Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ay

ay hayır saçmalama olur mu öle şey ben kaç defa pozitif gördüm ikiz dediler falan sen ne zaman testini yapıcaksın cnm yarın mı
Yok canim persembe gunu testim sonucumu cuma vericekler..
Ama nasil pozitif gordun ikiz dediler anlamadim?
Bende ruyamda testi yaptim kirmizi cizgi hemen ve koyu sekilde cikti esime cok erken cikti ikiz galiba diyordum...
Ayy iyice psikolojimiz bozuldu valla
Bu gecede geride kalan embryolarimin 3 taneden birinin dondurulabildigini gordum ...

Günaydın kızlar bugün adetimin 5.günü endometrium 10mm foliküllerim 11mm E2 sonucumu bekliyorum ilacıma ilave olacakmış
Canım biz seninle tedavide ayni surecteyiz, benimde dun iğnelerin 5. Günüydü, endometrium kalinligim 10.3, en büyük yumurtada 10 mm ydi diğer tedavi ile ayni gidiyorum boyle giderse çarşamba çatlatmak ignem olur cumada ölü diye düşünüyorum

Dün sabah transferimin 11.günü test yaptım, fotoyu ekliyorum , silik bir pembelik var , acaba hamile olmayınca bembeyazmı oluyor onu bilmiyorum, eşime söylemedim o benden de heyecanlı
Ne hafifi cok bariz ortada hamile oldugun hayirli olsun :) kacinci gun embryosuydu ve kac tane konmustu sana?

Kızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Moralini bozma kuzum idrarda çıkmayıp kan testinde pozitifi gören birçok arkadaşımız var belki daha yeni yeni kana karışıyordur hakkında hayırlısı canım benim

Canim aldinmi kan testi sonucunu?

Benimde 8. gunum canim :) sana kacinci gun embriyosu kondu ve kac tane konuldu?
5.gün blast embriyo konuldu canım bi tane 2gündür evdeki ovulosyon gebelik testlerini yapıyorum ama bakalım önemli olan kanda ne çıkıcak senin kaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zaman

5.gün blast embriyo konuldu canım bi tane 2gündür evdeki ovulosyon gebelik testlerini yapıyorum ama bakalım önemli olan kanda ne çıkıcak senin kaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zaman
Benimki 2. gun embriyosuydu canim..persembe test gunum... idrar testlerinde pozitifi gordunmu sen?

İkiside tutmus galiba testin cok net cikmis..kan testi sonucunu almadinmi daha?
:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun canım çok sevindim rabim kucağınıda almayı nasip etsin

Ben yarın sabah kontrole gidiyorum, bana herhangi bir şey söylemediler bu duruma göre dediğin gibi çarşamba çatlatma iğnesini yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…