- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Allahın izniyle güzel haberler bekliyoruz .Hayırların en hayırlısı olsun canımNormalde test günüm yarın ama doktorumu aradım.idrar testini yaptıysan bugün kan tahlili yaptıysan dedi.tahlil için birazdan hastaneye gideceğim.dua edin olur mu
canım tebrikler maşallah...inşallah ikizdir :)Kizlar degerlerim sukurler olsun yukselmis.13. Gun 717.9 olmus.doktorum cok iyi dedi.veeee cuma gunu disardan ultrasonla keseyi gorebiliriz dedi.aslinda pzt.de icerden gorunurler ama simdi durtmeye gerek yok dedi.tek mi ikiz mi cuma gunu ogrenecegim.
cok sevindim canım hayırlı olsun[/QUOTcanım teşekkür ederim.inş hepimiz güzel sonuçlar alırız.:)
Normalde test günüm yarın ama doktorumu aradım.idrar testini yaptıysan bugün kan tahlili yaptıysan dedi.tahlil için birazdan hastaneye gideceğim.dua edin olur mu[/QUOTE
hayırlı haberler alırsın inş. arkadaşım:)
Evet canimmrb kızlar bende şükürler olsun tedaviye basladım persembe günü sol yumurtalıgımda kist gördü dr yasminle folik asit yazdı adetimin 21. günü de(25 kasım)lucrin iğneye baslayacagım benimki uzun protokol mu oluyo acaba
Ben de önceki tedavimde lucrin kullanmıştım. Uzun protokoldulucrin kullanan varmı acaba kızlar
Canim 1500 falan oluyo sanirim ama kesin bi rakam yok transferden sonra 21. Gune gelio sanirimcanım cok sıkıldı yaortada kalmış gibi hissediyorum doktorum aramadı beni yoğunmuş ben neyim kendi dedi hemde beni arayın diye kızlar siz yardım edin kaç bin olunca kese görülür...20 kasım dedi hemşire kan testi yapmanıza gerek yok dediler cok anlamadım zaten canımın sıkkınlığından
kızlar pardon ya bugün 14.gün 210 .dün 13.gün 140 dıarkadaşlar ben delik deliş oldum yahu :) değer ama dün test yapmıştım bugun 13.gün doktor istediği için tekrar yaptım sonuç:210 ayyy nasıl acaba ya hamiş durumu varsa ne kadar oluyomki ben.25 ekim transfer tarihi
Canım benim niye canını sıktın sonra birdaha ararsın üzme kendinide bebişinide kan değerin 1000 ve üzeri olunca kese görünüyor hadi bakalım güzel anniş hemen topluyoruz kendimizi :)canım cok sıkıldı yaortada kalmış gibi hissediyorum doktorum aramadı beni yoğunmuş ben neyim kendi dedi hemde beni arayın diye kızlar siz yardım edin kaç bin olunca kese görülür...20 kasım dedi hemşire kan testi yapmanıza gerek yok dediler cok anlamadım zaten canımın sıkkınlığından
arkadaşlar ben delik deliş oldum yahu :) değer ama dün test yapmıştım bugun 13.gün doktor istediği için tekrar yaptım sonuç:210 ayyy nasıl acaba ya hamiş durumu varsa ne kadar oluyomki ben.25 ekim transfer tarihi
canım cok sıkıldı yaortada kalmış gibi hissediyorum doktorum aramadı beni yoğunmuş ben neyim kendi dedi hemde beni arayın diye kızlar siz yardım edin kaç bin olunca kese görülür...20 kasım dedi hemşire kan testi yapmanıza gerek yok dediler cok anlamadım zaten canımın sıkkınlığından
kızlar pardon ya bugün 14.gün 210 .dün 13.gün 140 dı[/QUOTE
Tamam iste canim zaten iki gunde bir ikiye katlanmasi gerekio senin birgunde 70 artmis yarin yapsaydin 280 olucakti ki buda herseyin yolunda oldugunu gosteriyor.hadi hayirlisi:)
Kasımın 20 sıne kadar katlanır değerin kendını yıpratma.daha cok var 20 sine katlanır merak etmecanım cok sıkıldı yaortada kalmış gibi hissediyorum doktorum aramadı beni yoğunmuş ben neyim kendi dedi hemde beni arayın diye kızlar siz yardım edin kaç bin olunca kese görülür...20 kasım dedi hemşire kan testi yapmanıza gerek yok dediler cok anlamadım zaten canımın sıkkınlığından
Iyi akşamlar canım Pazartesi kontrolde söyler doktorun ne kadar daha vurulacağını eğer istenilen büyüklüğe geldiyse yumurtaların çatlatma iğnesini vurulacağım saati söyler doktorun büyük ihtimalle Çarşamba opun yapılırİyi akşamlar kızlar,bişey merk ediyorum.7 gündür gonalf kullanıyodum bugun ve yarın gonalfe ek olarak çatlamayı önleyici cetrodite verdi pztsi çağırdı kontrole.gonalfe daha ne kadar devam ederim bi fikri olan var mı.çatlatma iğnesini vurulduktan sonra transfrre kadar hangi ilac kullanıyo
2400 olunca kese görünüyormuş canımcanım cok sıkıldı yaortada kalmış gibi hissediyorum doktorum aramadı beni yoğunmuş ben neyim kendi dedi hemde beni arayın diye kızlar siz yardım edin kaç bin olunca kese görülür...20 kasım dedi hemşire kan testi yapmanıza gerek yok dediler cok anlamadım zaten canımın sıkkınlığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?