Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bu 2. ilk denemme tutmuştu bu sefer oladı senin sebeb in ne ve kaçıncı transfer
canim oglum dogduktan sonra bu ikinci denemem olucak benimde.. gecen seferkine haziranda baslamistik 2 temmuzda transfer vardi sabah aradilar gelmeyin embryo yok dediler buyuk bir sok ve hayal kirikligi yasadik...bu sefer mikroenjeksiyon olucak insallah sorun cikmaz... bizomki sebepsiz infertilite canim...senin gecen seferki tutmustu desin dustumu peki? birde her iki seferde kac embryo transfer ettiler sana?

arkadaşlar tüp bebek tedavinizi hangi merkezlerde yaptırıyorsunuz ve kaça mal oluyo fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim merkez arayışındayım bende yardımcı olurmusunuz

banada soylemiyor doktor rahim kalinligini sorarsam soyler belki ama o olcerken ben ekrana bakip goruyorum canim...b12 eksikligi yuzunden tutmamis.olabilirmi bilemiycem ama geen nette kadinlarin hamile kalmasini kolaylastiran bir vitamin oldugunu okumustum ve bunun icin findik,badem,ceviz yemek gerektigini okumustum...sanirim yumurta kalitesini arttiriyormus canim...embryolar kalitelimiydi?

Allah istemedikçe olmuyor demekki daha çok dua etmemiz gerekiyomuş.işişn sevindirici tarafı 6 sene önce eşime tese uygulandı o zaman bulmak zor oldu demişlerdi.bu sefer çok basit olmuş hem sayı hemde hareketliik çoğalmış bende diyorumki ii bi doktora gidelim sıkıntı neyse belki bişeyler olabilr tüpede gerek kalmaz belki nerdersin bilgin varmı bu konularla

ikizin biri12. haftada kistik higroma dediler 15. haftada sonlandırıldı.kızm dünyaya geldi çok şükür.şimdi gene 2 transfer odu.biri8 diğeri10 hücreydi ama olmadı

biri 8 diğeri 10 hücreydi

bayanlar bende iğnelere başladım bugun 3.günüm ilk tüp bebeğim bundan önce 4 kere aşılama yaptırdık

canım mersinden nereden geliyor ben adanadayım da
canım şöyle izah edeyim. ben bi topkte gördüm önce 3-4 yerden bahsediliyodu. balparmak, arı dünyası, eğriçayır
biraz araştırdım arı sütü ucuza satılamayacağı için içlerinden eğriçayırın daha iyi olacağını düşündüm. yerleri mersin erdemlide görünüyo. orada bir arkadaşım var onları aradım. anlattım bu işi yapan birine sormuşlar. türkiyede arı ürünlerinde 1. seçilmişler. rahatlıkla alabilirler demişler. ama galiba arkadaşım bana kıyak olsun diye o kendi tanıdığından alıp göndericek.
yani kısaca eğriçayır

merhaba canlar, dün kontrolüm vardı herşey yolunda göründükçe umutlanıyor insan. 14 mm civarında yumişler. cuma yine kontrol var cumartesi veya pazar da toplama işlemi. şimdiden transfer sonrası 10-12 gün nasıl beklenecek diye düşünüyorum. Allahım nasıl bir psikolojidir bu yaa..

arkadaşlar tüp bebek tedavinizi hangi merkezlerde yaptırıyorsunuz ve kaça mal oluyo fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim merkez arayışındayım bende yardımcı olurmusunuz
Canımcım geneli bilemem ama ben kendi tedavimden bahsedeyim. şu ana kadar 800 tl ilaçlara verdim 4250 de hastaneye vereceğiz. tedavimin 7. günündeyim bu benim ilk denemem çok tecrübem yok. merkez konusunda da hiç araştırma yapmadım. sadece memorial adına güvendim ve doktorumun bayan olmasını istedim o kadar

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için bende izmirdeyim büyük ihtimal eurofertile gidecegım allah yardmcımız olsun

bilemıyorum canm ama ben 4 tane kadındogumcuyla görüştüm hepside tüp bebek yaptırın dıyo başka bi formulu olsa keşke eşime ürologlar amelıyat ol dıyo kadın dogum doktorları olmasın sayı tamamende düşebilir diyo bizde karmakarışık duygular içerisindeyiz sizin içinde çok şükür sperm kolay bulunmuş bu önemli rabbım istedıkten sonra 1 tanesi yetiyo işte inş kendılıgınden hamile kalırız biz bu ay normal denicez önumuzdekı ay nasipse tüp bebek düşünüyruz inş gerek kalmaz

mersinden gelecek bana. sana geçen bahsetmiştim ya. 1 gr 1 tl. 100 gr alıcam
Merhaba canım inşallah bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda, ben de 2.tedavime ekimde başlayacağım. bir sorum olacaktı sana, arı sütü polen aldım bugün ama hangi miktarda nasıl kullanacagimi bilmiyorum bu konuda bilgin varsa beni aydinlatirsan çok sevinecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…