Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bende de yok canim. Moral bozmak yok ama. Dun adet belirtilerim oldu biraz o kadar.

mrb kızlar bende şükürler olsun tedaviye basladım persembe günü sol yumurtalıgımda kist gördü dr yasminle folik asit yazdı adetimin 21. günü de(25 kasım)lucrin iğneye baslayacagım benimki uzun protokol mu oluyo acaba

Canim bende belirti falan yok oyle herdeyide belirtiye yormak istemiyorum zaten...2-3 kere batma oldu kasik agrisi ara ara gelip gidiyor ama goguslerime dokunamiyorum cok aciyor iyice hassaslastilar...gaz sorunu ilk 2-3 gun bendede oldu ilaclardanmis galibs simdi o kadar yok...
Benim test gunum haftaya persembe cumada sonucumu vericekler canim daha coook var yani..yurtdisindayim burda recetesiz yapmiyorlar yoksa coktaaan yaptirmistim bile ilkini :) bekliyorum iste kuzu kuzu :)

Kizlar degerlerim sukurler olsun yukselmis.13. Gun 717.9 olmus.doktorum cok iyi dedi.veeee cuma gunu disardan ultrasonla keseyi gorebiliriz dedi.aslinda pzt.de icerden gorunurler ama simdi durtmeye gerek yok dedi.tek mi ikiz mi cuma gunu ogrenecegim.
Hadi bakalim canim hayirlisi olsun ama ben senden daha cok merak ettim inan :)

mrb kızlar bende şükürler olsun tedaviye basladım persembe günü sol yumurtalıgımda kist gördü dr yasminle folik asit yazdı adetimin 21. günü de(25 kasım)lucrin iğneye baslayacagım benimki uzun protokol mu oluyo acaba

Hayirli olsun canim. Sanirim uzun protokol seninki

Slm ennn güzel anne adayları.....ben bugün test aldım ama korkumdan yapmıyorum bugün 9. Günüm çıkmazdiye düşünüyorum.

Kızlar bişey merak ettim siz ateşinizi ölçüyo musunuz ben transferden beri hergün ölçüyorum ve hep 36.4-36.7 arası gidip geliyo normalde ateşim 35 tir sizlerin nasıl merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…