neler yapılacak ne oldu ne kaldı hepsini yaz olur mu ben çok heyecanlıyım :)Benim tedavim 14 Kasım'da başlayacak nasipse 11 Kasım'da istanbula gidiyorum 3 gün alacak iznim vardı tedavi başlangıcına kadar onları kullanıcam sonra doktorum rapor verecek
Canim buralardayim islerim vardi sabahtan beri yazamadim ama iyiyim cok sukur...sen nasilsin canim daha iyimisin?bugün görünmüyorsun forum da canım iyisin di mi? çok yazmasam da hepinizi takip ediyorum hayırlı haberlerinizle sevinip üzüntünüzle üzülüyorum inanın hayatımın bi parçası oldu bu forum. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalahhh aminnnn
ben en iyisi sorayım testlerimi acıbademde yaptırdım amaben biraz uzak diye başka özel hastanede yaptım ücretli. .siz hangi hastanede yaptırdınız.?cokk teşşekür ederim canımHastaneye göre değişirmi bilmiyorum ama benim tedavi göreceğim hastanede 2 gebelik testi ve kese görme pakete dahil sonraki muayeneler ücretli
bugün trans ferimin 5. günü allahım zor duruyorum eczaneye gidip test almamak için belli olmaz demi kızlar.bana 2 embriyo yerleştirildi bana 10 gün test yapmam söylendi neden acaba.embriyolar 4.günlerinde transfer edildiler kafam karıştı yani
Yazarım canım benim bu 3. Tedavim ve son tedavim olacak inşallah kafana takılan birşey olursa sor canım benim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımneler yapılacak ne oldu ne kaldı hepsini yaz olur mu ben çok heyecanlıyım :)
canım ben bekle derim hele idrarda daha geç çıkar..ben 9.gün yaptırmıştım idrar da baktim çıkmadı kan testinde cıktı sonrada keşke 2 daha bekleseymişim dedim.değer cok şükür iyiydi ama yinede gününde yapsaydım dedim...biraz daha beklemenin taraftarıyımbir fikri olan varmııııııı??????
Ya ben dayanamadım idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ..doğru mu aceba@nesteren85@parlak_meltem80 @emetion10 vemeneksemelifim test sırası sizde. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ben de sana ve hepimize dua ediyorum canım benim.Ahhhh o heyecan hiç bitmiyor zaten canım Rabbim yar ve yardımcımız olsun dualarım seninle canım benim
Ben de cok heyecanliyim ama cok erken daha. Benim de pazartesi test tarihim.bugün trans ferimin 5. günü allahım zor duruyorum eczaneye gidip test almamak için belli olmaz demi kızlar.bana 2 embriyo yerleştirildi bana 10 gün test yapmam söylendi neden acaba.embriyolar 4.günlerinde transfer edildiler kafam karıştı yani
Aynen canım sor sen daha iyi olur benim tedavim 14 Kasım'da başlayacak nasipse kadiköy Acıbadem hastanesinde olacakben en iyisi sorayım testlerimi acıbademde yaptırdım amaben biraz uzak diye başka özel hastanede yaptım ücretli. .siz hangi hastanede yaptırdınız.?cokk teşşekür ederim canım
Kaçıncı günündü canım?Ya ben dayanamadım idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ..doğru mu aceba
Daha çok erken canım test için 7. Günden sonra kana karışmaya başlıyor zaten beta-hcg hormonu az daha sabretbir fikri olan varmııııııı??????
Aman Allah korusun hep iyi olalım. ben de daha iyiyim çok şükürCanim buralardayim islerim vardi sabahtan beri yazamadim ama iyiyim cok sukur...sen nasilsin canim daha iyimisin?
Maşallah canım hem de 6. günde valla maşallah. rabbim hayırla tamamına erdirsin...Canlar dayanamadim sabah idrar testi yaptim silik cikti. Sonra evimizin dibindeki hastaneye gidelim dedik. Esim cumadayken verdim kani. Veeeeee degerrrrr 41 cikti cok sukur veee bugun 6. Gun transferden sonra. 5. Gun iyi kalite tek embriyo transfer edilmisti.
Canm benim 8. Günüm ya normal sancım olduğu zaman sölemiştiö o da normal olduğunu sölemişti ama bu sancılardan bahsetmedim henüzgünaydın kaçıncı günün tatlım doktorunla görüştünmü
Canım 6. Gün yaptım tek çizgiydi. 8.gün yaptım tekrar çift çizgi.pazar günü de tahlilim varKaçıncı günündü canım?
İnşaallah artmaya devam eder canım korkumdan bi size soyleyebildim zaten kimsa bilmiyor. Allahim devamini getirsin inşallah ve isteyen herkese nasip etsinMaşallah canım hem de 6. günde valla maşallah. rabbim hayırla tamamına erdirsin...
Canımmmmmm hadi hayırlı olsun. Cok cok sevindim. Ben bekleyecegim sizin guzel haberlerinizleee.Canlar dayanamadim sabah idrar testi yaptim silik cikti. Sonra evimizin dibindeki hastaneye gidelim dedik. Esim cumadayken verdim kani. Veeeeee degerrrrr 41 cikti cok sukur veee bugun 6. Gun transferden sonra. 5. Gun iyi kalite tek embriyo transfer edilmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?