hakkında hayırlısı olsun cnımm inşallah aşılaman tutarhayırlı sabahlar kızlar. öncelikle hepinizin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. size kötü bir haberim var. aksilikler bir türlü peşimizi bırakmadı .tüp bebek yaptıracağım merkezin sgk ile anlaşması olmadığı için merkez değişikliği yaptık ve gürgan tercih etmiştik. fakat ankara ya gidebilmemiz için benim heyet raporu almam gerekiyodu çünkü çalışıyorum ve iznim hiç yok.hiçbir doktor rapor vermeye yanaşmıyor çekiniyorlar. dün çok çırpındım almak için maalesef alamadım.her şey hüsraneşimle karar aldık bu sene tüp bebek yaptırmicaz bulunduğumuz yerde aşılama yapcaz.aşılama için eşimi zor ikna ettim çünkü bir aydır doğum kontrl ilacı kullanıyorum bunun dışında eşimle beraber takviye ilaçlar içiyoz 4-5 aydır.o yüzden en azından bi aşılama deneyelim dedik.bunda da vardır bir hayır. dua edin kızlar birbirimize bol bol dua edelim ve bu esaretten hepimiz kurtulalım inşallah.
hayırlı sabahlar kızlar. öncelikle hepinizin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. size kötü bir haberim var. aksilikler bir türlü peşimizi bırakmadı .tüp bebek yaptıracağım merkezin sgk ile anlaşması olmadığı için merkez değişikliği yaptık ve gürgan tercih etmiştik. fakat ankara ya gidebilmemiz için benim heyet raporu almam gerekiyodu çünkü çalışıyorum ve iznim hiç yok.hiçbir doktor rapor vermeye yanaşmıyor çekiniyorlar. dün çok çırpındım almak için maalesef alamadım.her şey hüsraneşimle karar aldık bu sene tüp bebek yaptırmicaz bulunduğumuz yerde aşılama yapcaz.aşılama için eşimi zor ikna ettim çünkü bir aydır doğum kontrl ilacı kullanıyorum bunun dışında eşimle beraber takviye ilaçlar içiyoz 4-5 aydır.o yüzden en azından bi aşılama deneyelim dedik.bunda da vardır bir hayır. dua edin kızlar birbirimize bol bol dua edelim ve bu esaretten hepimiz kurtulalım inşallah.
meraba canim uzulme srninde dedigin gibi vardir bundada bir hayir..belkide asilamayla daha az masrafla hamile kalacaksin kimbilir...asilamadan olumlu sonuc alirsin insallah ne zaman basliyorsunuz ona peki?hayırlı sabahlar kızlar. öncelikle hepinizin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. size kötü bir haberim var. aksilikler bir türlü peşimizi bırakmadı .tüp bebek yaptıracağım merkezin sgk ile anlaşması olmadığı için merkez değişikliği yaptık ve gürgan tercih etmiştik. fakat ankara ya gidebilmemiz için benim heyet raporu almam gerekiyodu çünkü çalışıyorum ve iznim hiç yok.hiçbir doktor rapor vermeye yanaşmıyor çekiniyorlar. dün çok çırpındım almak için maalesef alamadım.her şey hüsraneşimle karar aldık bu sene tüp bebek yaptırmicaz bulunduğumuz yerde aşılama yapcaz.aşılama için eşimi zor ikna ettim çünkü bir aydır doğum kontrl ilacı kullanıyorum bunun dışında eşimle beraber takviye ilaçlar içiyoz 4-5 aydır.o yüzden en azından bi aşılama deneyelim dedik.bunda da vardır bir hayır. dua edin kızlar birbirimize bol bol dua edelim ve bu esaretten hepimiz kurtulalım inşallah.
teşekkür ederim canım. ayın 5 inde doğum kntrl ilacım bitiyor ilk adetimle başlicam inşallah.meraba canim uzulme srninde dedigin gibi vardir bundada bir hayir..belkide asilamayla daha az masrafla hamile kalacaksin kimbilir...asilamadan olumlu sonuc alirsin insallah ne zaman basliyorsunuz ona peki?
teşekkür ederim canım. Yüce Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın hepimizin önce göbişi sonra da kucağı dolsun.İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSINIZ. EN AZINDAN AŞILAMA YAPMA İMKANIN VAR. İYİ DÜŞÜN. ÇAĞIR BEBEĞİNİ
sok sağol canım benim. her ne kadar aşılama yapsam da ben yine bu topikte olucam sizi yalnız bırakmaya niyetim yok.birbirimize destek olma zamanı şimdi.hakkında hayırlısı olsun cnımm inşallah aşılaman tutar
iste buna sevindiimm :) nede olsa bu yola beraber ciktik dimi berabe alalim hamis haberlerimizi birlikte sevinelim,ayni ayin anneleri olalim insallah..sakin asilama diye umutsuzluga kapilma bende bir kere asilamayla hamile kalmistim hemde ilk hamileligimdi :)sok sağol canım benim. her ne kadar aşılama yapsam da ben yine bu topikte olucam sizi yalnız bırakmaya niyetim yok.birbirimize destek olma zamanı şimdi.
