Bende de yok canim. Moral bozmak yok ama. Dun adet belirtilerim oldu biraz o kadar.Kizlar gunaydin.bugun transferimin 5. Gunu ama ben icimde hic bisi hissetmiyorum.belirtide aramak istemiyorum ama sizlere nazaran bende deqisik olrak hic bisey yok.kendimi yawas yawas olumsuzluqa alistirsam iyi olcak.bu arada hamile haberlerini alan arkadaslarima hayirli olsun diyorum.kendinize cok dikkat edin.
Canim bende belirti falan yok oyle herdeyide belirtiye yormak istemiyorum zaten...2-3 kere batma oldu kasik agrisi ara ara gelip gidiyor ama goguslerime dokunamiyorum cok aciyorC candanote canim naptin nasilsin.gunduzleri cok giremiyorum evden cikamiyorum die her gun eve bi arkadasim geliyo :) vakit gecmiyo burayada aksamlari toplu yazıyorum :) sen nezaman yaptircaksin test karar verdinmi.bende hicbir belirti hic bisey yok.afedersin ama sadece muthis bir gaz var tuttuysa eger ici dolu tup olcakbaskada bisey yok
Hadi bakalim canim hayirlisi olsun ama ben senden daha cok merak ettim inan :)Kizlar degerlerim sukurler olsun yukselmis.13. Gun 717.9 olmus.doktorum cok iyi dedi.veeee cuma gunu disardan ultrasonla keseyi gorebiliriz dedi.aslinda pzt.de icerden gorunurler ama simdi durtmeye gerek yok dedi.tek mi ikiz mi cuma gunu ogrenecegim.
Hayirli olsun canim. Sanirim uzun protokol seninkimrb kızlar bende şükürler olsun tedaviye basladım persembe günü sol yumurtalıgımda kist gördü dr yasminle folik asit yazdı adetimin 21. günü de(25 kasım)lucrin iğneye baslayacagım benimki uzun protokol mu oluyo acaba
ben olsam dayanamaz hemen yapardım canım ama sen bilirsinSlm ennn güzel anne adayları.....ben bugün test aldım ama korkumdan yapmıyorum bugün 9. Günüm çıkmazdiye düşünüyorum.
Bence de güzel canımmm.
cok sevindim canım hayırlı olsunkızlar aradılar aradılar...ilermiş embriyolarım..yarın dördüncü gün 2 embriyo geliyoooorrrrr..
Yaaaa ya çıkmazsa diye korkuyorum.bide benim 2.gün embriyosu daha erkenmidir diyorum. Normalde hastaneden verilen kağıtta 12 kasım test günümben olsam dayanamaz hemen yapardım canım ama sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?