- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
çok teşekkür ederim canım. peki hangi yöntemler kullanılıyor?. mesela gürganda gebelik aşısı,ko kültür ve imsi işlemlerinden ekstra ücret alınmıyor ve bu işlemler yapılıyor.senin gittiğin hastanede var mı? bi de raporlu ücret ne kadar? son bi soru :) gürgan klinik hakkında bilgin var mı canım? çok soru sordum dimiilk bebeğimide şimdikini de orada yaptırdım canımcım.ulaşımı kolay çok merkezi bi yerde.personel süper çok güleryüzlü.3 katlı bi klinik.gidiyosun ismini söylüyorsun neler yapılacaksa onlarseni yönlendiriyor.beklemek yok.randevulu çalıştıkları içinde öle aman aman kalabalıkta olmuyor.sorularını çok güzel yanıtlıyolar.ilk mmuayene hakan bey yapıyor.çok sıcak bi adam.eli çok pratik. :)sonraki( benim uzun protokoldü.)muayeneleri kan ultrason mehtap hanım yaptı.genellikle seni telefonla arayarak yölendiriyolar.transferide hakan bey yapıyor.tedbir olarak merkez güzel takdir Allah ın.kıızmı sonraki gittiğimizde çok sevdiler bizim kızımız diye.eski hasta olduğumuz için normal 5.500 ama bizden 4.60 aldılar 1.90 tese için gitti.1.10 ilaçlar.ha bide kliniğin yakınında bi eczane var.adamilaçları geliş fiyatından veriyor 700 liralık bir ilacı bize 450 den saydı bide aklında olsun en son kullanacağın crinon jeli doktora yazdırabiliyosun sağlık ocağıda olabiliyomuş uzman hekim olduktan sonra.ona bari para verme yani :) Allah yardımcımız olsun sen nerde yaşıyosun
canım biz de eczaneden alıyoz zaten,ilaç konusunda dikkatli olmak gerekiyor.eczane dışında başka yerden almıyoz.uyarın için teşekkürler canım.HERKESE GÜNAYDIINN
CANIM TORBALIDAKİ HASTANE ÖZEL MEDİFEMA HASTANESİ 350 TL
DİĞER BÜTÜN YERLER PAHALI.
CANIM O YER NERESİYMİŞ SÖYLE DE ORAYA BİLE GİDERİM VALLAYETER Kİ UYGUN OLDUN.
ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN CANIM. RÜYANIN İÇİNDE RÜYA GÖRMEK ÇIKACAK RÜYA DERDİ BABAANNEM.
İNŞALLAH BU DA ONA İŞARETTİR.
MERHABA CANIM. GEÇEN SENE GİTTİĞİMİZ DR EŞİME VARİKOSEL AMELİYATI OLMALISIN DEMİŞTİ. SONRA BAŞKA 2 DR A GİTTİK GEREKSİZ İLAÇLA DÜZELİR DEDİ. O YÜZDEN OLMADIK. ÖNCE PROXEED PLUS ÖNERDİ BENİM DR UM AMA HİÇ BİR İŞE YARAMADI. SONRA EGE ÜNİVERSİTESİNDE GİTTİĞİ ÜROLOG BOŞVERİN O İLAÇLARI DİYİP EMODEX YAZDI. ŞİMDİ ONU KULLANIYORUZ. PROF. DR KAAN AYDOS DA BU İLACI ÖNERİYOMUŞ HASTALARINA. İNŞALLAH BU İŞE YARAR.
ALDIĞIMIZ ÜRÜNÜN ADI EMODEX CANIM. 135 TL YE ECZANEYE GETİRTİP ALDIK. 2 KUTU KULLANMALIYMIŞ. SABAH AKŞAM 1 ER ADET İÇİYOR. AÇ TOK FARKETMEZ.
ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN ASLA VE ASLA İNTERNETTEN ÜRÜN ALMAYIN. ECZANEYE SİPARİŞ EDİN ONLAR GETİRTSİN. BİZİM GİBİ İNSANLAR ÇOĞALDIKÇA PİYASADA ÇAKMA ÜRÜNLER ARTIYOR.
hayırdır inşallah çok güzel bir rüya innnnnnnşşşaaaalllllaaaaah gerçekleşirayyy ciddimisin canim yaaa agzindan bal damliyor inan..hadi insallahhh...eger vefat ettiyse Allah gani gani rahmet eylesin babaannene ,hayattaysa Rabbim saglikli uzun omurler versin...insallah cikar dedigin...cok sevindim su an Allata seni sevindirsin insallah...
hadi ya negatif mievet mayıs doğumlu ama ablaolamıyor bi türlü sabah dr gittim ve negatif tutmamışlar
Benim yaklaştı haftaya olacak canım gününü perşembe ogrenicem. Sen ne aşamadasin?
