Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ya canım ben az önce biraz kan gördüm eyvah noluyo! senin gibi gidiyor gidişat. doktoru aramadim eğer tkrr görürsem arayacam hemen. dün proluton ignede yaptirmistim ama. sen ne yaptın kanaman olunca??!
bir de bol su iç ve sürekli dinlen ben çalışıyorum ama akşam gider gitmez uzanıyorum

Benim iki transferim de dondurulmuşlarla oldu. Hic taze transferim olmadı. İlkinde tutmadı ama ikincide bebeklerim beni bırakmadı. Dondurulmus embriyonun daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar canım. Hiç canını sıkma. Olacsk olduktan sonra her türlü olur :)

liste ne alemde kızlar çoktan bakamadım

Bir de vucüdun ve rahim duvarının kendini toparlaması ve normale dönmesi açısından dondurulmuş transferinin çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Zaten senin de değerlerin düzelir o arada. O yüzden içini ferah tut. Benim ilk denemem. En başından dondurulmuş yapılacağı söylendi bana da.

Oksurmek hapşurmak zararlı değil dediler canım bize merkezden. Ki benim de alerjim var sürekli hapşuriyorum, nerdeyse ciğerim sokulecek ama bebeğim benimle :)
oyhhh kiyamam sanaaaa bunlari duydugumu cok seviniyorum.hayirli olsun bebegin.ins benimde kuzum tutunmustur banaaa)

Cok tesekkur ederim cvp yazdigin icin. Umarim bu sefer cabalarimiz bosa cikmaz.O kadar komik ki,cocuk yapmak bize su an cok buyuk bir mucize gibi geliyor. Yani cok imkansiz birseyin gerceklesmesi gibi. Allahtan hep hayirlisini istiyoruz. Allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum birakmasin. Bakalim bu sefer basarabilecekmiyiz

Canim umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz. Cok fazla emek veriyoruz. Aslinda mantikli bakinca soyledigin cok dogru. Tedavi sureci de daha kolay. Ama o bekleme suresi insani öldürüyor. 1 ay bekleyecegiz simdi...

kimyasal gebelikte degerlerin nasıldı ve neler oldu canım

Canim umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz. Cok fazla emek veriyoruz. Aslinda mantikli bakinca soyledigin cok dogru. Tedavi sureci de daha kolay. Ama o bekleme suresi insani öldürüyor. 1 ay bekleyecegiz simdi...
1 ay dediğin çabuk geçer. Önemli olan sağlığımız. Vucudumuzun bebek için en iyi hale gelmesi.

yok cnm transfer.hic zor olmadi.progesteron im ve jel olanini kullaniorum elevit aspirin folbiom devam clexan kullaniorum ve o bantciklardan iste bode estrojen tabiii bi dunyaaaa allahim bagislasinda insallah kullanirim hic onemli dgl
Canim boyle dusunme, Allahin izni ile guzel olacak insallah

Rica ederim canım ne demek. İnşallah bu sefer kavuşursun meleğine. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin herkese,kimsenin Emeklerini boşa cikarmasin.

kızlar transfer nasıl yapılıyor bende korkular endişeler arttı çok sıkışık olmak gerekiyor sadece onu biliyorum ...ağrı varmı kızlar cok oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…