atmayalim. Olmazsa da Allahtan ama en iyisini dusunecegiz hep...bazen çok yüksek bi moral oluyo böyle bu sefer kesin olcak diyorum ertesin gün formları okuyorum iyice dibe çöküyorum dengesizleştim baya buda tutmazsa doğruu psikiyatriye sanırım
Sanirim butun hastaneler kalabalikkkk...Günaydin kızlar suan bahcecideyim aytun hanimla görüşücez.cok kalabalik
Ben de biraz uzak kalmaya karar verdim aslında forumdan ama yapamıyorum. Olumsuz etkileniyorsan uzak durman aslinda.en guzeli. Arada gel gitli ruh galleri yasiyoruz hepimiz. Hic kolay degil zaten ama onca emegimizi moral bozuklugu ile cope atmayalim. Olmazsa da Allahtan ama en iyisini dusunecegiz hep...
Ben de yeni ciktim. Iyi sanslar sana daGünaydin kızlar suan bahcecideyim aytun hanimla görüşücez.cok kalabalik
Ben de yeni ciktim. Iyi sanslar sana da
AYy cok sevindim.B biyologmerve Yumurtalar iyiymis. 1 tane 18mm onden giden var gerisi 16-12mm arasi. 11-12 tane. Igneleri pazartesiye kadar uzatti. Pazartesi kendi doktorum Amerika dan donmus olacak. 29 Ekim de toplanacak bir aksilik olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?