Herkese hayırlı geceler, ben daha bu sabah öğrendim ve gecenin bu saatinde yine sizlerleyim, bütün sürecimi buradaki msjları okuyarak geçirdim ve benim gibi yazmasada okuyup teselli olanlar var biliyorum onun için dua kardeşliğim hiç bitmeyecek inşlh. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunHamile kalan arkadaslar tek tek ayriliyor sanirim aramizdan.. :) Kalip destek olmayanlar oldugunu farkettim canlari sagolsun ne diyelim...
@elifcakmak, @sevcanf,medusa76 , @ecrin0134, @a_gurur, A ae2010 , Lulinda , @cileklipastaa79 @melegimgelsin @gulsenn @aysemdurum51 gyilmaz1982 E ecomlek kızlar transfer tarihleriniz ne zaman hangi asamadasiniz
Kızlar size bişey sormak istiyorum benim sol göğsümden süt gibi bişey geliyo bugün farkettim sizcd bu neden oluyo ilk defa böle bişey oldu şimdiye kadar şaşkınım
Canım sanırım çarşamba ya da perşembr yumurta toplama işlemi yapılacak transfer gününe bile daha çook var@elifcakmak, @sevcanf,medusa76 , @ecrin0134, @a_gurur, A ae2010 , Lulinda , @cileklipastaa79 @melegimgelsin @gulsenn @aysemdurum51 gyilmaz1982 E ecomlek kızlar transfer tarihleriniz ne zaman hangi asamadasiniz
Benim sabah kontrolüm var yarın 8. Günüm@elifcakmak, @sevcanf,medusa76 , @ecrin0134, @a_gurur, A ae2010 , Lulinda , @cileklipastaa79 @melegimgelsin @gulsenn @aysemdurum51 gyilmaz1982 E ecomlek kızlar transfer tarihleriniz ne zaman hangi asamadasiniz
Hakkimizda hayirlisi böyle heralde pes etmek yok ama allah bizede nasip edecek inş daha zamani var belli kiBende kan testi yaptirdim negatifi gordum .cok zorladik yorulduk yiprandik umitlerimizi cok cok baska baharlara ertelik.nnegatifi alan arkadaslarim hakkimizda hayirlisi .pozitiflenen arkadaslarada hep dua ediyorum rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin.sizlerle umitlerimizi yitirmiyoruz mutlu oluyoruz.
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda gönlünün muradını versin..hayırlı zamanda bebişlerine kavuşursun inşallahBende kan testi yaptirdim negatifi gordum .cok zorladik yorulduk yiprandik umitlerimizi cok cok baska baharlara ertelik.nnegatifi alan arkadaslarim hakkimizda hayirlisi .pozitiflenen arkadaslarada hep dua ediyorum rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin.sizlerle umitlerimizi yitirmiyoruz mutlu oluyoruz.
Canim yaa erken yapmadinmi sen kacinci gununduku bugun ? cok uzuldum inan birazdua umudum azaldi cunku benimkide seninki gibi 2. gun embriyosu...Bende kan testi yaptirdim negatifi gordum .cok zorladik yorulduk yiprandik umitlerimizi cok cok baska baharlara ertelik.nnegatifi alan arkadaslarim hakkimizda hayirlisi .pozitiflenen arkadaslarada hep dua ediyorum rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin.sizlerle umitlerimizi yitirmiyoruz mutlu oluyoruz.
Canım ben daha ignelerdeyim bugün 7. Günüm, cuma opu olur diye planliyorom, eğer öyle olursa haftaya pazartesi yada çarşamba opum olur, bugün belli olur kontrolün var@elifcakmak, @sevcanf,medusa76 , @ecrin0134, @a_gurur, A ae2010 , Lulinda , @cileklipastaa79 @melegimgelsin @gulsenn @aysemdurum51 gyilmaz1982 E ecomlek kızlar transfer tarihleriniz ne zaman hangi asamadasiniz
Sevgili arkadaşlarım. Bugün rabbim nasip etti türbe ziyaretine gitmiştik. Hepinize çok dua ettim. Topikte evlat sahibi olmak isteyen herkese. Hayırlısıyla ver Allah im diye.hayirsizsa da imtihanindaki hikmetleri duyur kalbimize. bizi muhafaza et dilimize ve kalbimizle isyan etmeyelim sana.Bizim bir sahibimiz var o da Sen 'sin...
@elifcakmak, @sevcanf,medusa76 , @ecrin0134, @a_gurur, A ae2010 , Lulinda , @cileklipastaa79 @melegimgelsin @gulsenn @aysemdurum51 gyilmaz1982 E ecomlek kızlar transfer tarihleriniz ne zaman hangi asamadasiniz
Gerçekten mi yaa çok üzüldüm arkadaşım. Ama ne olur vazgeçme daha zamanı gelmemiş demekki bu bi sınavsa sabretmek zorundayız.allahım en kısa zamanda bizlerede nasip etsin.bende idrarda gördüm negatifi kanda ne çıkacağını bilmiyorum ama artık umudum bitti. Allaha emanetBende kan testi yaptirdim negatifi gordum .cok zorladik yorulduk yiprandik umitlerimizi cok cok baska baharlara ertelik.nnegatifi alan arkadaslarim hakkimizda hayirlisi .pozitiflenen arkadaslarada hep dua ediyorum rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin.sizlerle umitlerimizi yitirmiyoruz mutlu oluyoruz.
Günaydın, güzel haftalar herkese@elifcakmak, @sevcanf,medusa76 , @ecrin0134, @a_gurur, A ae2010 , Lulinda , @cileklipastaa79 @melegimgelsin @gulsenn @aysemdurum51 gyilmaz1982 E ecomlek kızlar transfer tarihleriniz ne zaman hangi asamadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?