canım benim ya .. sıkma canını nolur...Bence aslında en güzeli tam vaktinde kan testini yaptırmak. Idrar testi yapıyoruz ve moral bozuyoruz. Kim içinden nasıl geliyorsa oyle yapmalı tabi ama en doğrusu doktorun soylediği gün. Benim negatif belki ama küçük bir ihtimal pozitifse kendimi de eşimi de boştan yere üzmüş olacağım. Hatta.negatif olsa bile vaktinden evvel üzülmeye ne gerek var. Bugünümü berbat ettim kendime ve yarın bu moralle de çalışacağım.
Hayırlı uğurlu olsun allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım..Tüm aşamalar güzel geçer inşallah..kaçıncı gün embriyosu için kaçıncı gün test yaptın ve değerin de kaç çıktı acebaKızlaaaaaar hamileyim test sonucu pozitif.Allaha şükürler olsun. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.
Hayirli olsun caniiim gozun aydin :)Kızlaaaaaar hamileyim test sonucu pozitif.Allaha şükürler olsun. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.
2 aşılama 1 tüp 1 de dondurulmuşla denemiştim, bu sefer çok umutluyum olacak Allahın izniyle :)
Canım hassas olanlardandı kafam karıştı ya değer vermiyo direk negatif yazıyo
Kızlaaaaaar hamileyim test sonucu pozitif.Allaha şükürler olsun. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.
Sessiz takip ediyorum ama dualarla destekçiyım. Rabbim tüm bekleyenlere guzel haberler vermeyi nasip etsin insallah.Hamile kalan arkadaslar tek tek ayriliyor sanirim aramizdan.. :) Kalip destek olmayanlar oldugunu farkettim canlari sagolsun ne diyelim...
Insallah canım. Her türlü sonuca hazır olmak lazim.zeppp16 canım çok ilginç bi durum olmuş seninki. Kanda çıkıp idrarda çıkmayani duydum da idrarda çıkıp kanda çıkmayani ilk defa duyuyorum. Ama kesin bi yanlislik var o testte. İçini ferah tut ve günü gelince tekrarla testini. İnş güzel sonuçlar alırsın.
MINDOSUM hiç canını sıkma idrarda varsa bile cikmayabiliyor. İnş kan testinde pozitifi görürsün.
halgan sanırım sen de idrar testi yapmışsın. Ben de ilk denememde yapıp sonra senin gibi kendime çok kızmistim. Olmayacaksa bile bunu erkenden öğrenmenin anlamı ne diye. Dediğin gibi doktorun verdiği tarihe kadar hamile gibi yaşamak en güzeli. Sakın üzme kendini çok erken henüz. Ben günü gelince olumlu sonuç alacağına inanıyorum.
Çok saol canım salı günü tekrarlıcam testi başka bi hastanede inş hayırlı bi haber alırım ama sanmıyorum hiçZeppp16 kan testinde muhakkak değer verir, hatta XX-YYY aralığı 0-2 hafta, ZZZ-AAA aralığı 3-6 hafta yazar ve senin kanında çıkan bhcg değeri yazmak zorunda, örneğin 111,25 ya da 10'un altına bir değer olmalı ki negatif denebilsin, ama bunu oradaki hemşire değil doktor yorumlar. O Yüzden sen moralini bozma, yarın bir daha yaptır, hatta doktorunun tercih ettiği bir laboratuarda yaptır. Endişelenme gönlünü ferah tut!
Allah razı olsun,İnşallahhh, Rabbim çok büyük dualarım tüm kardeşlerimle olacak herzamanyasmin111 canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
Canım ben 14 Kasım'da iğnelere başlıyorumelifcakmak , sevcanf , medusa76 , ecrin0134 , a_gurur , A ae2010 , Lulinda , @cileklipastaa79 @melegimgelsin G gulsenn @aysemdurum51 gyilmaz1982 E ecomlek kızlar transfer tarihleriniz ne zaman hangi asamadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?