Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Allahım bizlerede nasip etsin, çok sevindim

Gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallah.

Ayy çok sevindim ya..Bu topic çok hamilelik bi topic oldu..darısı diğer arkadaşlara

Hadi gozun aydin canim.. Allah kucagina almayida nasip etsin... :)

Yaşasın Ollley Tebrikler kardesim Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu :)

hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsin darısı bana ve tüm isteyenlere

kan tahlili yaptırdın mı canım
Yok canım iki saate falan anca gider yaptırırım bende bugün ilk idrar testimi yaptım aynı test zaten seninkiyle çizgiside aynı çıkmış :) bugün öğrenicem bakalım hayırlısı olsun aen ne zaman yaptırıcaksın kan testini

Canımm tebrik ederim ikiside tutmuş galiba maşallahh sağ salin kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza :)

Kizlarselam . Bugun yine kan vermeye gittim 6. Gun 41 di 8. Gun 83.3 sanirim minnos benimleee iki gundur resmen regl olacakmisim gibi kasiklarim agriyor ve kahverengi lekeler geliyor jel ile birlikte cok korktum ama normalmis cok sukur ki

bakiyorumda burasi iyice senlenmis burasi hamislerle dolu bir topik olacak insaallah

ec: 37697517 .!.:
Ben yarın sabah kontrole gidiyorum, bana herhangi bir şey söylemediler bu duruma göre dediğin gibi çarşamba çatlatma iğnesini yaparlar
Bende yarin gidecegim saat 3 te kontrolüm, ben tamamen tahmini konuşuyorum, sen sanırım yedi tepede tedavi oluyorsun, bende Fsm hastanesinde çalışıyorum, benim iğnelerin 5. Gününde e2 440 çıktı, yarin tekrar yaptıracağım, gecen tedavimde aynıydı ona dayanarak cuma diye tahmin ediyorum aslında, sen hangi ilaçları kullanıyorsun, ben geçer salidan beri 175 puregon kullanıyorum akşamları 8 de bugünde orgalutrana başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…