Kuzum bir de bende adet belirtileri var. Sende de oluyor mu. Ayni gundu transferiniz. Ama ben vaktinden once yapmaya korkuyorum.Canlar dayanamadim sabah idrar testi yaptim silik cikti. Sonra evimizin dibindeki hastaneye gidelim dedik. Esim cumadayken verdim kani. Veeeeee degerrrrr 41 cikti cok sukur veee bugun 6. Gun transferden sonra. 5. Gun iyi kalite tek embriyo transfer edilmisti.
Soktayik hala avmnin orta yerinde aglamaya basladimm . İnşaallah devami gelir. İnşaallah burasi guzel haberlerle senlenirrrCanımmmmmm hadi hayırlı olsun. Cok cok sevindim. Ben bekleyecegim sizin guzel haberlerinizleee.
Maşallah subanallah senin minnak erken göstermiş kendine katlanarak devam etsin canım değerin hadi hayırlısı olsun :)Canlar dayanamadim sabah idrar testi yaptim silik cikti. Sonra evimizin dibindeki hastaneye gidelim dedik. Esim cumadayken verdim kani. Veeeeee degerrrrr 41 cikti cok sukur veee bugun 6. Gun transferden sonra. 5. Gun iyi kalite tek embriyo transfer edilmisti.
inşallah pozitifi görürsün :)Slm arkadaslar. Benimde bugun nihayet transferim gerceklesti. 2 adet 5.gun 1.kalite embriyom transfer edildi. Bundan sonrasi Allahimin ol demesine kalacak insallah. 17 kasim test tarihim. Umarim hepimiz en kisa zamanda pozitifi goruruz.
Hayırlı olsun inşallah mutlu sona az kalmisSlm arkadaslar. Benimde bugun nihayet transferim gerceklesti. 2 adet 5.gun 1.kalite embriyom transfer edildi. Bundan sonrasi Allahimin ol demesine kalacak insallah. 17 kasim test tarihim. Umarim hepimiz en kisa zamanda pozitifi goruruz.
canım hayırlı uğurlu olsun cok sevindim :)Canlar dayanamadim sabah idrar testi yaptim silik cikti. Sonra evimizin dibindeki hastaneye gidelim dedik. Esim cumadayken verdim kani. Veeeeee degerrrrr 41 cikti cok sukur veee bugun 6. Gun transferden sonra. 5. Gun iyi kalite tek embriyo transfer edilmisti.
Maşallah senin hamileliğine Rabbim analı babalı büyütmeni nasip etsin. Bende öyle karar verdim. Evhamlı biriyîm evet ama yapım böyle açıkçası. Rabbim hayırlısını nasip etsin pazartesi kontrolle başlıcaz inşallahkötüyü düşünme ama erken başlamak tabi ki çok daha avantajlı bir durum. hem çocuklarınla aranda fazla yaş farkı olmaması da güzel olur. bu benim fikrim tabi :)
Aminnn canımMaşallah subanallah senin minnak erken göstermiş kendine katlanarak devam etsin canım değerin hadi hayırlısı olsun :)
seninle birlikte tüm bebiş isteyenlere dua ediyorum Allah ol desin :)Yazarım canım benim bu 3. Tedavim ve son tedavim olacak inşallah kafana takılan birşey olursa sor canım benim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
İNŞALLAH TUTUTMA AĞRISIDIR ARKADAŞIM. ÖYLE YOR... ÖYLE DUA ET... HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH. BENİMDE TRANSFERDEN 2-3 GÜN SONRA AĞRIM OLMUŞTU. BENDE KORKTUM AMA ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL HABERİDE ALDIM :)pozitif alan arkadaşlar hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.bu arada bir sorum var benim transferin 1. gününden beri adet sancısı gibi sancılarımın ve kasık ağrılarım var.bugün 5. günüm.geçen ay ekimin 17 sinde adet olmuştum 18 inde tedaviye başladım zaten.yani normal şartlarda adetime daha 10 gün var.test tarihimde 12 si .benim adet sancılarım normalde olmadan bir gün önce yada aynı gün çok hafif şekilde olur.ama bu sefer transferin 1. günü başladı bacaklarıma kadar vuruyor ağrılar...ne düşüneceğimi bilemedim hamileliğe yormak istiyorum ama ne bileyim işte Allahtan hepimiz için hayırlısı...
ayyy :) hadi inşallah pazar günüde güzel haberi alırsın arkadaşım.Canım 6. Gün yaptım tek çizgiydi. 8.gün yaptım tekrar çift çizgi.pazar günü de tahlilim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?