Yok canim persembe gunu testim sonucumu cuma vericekler..Ay
ay hayır saçmalama olur mu öle şey ben kaç defa pozitif gördüm ikiz dediler falan sen ne zaman testini yapıcaksın cnm yarın mı
Canım biz seninle tedavide ayni surecteyiz, benimde dun iğnelerin 5. Günüydü, endometrium kalinligim 10.3, en büyük yumurtada 10 mm ydi diğer tedavi ile ayni gidiyorum boyle giderse çarşamba çatlatmak ignem olur cumada ölü diye düşünüyorumGünaydın kızlar bugün adetimin 5.günü endometrium 10mm foliküllerim 11mm E2 sonucumu bekliyorum ilacıma ilave olacakmış
Ne hafifi cok bariz ortada hamile oldugun hayirli olsun :) kacinci gun embryosuydu ve kac tane konmustu sana?Dün sabah transferimin 11.günü test yaptım, fotoyu ekliyorum , silik bir pembelik var , acaba hamile olmayınca bembeyazmı oluyor onu bilmiyorum, eşime söylemedim o benden de heyecanlı
Moralini bozma kuzum idrarda çıkmayıp kan testinde pozitifi gören birçok arkadaşımız var belki daha yeni yeni kana karışıyordur hakkında hayırlısı canım benimKızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
İnşlh.rabbimin izniyle, seninde hayırlı haberlerini bekliyoruzHadi aeninde göZün aydın canım seninki benimkinden daha belirgin çıkmış bende bugün test yaptım benimde silik çıktı bugün kan verince kesin sonucu alıcam sende hamişş gibisin hayırlı olsunnn :)
Canim aldinmi kan testi sonucunu?Herkese güzel, umut dolu, mutluluk dolu bir pazar diliyorum.günlerdir buradaki arkadaşları takip ediyorum, dualarınıza katılıyorum ve sabırla bugünü bekliyordum, bu sabah kan verdim ve sonuç 12.00 gibi belli olacak bu heyecanı yaşayan kardeşlerimi daha iyi anlıyorum, içimde bir daraltı ve garip duygular.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, buradaki dua kardeşliği ve paylaşımları ile günlerimi daha iyi geçirdim,eşim stresten bahçeyi dolaşmaya gitti bende sizlerle paylaşmak istedim.. Dualarınızı eksik etmeyin inşlh.
Benimde 8. gunum canim :) sana kacinci gun embriyosu kondu ve kac tane konuldu?slm kızlar benimde transferimin 8.günü bugün 15 kasımda kan tahlili yaptırıcam sona yaklaştıkça heycan basmaya başladı sanki
Ne hafifi cok bariz ortada hamile oldugun hayirli olsun :) kacinci gun embryosuydu ve kac tane konmustu sana?
5.gün blast embriyo konuldu canım bi tane 2gündür evdeki ovulosyon gebelik testlerini yapıyorum ama bakalım önemli olan kanda ne çıkıcak senin kaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zamanBenimde 8. gunum canim :) sana kacinci gun embriyosu kondu ve kac tane konuldu?
Benimki 2. gun embriyosuydu canim..persembe test gunum... idrar testlerinde pozitifi gordunmu sen?5.gün blast embriyo konuldu canım bi tane 2gündür evdeki ovulosyon gebelik testlerini yapıyorum ama bakalım önemli olan kanda ne çıkıcak senin kaçıncı gün embriyosuydu test günün ne zaman
İkiside tutmus galiba testin cok net cikmis..kan testi sonucunu almadinmi daha?İnşlh. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin tüm kardeşlerimize, 3.gün embriyosu, 2 tane transfer yapıldı Ankara Timur Gürgan da
Benimki 2. gun embriyosuydu canim..persembe test gunum... idrar testlerinde pozitifi gordunmu sen?
:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinİkiside tutmus galiba testin cok net cikmis..kan testi sonucunu almadinmi daha?
dünkü bu canım bilemedim çok silik ovulosyonlar daha koyu bakalım heveslenmek istemiyorumBenimki 2. gun embriyosuydu canim..persembe test gunum... idrar testlerinde pozitifi gordunmu sen?
hayırlı olsun canım çok sevindim rabim kucağınıda almayı nasip etsin:)) test sonucumu şimdi öğrendim 247 çıkmış, Allahım ne hissettiğimi bilmiyorum şuan, bir yandan mutluyum bir yandan sizlere bağıra bağıra dua ediyorum , biliyorum ve inanıyorum yüce Rabbimin izniyle sizlerinde güzel haberlerini duyacağız inşlh. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben yarın sabah kontrole gidiyorum, bana herhangi bir şey söylemediler bu duruma göre dediğin gibi çarşamba çatlatma iğnesini yaparlarCanım biz seninle tedavide ayni surecteyiz, benimde dun iğnelerin 5. Günüydü, endometrium kalinligim 10.3, en büyük yumurtada 10 mm ydi diğer tedavi ile ayni gidiyorum boyle giderse çarşamba çatlatmak ignem olur cumada ölü diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?