çok değil ama var gibi bakalım hayırlısı dün yaptım canım 7.gün eczacı yapma çıkmaz moralin bozulur dedi ben dayanamadım yaptımSeninkide belirgin baya canim hayirli olsun :) kacinci gun yapmistin bunu?
Allahım bizlerede nasip etsin, çok sevindim:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallah.:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy çok sevindim ya..Bu topic çok hamilelik bi topic oldu..darısı diğer arkadaşlara:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Hadi gozun aydin canim.. Allah kucagina almayida nasip etsin... :):)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
cnmmmm kacımcı gunde test yaptın :)) hadı hayırlsıı bakalımmmmmSeninkide belirgin baya canim hayirli olsun :) kacinci gun yapmistin bunu?
:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsin darısı bana ve tüm isteyenlere:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
cook sevındımm cnm darısı bızlere inş kasım ayında ..Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsinAyy çok sevindim ya..Bu topic çok hamilelik bi topic oldu..darısı diğer arkadaşlara
Aynı benim test sonucum gibi :)
kan tahlili yaptırdın mı canımAynı benim test sonucum gibi :)
Yok canım iki saate falan anca gider yaptırırım bende bugün ilk idrar testimi yaptım aynı test zaten seninkiyle çizgiside aynı çıkmış :) bugün öğrenicem bakalım hayırlısı olsun aen ne zaman yaptırıcaksın kan testinikan tahlili yaptırdın mı canım
Canımm tebrik ederim ikiside tutmuş galiba maşallahh sağ salin kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza :):)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Canımm tebrik ederim ikiside tutmuş galiba maşallahh sağ salin kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza :)
Canımm tebrik ederim ikiside tutmuş galiba maşallahh sağ salin kucağına alırsın inş darısı bizim başımıza :)
Aminn, Allah razı olsun. sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum ALlahın izniyleAllahım bizlerede nasip etsin, çok sevindim
Bende yarin gidecegim saat 3 te kontrolüm, ben tamamen tahmini konuşuyorum, sen sanırım yedi tepede tedavi oluyorsun, bende Fsm hastanesinde çalışıyorum, benim iğnelerin 5. Gününde e2 440 çıktı, yarin tekrar yaptıracağım, gecen tedavimde aynıydı ona dayanarak cuma diye tahmin ediyorum aslında, sen hangi ilaçları kullanıyorsun, ben geçer salidan beri 175 puregon kullanıyorum akşamları 8 de bugünde orgalutrana başladımec: 37697517 .!.:Ben yarın sabah kontrole gidiyorum, bana herhangi bir şey söylemediler bu duruma göre dediğin gibi çarşamba çatlatma iğnesini yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?