Benim yaklaştı haftaya olacak canım gününü perşembe ogrenicem. Sen ne aşamadasin?
haklısın bu gün bir ntihar olayı vardı burda 21 yaşında bi genç sebbebi çok gereksiz.durdum öle hayırsız bir evladım olacaksa olmasın Allah herkese hayırlı evlat versinhadi ya negatif miçok üzüldüm inan. herşeyde vardır bir hayır canım bunda olmadı inşallah sonrakinde olur. Allah büyük canım hiçbir zaman umudunu yitirme tek dayanağımız O çünkü,veren de O alan da O.
sondan başlayım sorularına ışık olamıyorum negatif oldu maalesef.2. sş o kliniği ilk defa duydum araştırayım bakayım3. burası özel devlet yardım etmiyor 5.50 hastane alıyo 1.100 ilaçlar tuttu o işlemler hakkında da hiç bilgim yok senden duydum valla .ne ilk tedavimde ne bu seferkinde hatta eşimle bu gü konuştuk olumsuz olduğunu bu gün söyleyince onlarda üzüldü ne yapacam dedim bende bi sıkıntı yok tu hiç bişey dediler git şu tahlil bu tahlil anladın mı kendini hazır hissttiğin an gel yeniden yapalım falan gebelik aşısı falan valla öle bişey yapmadılar hakkında hayırlısıçok teşekkür ederim canım. peki hangi yöntemler kullanılıyor?. mesela gürganda gebelik aşısı,ko kültür ve imsi işlemlerinden ekstra ücret alınmıyor ve bu işlemler yapılıyor.senin gittiğin hastanede var mı? bi de raporlu ücret ne kadar? son bi soru :) gürgan klinik hakkında bilgin var mı canım? çok soru sordum dimiçok teşekkür ederim canım.inşallah senin tedavin de olumlu sonuçlanır da umut ışığımız olursun
olumsuz negatifHerkese günaydın,
Hepimize iyi haftalar :)
M mzbnk transfer sonucun ne zaman belli olacak? Umarım güzel haber verirsin bu hafta bize.
Eki Görüntüle 1256279
bu 2. ilk denemme tutmuştu bu sefer oladı senin sebeb in ne ve kaçıncı transferolur insallah canim ..benimde oglum abi olmayi bekliyor ama bak gecen sefer 1 embryom bile olmadi transfer edilecek...canim senin kizin dogduktan sonraki kacinci tup denemeniz bu?
Allah kolaylık versin.
bu arada sen arı sütünü ne yapmıştın almış mıydın?
ya varya sizlerin yazdıklarını gördükçe kendime kızıyorum bilmiyorum ki ne kadar kalınlıkta hiç sormadım ama muayeneler sırasında hiç olumsuz bi şey sölemedi dr herşey çok iii deyşp geçtik.sanki aklımda tutacamda çok unutkanım b12düşük bende ondanda tutmmaışolabilrmi acabacanim yaa cok uzuldum inan ne desem bos biliyorum uzulmemeye calis birdahaki tedaviye hazirla kendini insallah onda yuzunuz guler...evet bendede hic sorun yoktu ama ilk tup bebek tedavim 2 cok kaliteli embryo ve rahim kalinligida cok iyui olmasina ragmen negatifti..Allahin isiya iste ikincide tek ve dondurulmusta pozitifi gordum ...senin rahim kalinligi kacti? o sebeple olmamis olabilirmi acaba?? o geldi aklima tek...
ewet kızlar transfer sonucumu açıklıyorum kocaman bi negatif olmamış anlamadım neden olmamış benim bi sıkıntım yok ama tutmamışlar bide biri 8 diğeri 10 hücreli nasıl tutunamadılar
zaten eşimde sıkıtı vardı azosperm bende bişey yoktunerde yaptırıyorsunuz tüp bebeği bende merkez arayısındayım karar veremıyorum bir türlü özelde yaptırcaz ama tutmamasından cok korkuyorum çünkü her seferınde 5000 lira masraf karşılayamayız hadi bi kere bulunur ayarlanır inş böyle seylere gerek kalmaz ya hiç bir sorun yokken tutmaması cok üzücü eşinin problemı var mı peki
zaten eşimde sıkıtı vardı azosperm bende bişey yoktu
çok canım almadım daha ama alıcam internetten tüp bebeği önümüzdeki ay düşünüyoruz zaten inş bu ay rahim filmi çekılmişken hamile kalırımda gerek kalmaz o zmana kadar kullansam bırazda olsa fayda eder herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?