Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım benim ya .. sıkma canını nolur...

Kızlaaaaaar hamileyim test sonucu pozitif.Allaha şükürler olsun. Rabbim bütün evlat özlemi çekenlerin yardımcısı olsun.
Çok sevindim canım..Tüm aşamalar güzel geçer inşallah..kaçıncı gün embriyosu için kaçıncı gün test yaptın ve değerin de kaç çıktı aceba

Canım hassas olanlardandı kafam karıştı ya değer vermiyo direk negatif yazıyo

Zeppp16 kan testinde muhakkak değer verir, hatta XX-YYY aralığı 0-2 hafta, ZZZ-AAA aralığı 3-6 hafta yazar ve senin kanında çıkan bhcg değeri yazmak zorunda, örneğin 111,25 ya da 10'un altına bir değer olmalı ki negatif denebilsin, ama bunu oradaki hemşire değil doktor yorumlar. O Yüzden sen moralini bozma, yarın bir daha yaptır, hatta doktorunun tercih ettiği bir laboratuarda yaptır. Endişelenme gönlünü ferah tut!

zeppp16 canım çok ilginç bi durum olmuş seninki. Kanda çıkıp idrarda çıkmayani duydum da idrarda çıkıp kanda çıkmayani ilk defa duyuyorum. Ama kesin bi yanlislik var o testte. İçini ferah tut ve günü gelince tekrarla testini. İnş güzel sonuçlar alırsın.
MINDOSUM hiç canını sıkma idrarda varsa bile cikmayabiliyor. İnş kan testinde pozitifi görürsün.
halgan sanırım sen de idrar testi yapmışsın. Ben de ilk denememde yapıp sonra senin gibi kendime çok kızmistim. Olmayacaksa bile bunu erkenden öğrenmenin anlamı ne diye. Dediğin gibi doktorun verdiği tarihe kadar hamile gibi yaşamak en güzeli. Sakın üzme kendini çok erken henüz. Ben günü gelince olumlu sonuç alacağına inanıyorum.

Insallah canım. Her türlü sonuca hazır olmak lazim.

Çok saol canım salı günü tekrarlıcam testi başka bi hastanede inş hayırlı bi haber alırım ama sanmıyorum hiç

Kızlar size bişey sormak istiyorum benim sol göğsümden süt gibi bişey geliyo bugün farkettim sizcd bu neden oluyo ilk defa böle bişey oldu şimdiye kadar şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…