Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar degerlerim sukurler olsun yukselmis.13. Gun 717.9 olmus.doktorum cok iyi dedi.veeee cuma gunu disardan ultrasonla keseyi gorebiliriz dedi.aslinda pzt.de icerden gorunurler ama simdi durtmeye gerek yok dedi.tek mi ikiz mi cuma gunu ogrenecegim.
canım tebrikler maşallah...inşallah ikizdir :)

canım cok sıkıldı ya ortada kalmış gibi hissediyorum doktorum aramadı beni yoğunmuş ben neyim kendi dedi hemde beni arayın diyekızlar siz yardım edin kaç bin olunca kese görülür...20 kasım dedi hemşire kan testi yapmanıza gerek yok dediler cok anlamadım zaten canımın sıkkınlığından

Canim 1500 falan oluyo sanirim ama kesin bi rakam yok transferden sonra 21. Gune gelio sanirim

Canım benim niye canını sıktın sonra birdaha ararsın üzme kendinide bebişinide kan değerin 1000 ve üzeri olunca kese görünüyor hadi bakalım güzel anniş hemen topluyoruz kendimizi :)

İkiye katlaniyor nasil olsa canim.ilk basta onemli olan bu.insallah yakinda kalp atisini da duyarsin.valla ucuncu kez kan verdim.zaten kansizim.bu islemlerde ne kadar cok kan verdik boyle.

1500 olunca gorunurmus canim.icerden ama.

Kasımın 20 sıne kadar katlanır değerin kendını yıpratma.daha cok var 20 sine katlanır merak etme

İyi akşamlar kızlar,bişey merk ediyorum.7 gündür gonalf kullanıyodum bugun ve yarın gonalfe ek olarak çatlamayı önleyici cetrodite verdi pztsi çağırdı kontrole.gonalfe daha ne kadar devam ederim bi fikri olan var mı.çatlatma iğnesini vurulduktan sonra transfrre kadar hangi ilac kullanıyo

Iyi akşamlar canım Pazartesi kontrolde söyler doktorun ne kadar daha vurulacağını eğer istenilen büyüklüğe geldiyse yumurtaların çatlatma iğnesini vurulacağım saati söyler doktorun büyük ihtimalle Çarşamba opun yapılır

2400 olunca kese görünüyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…