Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hamile arkadaslara hayirli olsun.sonuc bekleyen muallakta olanlar da burda sabirsizlikla bekliyorum haberlerinizi.hamile topicleri sarmadi pek burdaki yeni hamileleri bekliyorum.

Çok sevindim canım..Tüm aşamalar güzel geçer inşallah..kaçıncı gün embriyosu için kaçıncı gün test yaptın ve değerin de kaç çıktı aceba

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah dediğin gibi aşamalar çok güzel geçer. Benim 5. gün embriyosuydu cumartesi test yaptırdım değerimde 480 çıktı.

arkadaşlar benim tedavim aşılamaya döndü. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demek ki. Yumurtalarım birden ve düzensiz tepki vermiş istediği kadarda yumurta oluşmamıştı. 3 tane büyük 3 tanesi küçük tü arada bu kdar fark olunca dozu azaltıp aşılamaya gitcez ve sana uzun protokol uygulayacağız aşılaman tutmazsa dedi. aranızda uzun protokol ile tüp bebeği tutan var mı arkadaşlar.

Günaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
Süper bir haber bu gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla bu gidişle topiğimizin hızına yetişemeceğiz gibi görünüyor günün ilk güzel haberi senden geldi hadi bakalım sıra diğer arkadaşlarımızda

Günaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
Hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah

günaydın öncelikle :) bende uzun protokol ile tup bebek yaptırıyorum transferim oldu bekleme aşamasındayım canım inşallah uzun protokol ile kaliteli ve çok yumurtan olur canım ama hiç sıkma canını herşeyde vardır bir hayır inşallah aşılaman tutar gerek bile kalmaz bunlara :)...

Prolaktin, yani hipofiz bezinin salgiladigi sut hormonun yukselmis olabilir. Benim aklima tek gelen bu oldu cnm.
Aynen canm benimde aklıma bu geldi ama benm böle bi problemim yoktu ki bildiğim kadarıyla da bu gebeliğe engel bi durum of valla daraldım ya

Hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah
çoook teşekkür ederim kızlar bugün inşallah daha bir çok arkadaşımızda bu mutluluk kervanına katılır..

yuppiiii :) birliktee gün sayacağızz inşaallah.

Aksam is cikisi gidicem kizlar. Umutsuzum ama dua edin ne okir. 5 gibi sonucu ogrenmis olurum. Insallah guzel olur sonuc her seye ragmen.

Kızlar benim 10. Gün çıkmadı ya 12. Günde çıkmaz dimi boşuna ümitlenmiyim yani olsa öıkardı 3-5 neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…