Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Teşekkürler... evet beklemenin ne demek olduğunu yaklaşık 1,5 yıldır çok iyi biliyorum. 3 aşılama sürecim de de daha heyecanlıydı ama kısmet olmadı. İnşallah hayırlısı olur senin hakkında da bebeğine kavuşursun. bana 900 lük gonal f verdi. en az 7 gün sürecekse bu durumda bir kutu yetmeyebilir. 225 vuruyorum hergün ve ancak 4 gün yeter çünkü. çok heyecan yapmamaya çalışıyorum bakalım ne olacak :)

Vermez kuzum. Zarar verdi mi diye her seyden korkmamiz zarar verir. Dikkat edelim ama takinti yapmayalim. Ben d3 cok takiyordum. Doktorumla konusunca rahatladim.
iyice paranoyak oldum valla takmıyorum aslında cok şeye ama ister istemez asitli ya ondan dolayı canım.aman bahane bence yeterki zarar gelmesin ne yapacağımı şaşırdım.Rabbime emanet hepsi

arkadaşım madem böyle bir sorumun var eğer özele gidiyorsan anesteziyle yaptır.ben anesteziyle yaptırdım.çunku muayenelerde falan çok strese giriyorum o andada bunu yaşamak istemedim
ben talep ettim doktorumdan. anestezi yapın dedim ama o yapmaktan yana değil. vücuduna narkoz verme taraftarı değilim dedi...bilemedim bende ısrar etmekte istemedim bir bildiği vardır diye düşündüm..bakalım yine sorarım çünkü aşılamada rahmimle çok oynamak zorunda kaldı..kendisi çok daha iyi biliyor ve farkında. hatta dün dilate etti regl iken korktuğum gibi değil dedi. bir problem yaşayacağımızı hissedersem önlemimizi alırız dedi rahatladım öyle deyince de.

ne güzel söylemişsin yaaa. bu izin olayları büyük dert oluyor. Bende rapor alacağım 5 gün. ona da birşey diyemezler sanırım. Gerçi döndüğümde neyin var ne oldu sorularına maruz kalıyorsun birde tabi. Raporu verirkende jinekoloji yazınca koca fabrikada dedikodu başlıyor. aahhhh ahh

bizim biraz sıkıntı ama ne yaaplım herşeye katlanacağızz :) bu arada nerede başalyacaksınız tedaviye ben kayseri acıbadem turgut aydın da
Kadiköy Acıbadem tayfun bağış doktorum ben izmirde oturuyorum 1 ay izin aldım iş yerinden Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

benim cok merak ettiğim bir şey var şimdi ben özelde yaptırdım ve özelde yaptıranlar bilir paket durumu gibi aşılama paketi işte tüp bebek paketi aşamalar vs....şimdi transfer olunca paket tamamlanıyor.ama takip sürüyor.mesela doktor kese için hangi gün çağıracağmı soylerım dedi..prof olduğu için ücreti dahada yüksek 350 tl.ydi enson...hiç konuşulmadı da yani soramadım da temkinli gitmekte fayda var ayyyy yine ben kafamda sorular...

Hastaneye göre değişirmi bilmiyorum ama benim tedavi göreceğim hastanede 2 gebelik testi ve kese görme pakete dahil sonraki muayeneler ücretli

İnsallah canim benim tekrardan cok cok gecmis olsun..
bugün görünmüyorsun forum da canım iyisin di mi? çok yazmasam da hepinizi takip ediyorum hayırlı haberlerinizle sevinip üzüntünüzle üzülüyorum inanın hayatımın bi parçası oldu bu forum. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalahhh aminnnn

ne zaman başlıyorsun tedaviye bende toptan mı izin alsam şimdiden tasası tuttu beni yaaa
Benim tedavim 14 Kasım'da başlayacak nasipse 11 Kasım'da istanbula gidiyorum 3 gün alacak iznim vardı tedavi başlangıcına kadar onları kullanıcam sonra doktorum rapor verecek

bugün trans ferimin 5. günü allahım zor duruyorum eczaneye gidip test almamak için belli olmaz demi kızlar.bana 2 embriyo yerleştirildi bana 10 gün test yapmam söylendi neden acaba.embriyolar 4.günlerinde transfer edildiler kafam karıştı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…