Benim doktorum olabilir Demişti kahverengi lekeler ama bence yinede doktoruna sor icin rahat etsin.ya benim iki gündür jel ile birlikte gelen kahverengi akıntılar var. birsey olmuyordur dimi?cok korkuyorumm:S
kızlar yumurta toplandıktan sonra hangi ilaçları kullandınız
Çok sevindim canım..Tüm aşamalar güzel geçer inşallah..kaçıncı gün embriyosu için kaçıncı gün test yaptın ve değerin de kaç çıktı aceba
teşekkür ederimBirgun sonra crinone jele basladim.birde dostinex vermislerdi bana.
Süper bir haber bu gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla bu gidişle topiğimizin hızına yetişemeceğiz gibi görünüyor günün ilk güzel haberi senden geldi hadi bakalım sıra diğer arkadaşlarımızdaGünaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
Hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
günaydın öncelikle :) bende uzun protokol ile tup bebek yaptırıyorum transferim oldu bekleme aşamasındayım canım inşallah uzun protokol ile kaliteli ve çok yumurtan olur canım ama hiç sıkma canını herşeyde vardır bir hayır inşallah aşılaman tutar gerek bile kalmaz bunlara :)...arkadaşlar benim tedavim aşılamaya döndü. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demek ki. Yumurtalarım birden ve düzensiz tepki vermiş istediği kadarda yumurta oluşmamıştı. 3 tane büyük 3 tanesi küçük tü arada bu kdar fark olunca dozu azaltıp aşılamaya gitcez ve sana uzun protokol uygulayacağız aşılaman tutmazsa dedi. aranızda uzun protokol ile tüp bebeği tutan var mı arkadaşlar.
Aynen canm benimde aklıma bu geldi ama benm böle bi problemim yoktu ki bildiğim kadarıyla da bu gebeliğe engel bi durum of valla daraldım yaProlaktin, yani hipofiz bezinin salgiladigi sut hormonun yukselmis olabilir. Benim aklima tek gelen bu oldu cnm.
Süper bir haber bu gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin valla bu gidişle topiğimizin hızına yetişemeceğiz gibi görünüyor günün ilk güzel haberi senden geldi hadi bakalım sıra diğer arkadaşlarımızda
çoook teşekkür ederim kızlar bugün inşallah daha bir çok arkadaşımızda bu mutluluk kervanına katılır..Hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah
yuppiiii :) birliktee gün sayacağızz inşaallah.Günaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
Aksam is cikisi gidicem kizlar. Umutsuzum ama dua edin ne okir. 5 gibi sonucu ogrenmis olurum. Insallah guzel olur sonuc her seye ragmen.Cumletten hayırlı haftalar olsun arkadaslar bugün topigimiz bol Hamisli mutlu güzel haberlerle dolsun inşallah
halgan kardeşimiz inşallah hayırlı haberlerle döner inşallah ve diger tüm kardeşlerimiz
:) :) :) :) :) :)
hayırlısı olsun inşallahgünaydın kızlar,
bende yarın ikinci tedavime başlıyorum kısmetse..
evet canım zaten sen 6. gün test yaptırıp pozitif alınca beni gaza getirdin gittim 7. gün yaptıdım şükürler olsun ki olumlu sonuç aldık Rabbim devamını sağlıkla getirsin inşallah...yuppiiii :) birliktee gün sayacağızz inşaallah.
canım dualarım seninle Allah ın izni ile sende pozitif sonuç alacaksın..Aksam is cikisi gidicem kizlar. Umutsuzum ama dua edin ne okir. 5 gibi sonucu ogrenmis olurum. Insallah guzel olur sonuc her seye ragmen.
Dualarımız seninle canım benim Rabbimin izniyle bugün güzel haberi vereceksin bizedeAksam is cikisi gidicem kizlar. Umutsuzum ama dua edin ne okir. 5 gibi sonucu ogrenmis olurum. Insallah guzel olur sonuc her seye ragmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?