inşallah inşallah. ne güzel olur öyle bi sürpriz yapsa de mi.
bana da bu ay gönderecekler. 100 gramı 1 kilo bal ile karıştıracaklar.
canim oglum dogduktan sonra bu ikinci denemem olucak benimde.. gecen seferkine haziranda baslamistik 2 temmuzda transfer vardi sabah aradilar gelmeyin embryo yok dediler buyuk bir sok ve hayal kirikligi yasadik...bu sefer mikroenjeksiyon olucak insallah sorun cikmaz... bizomki sebepsiz infertilite canim...senin gecen seferki tutmustu desin dustumu peki? birde her iki seferde kac embryo transfer ettiler sana?bu 2. ilk denemme tutmuştu bu sefer oladı senin sebeb in ne ve kaçıncı transfer
banada soylemiyor doktor rahim kalinligini sorarsam soyler belki ama o olcerken ben ekrana bakip goruyorum canim...b12 eksikligi yuzunden tutmamis.olabilirmi bilemiycem ama geen nette kadinlarin hamile kalmasini kolaylastiran bir vitamin oldugunu okumustum ve bunun icin findik,badem,ceviz yemek gerektigini okumustum...sanirim yumurta kalitesini arttiriyormus canim...embryolar kalitelimiydi?ya varya sizlerin yazdıklarını gördükçe kendime kızıyorum bilmiyorum ki ne kadar kalınlıkta hiç sormadım ama muayeneler sırasında hiç olumsuz bi şey sölemedi dr herşey çok iii deyşp geçtik.sanki aklımda tutacamda çok unutkanım b12düşük bende ondanda tutmmaışolabilrmi acaba
sen nerden alıyosun ne kadar fiyatı
mersinden gelecek bana. sana geçen bahsetmiştim ya. 1 gr 1 tl. 100 gr alıcam
Allah istemedikçe olmuyor demekki daha çok dua etmemiz gerekiyomuş.işişn sevindirici tarafı 6 sene önce eşime tese uygulandı o zaman bulmak zor oldu demişlerdi.bu sefer çok basit olmuş hem sayı hemde hareketliik çoğalmış bende diyorumki ii bi doktora gidelim sıkıntı neyse belki bişeyler olabilr tüpede gerek kalmaz belki nerdersin bilgin varmı bu konularlaallah yardımcınız olsun embriyonun sağlığıda önemli tutunması için benim eşimdede varikosel var morfoloji %1 sayıda düşük böle olunca korkuyo insan bende de cok şükür bi sorun yok allah kucagımızı doldursun inş
ikizin biri12. haftada kistik higroma dediler 15. haftada sonlandırıldı.kızm dünyaya geldi çok şükür.şimdi gene 2 transfer odu.biri8 diğeri10 hücreydi ama olmadıcanim oglum dogduktan sonra bu ikinci denemem olucak benimde.. gecen seferkine haziranda baslamistik 2 temmuzda transfer vardi sabah aradilar gelmeyin embryo yok dediler buyuk bir sok ve hayal kirikligi yasadik...bu sefer mikroenjeksiyon olucak insallah sorun cikmaz... bizomki sebepsiz infertilite canim...senin gecen seferki tutmustu desin dustumu peki? birde her iki seferde kac embryo transfer ettiler sana?
biri 8 diğeri 10 hücreydibanada soylemiyor doktor rahim kalinligini sorarsam soyler belki ama o olcerken ben ekrana bakip goruyorum canim...b12 eksikligi yuzunden tutmamis.olabilirmi bilemiycem ama geen nette kadinlarin hamile kalmasini kolaylastiran bir vitamin oldugunu okumustum ve bunun icin findik,badem,ceviz yemek gerektigini okumustum...sanirim yumurta kalitesini arttiriyormus canim...embryolar kalitelimiydi?
mersinden gelecek bana. sana geçen bahsetmiştim ya. 1 gr 1 tl. 100 gr alıcam
canım mersinden nereden geliyor ben adanadayım damersinden gelecek bana. sana geçen bahsetmiştim ya. 1 gr 1 tl. 100 gr alıcam
canım şöyle izah edeyim. ben bi topkte gördüm önce 3-4 yerden bahsediliyodu. balparmak, arı dünyası, eğriçayırcanım mersinden nereden geliyor ben adanadayım da
hayırlı olsun tedavin canım. rabbim kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallahbayanlar bende iğnelere başladım bugun 3.günüm ilk tüp bebeğim bundan önce 4 kere aşılama yaptırdık
Canımcım geneli bilemem ama ben kendi tedavimden bahsedeyim. şu ana kadar 800 tl ilaçlara verdim 4250 de hastaneye vereceğiz. tedavimin 7. günündeyim bu benim ilk denemem çok tecrübem yok. merkez konusunda da hiç araştırma yapmadım. sadece memorial adına güvendim ve doktorumun bayan olmasını istedim o kadararkadaşlar tüp bebek tedavinizi hangi merkezlerde yaptırıyorsunuz ve kaça mal oluyo fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim merkez arayışındayım bende yardımcı olurmusunuz
Canımcım geneli bilemem ama ben kendi tedavimden bahsedeyim. şu ana kadar 800 tl ilaçlara verdim 4250 de hastaneye vereceğiz. tedavimin 7. günündeyim bu benim ilk denemem çok tecrübem yok. merkez konusunda da hiç araştırma yapmadım. sadece memorial adına güvendim ve doktorumun bayan olmasını istedim o kadar
Allah istemedikçe olmuyor demekki daha çok dua etmemiz gerekiyomuş.işişn sevindirici tarafı 6 sene önce eşime tese uygulandı o zaman bulmak zor oldu demişlerdi.bu sefer çok basit olmuş hem sayı hemde hareketliik çoğalmış bende diyorumki ii bi doktora gidelim sıkıntı neyse belki bişeyler olabilr tüpede gerek kalmaz belki nerdersin bilgin varmı bu konularla
Merhaba canım inşallah bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda, ben de 2.tedavime ekimde başlayacağım. bir sorum olacaktı sana, arı sütü polen aldım bugün ama hangi miktarda nasıl kullanacagimi bilmiyorum bu konuda bilgin varsa beni aydinlatirsan çok sevinecek.mersinden gelecek bana. sana geçen bahsetmiştim ya. 1 gr 1 tl. 100 gr alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?