Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım hadi hayırlı olsun şimdiden.kaçıncı gün transferi olacak.kaç embriyo konacak.benimde günüm yaklaştı.iyice heyecan yaptım

5.gun embriyosu konacak insallah canim.ve 2 tane konacak.neden bilmiyorum icimde hic heyecan yok.dua bile edemiyorum.bir an once olsun bitsin ruh halindeyim.kendimi boyle koruyorum sanirim.

5.gun embriyosu konacak insallah canim.ve 2 tane konacak.neden bilmiyorum icimde hic heyecan yok.dua bile edemiyorum.bir an once olsun bitsin ruh halindeyim.kendimi boyle koruyorum sanirim.
Bende de bazen heyecan, bazen korku, bazen umut, bazen umutsuzluk. Dalgalanıp duruyorum. Her seyi düsünüyorum, her yazılından ümit bulmaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun.

Bu arada hayırlı olsun. Insallah güzel haberini de alırız en kısa zamanda.

Ben de kasim ayında tüp bebege baslicam ins,tüpler kapali ve polikistik over var,eşimde hic sorun yok degerleri gayet güzel çıktı,cok heyecanliyim yas 29 ,Allahim hepimizin yardimcisi olsun

Ben de kasim ayında tüp bebege baslicam ins,tüpler kapali ve polikistik over var,eşimde hic sorun yok degerleri gayet güzel çıktı,cok heyecanliyim yas 29 ,Allahim hepimizin yardimcisi olsun
Tedavin hayırlı olsun canım sorunlarımız aynı benimde eşte problem yok.allah emeklerini boşa çıkarmasın bende kasımda başlıyorum nasipse

Canım transfer icin doktorun verdigi saate sıkışık olarak gidiyorsun. Işlem embriyoların yerleştirilmesi ile bitiyor. Hiç hissetmiyorsun bile . Ultrason ekranından sende takip ediyorsun bebek adaylarini

kızlar transfer nasıl yapılıyor bende korkular endişeler arttı çok sıkışık olmak gerekiyor sadece onu biliyorum ...ağrı varmı kızlar cok oluyormu
Canım transferin korkulacak hiç bişeyi yok ki neden korktun keyifli bi hryecan oluyor tam tersi. Zaten 2-3 dk sürüyor sonra iyi hissedenr kadar kalıyorsun hastanede 1-2 saat sonra da çıkıyorsun. Sıkışık oluyorsun ama bana 1 de gel dediler sonra da 1.30 da 4 kişiyi sırayla alacaz dediler dayanamafım gittim wc sonra tekrar su içtim dert edilecek bişey yok her xaman iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…