Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

K kds2309 canım çok sevindim hayırlı olsun. Ne kadar sanslisin annesi bebegin seni çok fazla bekletmek istememis hemen belli etmiş kendini 
meneksemelifim idrarda ciktiysa hiç bekleme yarın erkenden git yaptir testini. Şimdiden hayırlı olsun canim. :)
hayat masal naz maşallah canım değerlerin katlanarak artıyor darısı kese görmeye artik

kızlar benim sonucum negatif olmadı kısmet değilmiş demekki hakkımızda hayırlısı
Çok üzüldüm canım şimdi ne desem seni teselli etmeyecek belki ama dediğin gibi hayırlısı boyleymis sizin için. Tekrar denersiniz yeter ki Allah sağlık versin. Rabbim tez zamanda uzuntunu dindirir yeniden deneyecek gücü verir inşallah.

tesekkurler canim. Vala annesine cekicege benziyor minnos ben biraz sabirsiz ve tezcanliyim da

Kızlar ben iki üç aya tedaviye baslicanm bide lazer epilasyon yaptırmak istiyorum Hemn sizce napiyim bir zararı olurmu ki baslasammi sonraya mi biraksam napiyim
Yok canim birak sonraya bende yaptirdim iki tedavi arefesinde doktora sordum bisey olmaz dedi ama lazetin rahime yumurtaliklara olan etkisi kanitlanmis bisurrre bunun icin vicdan azabi cekmistim zaten yeteri kadar disardan etkiliyoruz bide onu yapmayalim bidetay daha verim lazer yaptirdigim tedavimde sokturucilerle adet olabilldim digerlerinde hic problem olmamisti.tqbiki yinede karar senin ama yaptirma derim.

Valla ne yalan soylim benide annem tutuyo kapidan adim atmayali 7 gun oldu esimde gorevde annem emanet muamelesi yapiyo :) onada kiyamiyorumpazar gunu sabah evden kacip teste gidicem cok sıkıldım

E emotion10 canıım sabır sabır rabbim vericek bi gun demekku sadece biraxdaha zamani var yalniz deiliz deilsin benimde 4. Bundanda cok umitli deilim ve daha simdiden 5. Planlamasini yapiyorum istemsiz olarak insallah hepimiz bigun o pozitifleri gorucez...

C candanote canim naptin nasilsin.gunduzleri cok giremiyorum evden cikamiyorum die her gun eve bi arkadasim geliyo :) vakit gecmiyo burayada aksamlari toplu yazıyorum :) sen nezaman yaptircaksin test karar verdinmi.bende hicbir belirti hic bisey yok.afedersin ama sadece muthis bir gaz var tuttuysa eger ici dolu tup olcak baskada bisey yok

Kizlar kim yazmisti unuttum mesajlari toplu okudugumdan ama siskinlik ve odem bende de vardi. Doktorum dostinex 0.5 onerdi. O rahatlatti. Migren jastasiyim ve estoferm bende de bas agrisi yapiyor ne yazik ki ama parol bile almiyorum dayaniyorum sadece.

teşekkür ederim bitanem amin inşallah...

Canım çok teşekkürler..Allah razı olsun.öpüyorum:)

emotion10 .!.:
Teşekkür ederim canım üzülmemek elde değil ya 3. denemem tüp bebek olarak
Canimya teseli edecek soz yokki aynen bende yasadim..rabbim hertürlü imtihan ediyor.rabbime siginmak lazim.insallah kendiliginden olsun dualar seninle kuzum

Kizlar gunaydin.bugun transferimin 5. Gunu ama ben icimde hic bisi hissetmiyorum.belirtide aramak istemiyorum ama sizlere nazaran bende deqisik olrak hic bisey yok.kendimi yawas yawas olumsuzluqa alistirsam iyi olcak.bu arada hamile haberlerini alan arkadaslarima hayirli olsun diyorum.kendinize cok dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…