Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[Canım ="prensim1975, post: 37133244, member: 562151"]Merhaba arkadaşlar bende yeni dr arayışında yim bu 3.denemem olucak 20 gün önce hamileydim 17.gun degerim 2098 iken birden kanama ile kaybettim Bebeğimi muhtemelen ikizdi dedi Dr sonrasında kan pıhtılaşma si olabileceği söylendi ben hiç kan sulandirici felan kullanmadım duyuyorum ama sandım ki kişiye göre veriliyor her neyse rabbım nasip etmedi şimdi yeni yer arıyorum öneriniz var mı istanbul anadolu yakası için bu arada herkes e ayrı ayrı sevgiler,başarılar duaları maaşını allahım tez vakitte kavustursun bebeklerimize bu arada eşimde sperm miktarı az ve sayısı da bana da histeroskopi yapıldı dr rahim ağzında darlık var di dedi bende ki durum bu[/QUOTE]
Canim benim geçmiş olsun, bende 21 agustosta 6 haftalık düşük yaptım Dr um 3 ay sonra tekrar deneyebiliriz dedi o yüzden kasımda yada aralıkta 2. Deneme için başlamayı düşünüyorum, 16 yumurtamsı toplanmıştı 10 dollendi 5. Gün sonunda transferin oldu ama dondurulabilecek embriyon maalesef yoktu o yüzdensindi ssıfırdan tekrar başlayacağını inşallah hakkımızda hayırlısı olur

çok teşekkür ederim canım. peki hangi yöntemler kullanılıyor?. mesela gürganda gebelik aşısı,ko kültür ve imsi işlemlerinden ekstra ücret alınmıyor ve bu işlemler yapılıyor.senin gittiğin hastanede var mı? bi de raporlu ücret ne kadar? son bi soru :) gürgan klinik hakkında bilgin var mı canım? çok soru sordum dimi çok teşekkür ederim canım.inşallah senin tedavin de olumlu sonuçlanır da umut ışığımız olursun

canım biz de eczaneden alıyoz zaten,ilaç konusunda dikkatli olmak gerekiyor.eczane dışında başka yerden almıyoz.uyarın için teşekkürler canım.

hayırdır inşallah çok güzel bir rüya innnnnnnşşşaaaalllllaaaaah gerçekleşir

evet mayıs doğumlu ama ablaolamıyor bi türlü sabah dr gittim ve negatif tutmamışlar
hadi ya negatif mi çok üzüldüm inan. herşeyde vardır bir hayır canım bunda olmadı inşallah sonrakinde olur. Allah büyük canım hiçbir zaman umudunu yitirme tek dayanağımız O çünkü,veren de O alan da O.

kızlaaaarrr ya kimse yardımcı olmicak mı ;( Şatıroğlu hastanesinden vazgeçtik çünkü sgk ile anlaşma yapmamışlar o yüzden gürgan da yaptırmaya larar verdik ama ben emin olamıyorum. gürgan hakkında bilginiz var mı? yardııııııımmmm imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.

Benim yaklaştı haftaya olacak canım gününü perşembe ogrenicem. Sen ne aşamadasin?

Benim büyük ihtimalle onumuzdeki hafta regli ile transfer tedavsi başlayacak. İnşaallah her sey yolunda olursa ekimin 3. haftası transfer olur diye tahmn ediyorum.

haklısın bu gün bir ntihar olayı vardı burda 21 yaşında bi genç sebbebi çok gereksiz.durdum öle hayırsız bir evladım olacaksa olmasın Allah herkese hayırlı evlat versin

sondan başlayım sorularına ışık olamıyorum negatif oldu maalesef.2. sş o kliniği ilk defa duydum araştırayım bakayım3. burası özel devlet yardım etmiyor 5.50 hastane alıyo 1.100 ilaçlar tuttu o işlemler hakkında da hiç bilgim yok senden duydum valla .ne ilk tedavimde ne bu seferkinde hatta eşimle bu gü konuştuk olumsuz olduğunu bu gün söyleyince onlarda üzüldü ne yapacam dedim bende bi sıkıntı yok tu hiç bişey dediler git şu tahlil bu tahlil anladın mı kendini hazır hissttiğin an gel yeniden yapalım falan gebelik aşısı falan valla öle bişey yapmadılar hakkında hayırlısı

Allah kolaylık versin.
bu arada sen arı sütünü ne yapmıştın almış mıydın?

çok canım almadım daha ama alıcam internetten tüp bebeği önümüzdeki ay düşünüyoruz zaten inş bu ay rahim filmi çekılmişken hamile kalırımda gerek kalmaz o zmana kadar kullansam bırazda olsa fayda eder herhalde

ya varya sizlerin yazdıklarını gördükçe kendime kızıyorum bilmiyorum ki ne kadar kalınlıkta hiç sormadım ama muayeneler sırasında hiç olumsuz bi şey sölemedi dr herşey çok iii deyşp geçtik.sanki aklımda tutacamda çok unutkanım b12düşük bende ondanda tutmmaışolabilrmi acaba

ewet kızlar transfer sonucumu açıklıyorum kocaman bi negatif olmamış anlamadım neden olmamış benim bi sıkıntım yok ama tutmamışlar bide biri 8 diğeri 10 hücreli nasıl tutunamadılar

nerde yaptırıyorsunuz tüp bebeği bende merkez arayısındayım karar veremıyorum bir türlü özelde yaptırcaz ama tutmamasından cok korkuyorum çünkü her seferınde 5000 lira masraf karşılayamayız hadi bi kere bulunur ayarlanır inş böyle seylere gerek kalmaz ya hiç bir sorun yokken tutmaması cok üzücü eşinin problemı var mı peki

zaten eşimde sıkıtı vardı azosperm bende bişey yoktu

zaten eşimde sıkıtı vardı azosperm bende bişey yoktu

allah yardımcınız olsun embriyonun sağlığıda önemli tutunması için benim eşimdede varikosel var morfoloji %1 sayıda düşük böle olunca korkuyo insan bende de cok şükür bi sorun yok allah kucagımızı doldursun inş

inşallah inşallah. ne güzel olur öyle bi sürpriz yapsa de mi.
bana da bu ay gönderecekler. 100 gramı 1 kilo bal ile karıştıracaklar.

selam kızlar, sanırım kasımda tüp bebek yaptırıcam. bende sıkıntı yok sanırım. ileri hareketli ve morfoloji sıkıntımız var. şimdi size bir şey danışmak istiyorum, yumurta kalitesini arttırmak için yiyip içmem gereken bişeler var mı? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…