Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için bende izmirdeyim büyük ihtimal eurofertile gidecegım allah yardmcımız olsun
canım bende izmirde irenbeye gidiyorum ialçalarım epey bi miktar tuttu merkeze 4500 ödüyoruz. doktorum kaan bozkurt hani tavsiye istersen tavsiye ederim. sanırım sizinki erkek infertilitesi o konuda nasıl bilmiyorum ama kadın infertilitesi konusunda gayet başarılı.

hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsun

valla umutcum onun miktarı çok önemliymiş ama inanki bilmiyorum. geldiğinde öğrenicem

irenbe gerçekten çok iyi ve eski bir merkez fakat sgk anlaşması yok.

mehtapcım ameliyatı iyi düşünün. biz de kimle görüştüysek sayı düşebilir diyor. eğer yaşınız gençse bu şekilde bir deneme yapın bence.

Kızlar kısmetse bizde bayramdan sonrs doktora gidicez.gecen ramazanda niyetlendim olmadi ikinci tedavim olacak ilk tedavide hamile kaldim fakat 19. Haftada ikizlerimi rahimagzi yetmezligi yüzünden düşük yaptım inşallahbi sıkıntı çıkmazda tedaviye baslayabilirim

bayanlar bende iğnelere başladım bugun 3.günüm ilk tüp bebeğim bundan önce 4 kere aşılama yaptırdık

İnşaallah sonucumuz güzel olur canım .
mehtapcım ameliyatı iyi düşünün. biz de kimle görüştüysek sayı düşebilir diyor. eğer yaşınız gençse bu şekilde bir deneme yapın bence.

Benim eşim 6 ay önce ameliyat oldu. ameliyattan once 44 m olan sayı ameliyattan sonra 2 milyona düştü. Ama forumlarda goruyorum yukselenlerde var . Yine de risl. Şimdiki kadın doğum doktorumla o zaman görüşşeydim kesinlikle ameliyatı istemezdik.

inş arkadaşlar merakla bekliyorum ilk kontrol yarın

Selam kizlar ignelere baslamak icin son 2 gunum..heyecan basladi yine bir baslayabilseydim...
bende yarın kontrole gideceğim acaba diyorum yarın hadi gel histeroskopini yapalım der mi? derse bayramdan sonra transfer için ilçalara başlarım herhalde.. offf çok heyecanlıyım transfer için kaba taslak bir tarih olsa sanki biraz rahatlayacağım

Selam kizlar ignelere baslamak icin son 2 gunum..heyecan basladi yine bir baslayabilseydim...
Bu heyecan hiç bitmeyecek benim anladığım. İğne heyecanı yumurta sayı ve büyüklüğü, toplanması döllenmesi transferi ve tabiki sonra ki 12 gün. En önemlisi rabbim o 12 günden sonra söndürmesin heyecanımızı. Artıp artıp devam etsin inşaaaalllllaahhhhh.:):):)

Selammm ne zamandir bakamadim isler yoğundu pazartesi son kontrol lucrin devam 12sinden beri estrofem 3taneye cikti haftaya transfer insallahhh...

tüp bebek olacaksa 1 tane bile yeter ama sayı azalınca kaliteli sayısı da azalıyo
bize kesinlikle ameliyat önermediler. çok da ileri safhada değilmiş zaten. riske girmeyin bu şekilde normal yolla bile kalınır dedi dr.

haklısın sgk anlaşması yok ama olsada beni pek etkilemiyordu zaten hakkımızda hayırlısı

ben şimdilik devlet hakkımı kullanmak istiyorum. eğer Allah korusun olumsuz olur da yaşımı doldurmuş olursam o aman irenbeye gidicem

evet canım ben 29 yasındayım eşim 27 yasında onun için çokta geç değil ameliyat olmayacak zaten kendısıde korkuyo istemıyo karar verdik artık tüp bebek yaptırcaz inş güzel sonuclar alırız

ayyy gerçekten bu doktorlar özellikle ürologlar para için ameliyat öneriyo yazık yaaa inş tekrar yükselir sayısı allah yardımcınız olsun bizim zaten sayı düşük en son 3 milyon çıkmıştı bide tamamen düşerse allah korusun amliyattan vazgectık en ıyısı olanları degerlendırmek

amiiiinnn insallaaaahhhh canim....senin ilk denemenmiydi?

Canım cok sükür o şoku atlattık. Ama sayı ne alemde bilmiyoruz artık önemsemiyoruz da :) çünkü 9 tane birinci kalite bebek adayımız var :)

hayırlı sabahlar kızlar. öncelikle hepinizin tedavisi hayırla sonuçlanır inşallah. size kötü bir haberim var. aksilikler bir türlü peşimizi bırakmadı .tüp bebek yaptıracağım merkezin sgk ile anlaşması olmadığı için merkez değişikliği yaptık ve gürgan tercih etmiştik. fakat ankara ya gidebilmemiz için benim heyet raporu almam gerekiyodu çünkü çalışıyorum ve iznim hiç yok.hiçbir doktor rapor vermeye yanaşmıyor çekiniyorlar. dün çok çırpındım almak için maalesef alamadım.her şey hüsran eşimle karar aldık bu sene tüp bebek yaptırmicaz bulunduğumuz yerde aşılama yapcaz.aşılama için eşimi zor ikna ettim çünkü bir aydır doğum kontrl ilacı kullanıyorum bunun dışında eşimle beraber takviye ilaçlar içiyoz 4-5 aydır.o yüzden en azından bi aşılama deneyelim dedik.bunda da vardır bir hayır. dua edin kızlar birbirimize bol bol dua edelim ve bu esaretten hepimiz kurtulalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…