Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ay canım gözümüz aydın. Çok sevindim darısı topikteki bütün arkadaşların başına ınş.

Ben 150 lik 3 toz 1 ampul merional 19.30 dakullanıyorum dün sabah 10.00 dan beri de cetrotide kullanmaya başladım

Sen nerede tedaviye başladın

saravona07 canım ne diyeceğimi bilemiyorum.ben de dondurulmuş larla deneyeceğim.ve sağlıklı cozunememesi durumunda benim de son anda iptal olacak. Onun için kendimi şimdiden her duruma hazirliyorum. İns. Dinlenip tekrar başlarsın. Dualarimdasin canım...

Sevgili arkadaşlarım. Bugün rabbim nasip etti türbe ziyaretine gitmiştik. Hepinize çok dua ettim. Topikte evlat sahibi olmak isteyen herkese. Hayırlısıyla ver Allah im diye.hayirsizsa da imtihanindaki hikmetleri duyur kalbimize. bizi muhafaza et dilimize ve kalbimizle isyan etmeyelim sana.Bizim bir sahibimiz var o da Sen 'sin...

Kizlar embriyolar ilerlememis...buraya kadarmis...
Canim nasil uzuldum anlatamam senin su anki hislerini oyle iyi tahmin edebiliyorumki...hazirandaki tedavim tranfer olacagi saatten 1.5 saat once iptal edilmisti bu yuzden..buyuk bir sok ve yikimdi bizim icin..Allah sabir versin insallah birdahaki sefere cok kaliteli embriyolarin olur...

Amiiiinn ne kadar guzel dua etmissin Allah razi olsun ve guzel kalbinin istedigi arzu ettigi herseyi hakkinda hayirli kilarak sana versin insallah...

canim yaa tekrar hayirli olsun yoldaslardan ilk hamisimizsin :) ayni gun transferi olan kisilerden birimiz anne adayi artik :) Allahim bizede nasip etsin...

Ne kadar kaliteli hastane, doktor, embriyo desekte Rabbim "ol" demeyince olmuyor. Biz tedbirimizi alacağız gerisini O 'na bırakacağız.bazen en kötüsünü düşünüyorum. Hiç olmazsa ne olacak diyorum.Sonuçta ahiret inancımız var üzülmeyelim.50_60 yıllık dunyalik çocuk sevgisine karsi belki rabbim cennette sonsuza dek sürecek evlat sevgisi arttıracak bize. Burası imtihan yeri. İns.sabırla ve duayla bu imtihanı da kazanacagiz

Ben transferden sonraki 20. Gun gördüm canim ama değerlerim yüksekti seninkinden. Verdiği tarih normal bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…