Çok üzüldüm canım şimdi ne desem seni teselli etmeyecek belki ama dediğin gibi hayırlısı boyleymis sizin için. Tekrar denersiniz yeter ki Allah sağlık versin. Rabbim tez zamanda uzuntunu dindirir yeniden deneyecek gücü verir inşallah.kızlar benim sonucum negatif olmadıkısmet değilmiş demekki hakkımızda hayırlısı
tesekkurler canim. Vala annesine cekicege benziyor minnos ben biraz sabirsiz ve tezcanliyim daK kds2309 canım çok sevindim hayırlı olsun. Ne kadar sanslisin annesi bebegin seni çok fazla bekletmek istememis hemen belli etmiş kendini 
meneksemelifim idrarda ciktiysa hiç bekleme yarın erkenden git yaptir testini. Şimdiden hayırlı olsun canim. :)
hayat masal naz maşallah canım değerlerin katlanarak artıyor darısı kese görmeye artik
Yok canim birak sonraya bende yaptirdim iki tedavi arefesinde doktora sordum bisey olmaz dedi ama lazetin rahime yumurtaliklara olan etkisi kanitlanmis bisurrre bunun icin vicdan azabi cekmistim zaten yeteri kadar disardan etkiliyoruz bide onu yapmayalim bidetay daha verim lazer yaptirdigim tedavimde sokturucilerle adet olabilldim digerlerinde hic problem olmamisti.tqbiki yinede karar senin ama yaptirma derim.Kızlar ben iki üç aya tedaviye baslicanm bide lazer epilasyon yaptırmak istiyorum Hemn sizce napiyim bir zararı olurmu ki baslasammi sonraya mi biraksam napiyim
Asla yılmak yok. Hayırlısıyla son deneme olur bebişini kucağına alırsın.ben bugün test yapmayı düşündüm ama kendimi firenledim 2 gün daha geçsin diye.bu arada inanılmaz iştahım açıldı
amin bitanem Allah razı olsun...tabiki sabırsızlıkla bekliyorum sizlerden haber:)hayat masal naz canim cok guzel ilerliyor hayirli olsun bebisin...yakinda keseyi gorup kalp atisini dinlersin artik darisi basimiza artik :)
teşekkür ederim bitanem amin inşallah...K kds2309 canım çok sevindim hayırlı olsun. Ne kadar sanslisin annesi bebegin seni çok fazla bekletmek istememis hemen belli etmiş kendini 
meneksemelifim idrarda ciktiysa hiç bekleme yarın erkenden git yaptir testini. Şimdiden hayırlı olsun canim. :)
hayat masal naz maşallah canım değerlerin katlanarak artıyor darısı kese görmeye artik
Canım çok teşekkürler..Allah razı olsun.öpüyorum:)Hayırlısı olsun, bekleyenler kervanına hoş geldin. Sımsıkı tutunmaları dileğiyle, tekrardan bol şans diliyorum. 17'sinde aksi söylenmediği sürece hamile say kendini, hamilelik :)
K kds2309meneksemelifim gönülden tebrikler... Kat be kat katlanan değerlerinizle, sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Hep güzel haberleriniz olsun, bol şanslar.
Keyfini çıkartabilsen keşke... Evet haklısın yine negatif olma ihtimali de var ama POZİTİF olma ihtimali de var. Bu durum da niye olumsuzu düşünüp üzülüyorsun ya bebeğini etkiliyorsan... O yüzden keyfini sürmeye bak... Test gününe kadar potansiyel olarak hamile say kendini... İnşallah 9 aylık bir hamileliğin başlangıcı olmuştur. Bol şans diliyorum.
4 Kasım'da 4. kez dondurulmuş 6. gün embriyoları transfer olmuş 14 Kasım'da tasdiklenmek umuduyla test yaptıracak, bel ağrımı, kasık sızlamalarımı, pembe akıntımı vs. hiç bir belirtiyi olumlu olumsuz ayırt etmeden sadece iğne fobisinden dolayı clexane'dan şikayet eden potansiyel hamileyim bu arada :) Olursa çoğalacağız, olmazsa eksilmeyeceğiz...
Yaşım kadar "41" kere maşallah herkeseNe olacaksa o olacak, lütfen hırpalamayın kendinizi bebeğiniz etkileniyor olabilir... Ve evet lütfen çok dikkat edin kendinize.. Hakkımızda hayırlısı... Bol şanslar
Canimya teseli edecek soz yokki aynen bende yasadim..rabbim hertürlü imtihan ediyor.rabbime siginmak lazim.insallah kendiliginden olsun dualar seninle kuzumemotion10 .!.:Teşekkür ederim canım üzülmemek elde değil ya 3. denemem tüp bebek olarak
GunaydiiiinnnnGünaydın kızlarr
Gunaydin guzel anne adaylariGunaydiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?