Canım senin dondurulmuş tedavisi olacakti sanırım çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayırKizlar embriyolar ilerlememis...buraya kadarmis...
Ay canım gözümüz aydın. Çok sevindim darısı topikteki bütün arkadaşların başına ınş.:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben 150 lik 3 toz 1 ampul merional 19.30 dakullanıyorum dün sabah 10.00 dan beri de cetrotide kullanmaya başladımBende yarin gidecegim saat 3 te kontrolüm, ben tamamen tahmini konuşuyorum, sen sanırım yedi tepede tedavi oluyorsun, bende Fsm hastanesinde çalışıyorum, benim iğnelerin 5. Gününde e2 440 çıktı, yarin tekrar yaptıracağım, gecen tedavimde aynıydı ona dayanarak cuma diye tahmin ediyorum aslında, sen hangi ilaçları kullanıyorsun, ben geçer salidan beri 175 puregon kullanıyorum akşamları 8 de bugünde orgalutrana başladım
Sen nerede tedaviye başladınBende yarin gidecegim saat 3 te kontrolüm, ben tamamen tahmini konuşuyorum, sen sanırım yedi tepede tedavi oluyorsun, bende Fsm hastanesinde çalışıyorum, benim iğnelerin 5. Gününde e2 440 çıktı, yarin tekrar yaptıracağım, gecen tedavimde aynıydı ona dayanarak cuma diye tahmin ediyorum aslında, sen hangi ilaçları kullanıyorsun, ben geçer salidan beri 175 puregon kullanıyorum akşamları 8 de bugünde orgalutrana başladım
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız, ilk tedavinmi senin?Ben 150 lik 3 toz 1 ampul merional 19.30 dakullanıyorum dün sabah 10.00 dan beri de cetrotide kullanmaya başladım
Canım ben kadıköy florence de yapıyorum bu benim 2. Tedavimde ilkim pozitiftir ama 6. Haftada düşük yaptımSen nerede tedaviye başladın
Canım seninde gözün aydin, inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladiniGüzel Allahım sizlerinde yüzünü güldürsün, hepimize kucağımıza almayı nasip etsin kardeşlerim
Canım ne soylesek bos. Allahim sabrini versin.Kizlar embriyolar ilerlememis...buraya kadarmis...
aminnnn inşlhAy canım gözümüz aydın. Çok sevindim darısı topikteki bütün arkadaşların başına ınş.
Canim nasil uzuldum anlatamamKizlar embriyolar ilerlememis...buraya kadarmis...
Amiiiinn ne kadar guzel dua etmissin Allah razi olsun ve guzel kalbinin istedigi arzu ettigi herseyi hakkinda hayirli kilarak sana versin insallah...Sevgili arkadaşlarım. Bugün rabbim nasip etti türbe ziyaretine gitmiştik. Hepinize çok dua ettim. Topikte evlat sahibi olmak isteyen herkese. Hayırlısıyla ver Allah im diye.hayirsizsa da imtihanindaki hikmetleri duyur kalbimize. bizi muhafaza et dilimize ve kalbimizle isyan etmeyelim sana.Bizim bir sahibimiz var o da Sen 'sin...
Canım senin dondurulmuş tedavisi olacakti sanırım çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayırinşallah en kısa zamanda tekrar başlarsın
canim yaa tekrar hayirli olsun yoldaslardan ilk hamisimizsin :) ayni gun transferi olan kisilerden birimiz anne adayi artik :) Allahim bizede nasip etsin...Kizlarselam . Bugun yine kan vermeye gittim 6. Gun 41 di 8. Gun 83.3 sanirim minnos benimleee iki gundur resmen regl olacakmisim gibi kasiklarim agriyor ve kahverengi lekeler geliyor jel ile birlikte cok korktum ama normalmis cok sukur ki
bakiyorumda burasi iyice senlenmis burasi hamislerle dolu bir topik olacak insaallah
Aminn inşlh, tüm dualarım sizinleYaşasın Ollley Tebrikler kardesim Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu :)
Ben transferden sonraki 20. Gun gördüm canim ama değerlerim yüksekti seninkinden. Verdiği tarih normal bence:)iii gcler arkadaşlar. bi sorum olucak transferi olmus ve pozitif arkdslar beni bilgilendirirse cok mutlu olucam.
7 gun bhcg 31 çıktı
8.gun bhcg 54
12.gun bhcg 258
14.gun bhcg 731
bida da baktirmadim bugun 16 gun ve kese icin tee 17 kasima gun verdi yani tranferden snra ki 25.gune randevu verdi merkez.biraz gecmi sanki? sizlerin kacinci gun olmustu.baska bi kadin dogumcuuya gtsem mi amaca ondan evvel die dusunmeye basladim? ne dersiniz szin nasil olnustu kacinci gun kese gordunuz?
2 aşılama 1 tüp 1 de dondurulmuşla denemiştim, bu sefer çok umutluyum olacak Allahın izniyle :)Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız, ilk tedavinmi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?