Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Benim tedavim 14 Kasım'da başlayacak nasipse 11 Kasım'da istanbula gidiyorum 3 gün alacak iznim vardı tedavi başlangıcına kadar onları kullanıcam sonra doktorum rapor verecek
neler yapılacak ne oldu ne kaldı hepsini yaz olur mu ben çok heyecanlıyım :)

Canim buralardayim islerim vardi sabahtan beri yazamadim ama iyiyim cok sukur...sen nasilsin canim daha iyimisin?

Hastaneye göre değişirmi bilmiyorum ama benim tedavi göreceğim hastanede 2 gebelik testi ve kese görme pakete dahil sonraki muayeneler ücretli
ben en iyisi sorayım testlerimi acıbademde yaptırdım amaben biraz uzak diye başka özel hastanede yaptım ücretli. .siz hangi hastanede yaptırdınız.?cokk teşşekür ederim canım

bir fikri olan varmııııııı??????

neler yapılacak ne oldu ne kaldı hepsini yaz olur mu ben çok heyecanlıyım :)
Yazarım canım benim bu 3. Tedavim ve son tedavim olacak inşallah kafana takılan birşey olursa sor canım benim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

bir fikri olan varmııııııı??????
canım ben bekle derim hele idrarda daha geç çıkar..ben 9.gün yaptırmıştım idrar da baktim çıkmadı kan testinde cıktı sonrada keşke 2 daha bekleseymişim dedim.değer cok şükür iyiydi ama yinede gününde yapsaydım dedim...biraz daha beklemenin taraftarıyım

Ben de cok heyecanliyim ama cok erken daha. Benim de pazartesi test tarihim.

Slm arkadaslar. Benimde bugun nihayet transferim gerceklesti. 2 adet 5.gun 1.kalite embriyom transfer edildi. Bundan sonrasi Allahimin ol demesine kalacak insallah. 17 kasim test tarihim. Umarim hepimiz en kisa zamanda pozitifi goruruz.

ben en iyisi sorayım testlerimi acıbademde yaptırdım amaben biraz uzak diye başka özel hastanede yaptım ücretli. .siz hangi hastanede yaptırdınız.?cokk teşşekür ederim canım
Aynen canım sor sen daha iyi olur benim tedavim 14 Kasım'da başlayacak nasipse kadiköy Acıbadem hastanesinde olacak

Maşallah canım hem de 6. günde valla maşallah. rabbim hayırla tamamına erdirsin...

Canımmmmmm hadi hayırlı olsun. Cok cok sevindim. Ben bekleyecegim sizin guzel haberlerinizleee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…