ayyy ne güzel Rabbim bağışlasın inşallah. valla bu bana çok güzel moral oldu çok duygulandım ;( ağladım şimdi ;( çok sağol ya ;( yüzyüze görmesek de birbirimizi burada dert ortağı olduk.aileme bile söyleyemediklerimi burada sizinle paylaşabiliyorum.inşallah canım aynı ayın hamişleri oluruz inşallah. daha öönce histeroskopi çekilmiştim tüplerim dardı açıldı genişletildi genişletilmesi de umut veriyor bana hele senin gibi canlı örnekler en büyük umut oluyor ;( Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. çok sağol çok çok öptüm seniiste buna sevindiimm :) nede olsa bu yola beraber ciktik dimi berabe alalim hamis haberlerimizi birlikte sevinelim,ayni ayin anneleri olalim insallah..sakin asilama diye umutsuzluga kapilma bende bir kere asilamayla hamile kalmistim hemde ilk hamileligimdi :)
ilk denemem canım Allahın izniyle. inşallah son olsun hepimizin için dua ediyorumamiiiinnn insallaaaahhhh canim....senin ilk denemenmiydi?
kesinlikle verdiğin haberin kötü olduğunu düşünmüyorum. mutlaka vardır bi hayır. rabbim seni tüple uğraştırmak istememiştir. sen de iyi düşün canım Allah büyük herşey de vardır bi hayır inşallah bi aşılamayla hoooopppp herşey yoluna. hayırlı haberlerini takip edeceğim canımhayırlı sabahlar kızlar. öncelikle hepinizin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. size kötü bir haberim var. aksilikler bir türlü peşimizi bırakmadı .tüp bebek yaptıracağım merkezin sgk ile anlaşması olmadığı için merkez değişikliği yaptık ve gürgan tercih etmiştik. fakat ankara ya gidebilmemiz için benim heyet raporu almam gerekiyodu çünkü çalışıyorum ve iznim hiç yok.hiçbir doktor rapor vermeye yanaşmıyor çekiniyorlar. dün çok çırpındım almak için maalesef alamadım.her şey hüsraneşimle karar aldık bu sene tüp bebek yaptırmicaz bulunduğumuz yerde aşılama yapcaz.aşılama için eşimi zor ikna ettim çünkü bir aydır doğum kontrl ilacı kullanıyorum bunun dışında eşimle beraber takviye ilaçlar içiyoz 4-5 aydır.o yüzden en azından bi aşılama deneyelim dedik.bunda da vardır bir hayır. dua edin kızlar birbirimize bol bol dua edelim ve bu esaretten hepimiz kurtulalım inşallah.
teşekkür ederim canım inşallah senin de ilk ve son denemen olur ilkinde tutturursun inşallah :) her şeyde bir hayır vardır. ben yine sizinle olucam bırakmak yok :)hep destek tam destekkesinlikle verdiğin haberin kötü olduğunu düşünmüyorum. mutlaka vardır bi hayır. rabbim seni tüple uğraştırmak istememiştir. sen de iyi düşün canım Allah büyük herşey de vardır bi hayır inşallah bi aşılamayla hoooopppp herşey yoluna. hayırlı haberlerini takip edeceğim canım
Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna. hepimize nasip etsin inşallah canım senin dondurulmuşlar mı var?Kizlar birkac gundur yazamiyorum tatli bir telas icindeydik. Prensesimin dogum günüydü 4 yas olduk. Allahim dileyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsin inşallah. Banada Ikinci yavrumu saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah yarin kontrolum var transfer gunum belli olacak.
Canım cok sükür o şoku atlattık. Ama sayı ne alemde bilmiyoruz artık önemsemiyoruz da :) çünkü 9 tane birinci kalite bebek adayımız var :)
Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna. hepimize nasip etsin inşallah canım senin dondurulmuşlar mı var?
Amin . Cümlemizin hayırlı evlatları olur inşaallah.oooo maşallah süpermiş inş annesıne tutunurlar da hayırlı haberler verırsın rabbım bunca ugraş sonunda emeklerı boşa çıkarmasın kucagımızı doldursun inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineee aminnnn..
orada görüşmek dileğiyle..:) gelecek ayın basında benımde transferım..:)Selam kızlar artık benimde az çok transfer tarihim belli bayramdan sonraki hafta basinda histeroskopi olacagim onu takip eden hafta transfer hazirliklarina basliyoruz kadim başı gibi bebelerim transfer olacak :)
demek karar verdiniz çok sevindim canım belki bu kezkarşılaşırızorada görüşmek dileğiyle..:) gelecek ayın basında benımde transferım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?