canım bende izmirde irenbeye gidiyorum ialçalarım epey bi miktar tuttu merkeze 4500 ödüyoruz. doktorum kaan bozkurt hani tavsiye istersen tavsiye ederim. sanırım sizinki erkek infertilitesi o konuda nasıl bilmiyorum ama kadın infertilitesi konusunda gayet başarılı.teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için bende izmirdeyim büyük ihtimal eurofertile gidecegım allah yardmcımız olsun
hakkınızda hakkımızda hayırlısı olsunbilemıyorum canm ama ben 4 tane kadındogumcuyla görüştüm hepside tüp bebek yaptırın dıyo başka bi formulu olsa keşke eşime ürologlar amelıyat ol dıyo kadın dogum doktorları olmasın sayı tamamende düşebilir diyo bizde karmakarışık duygular içerisindeyiz sizin içinde çok şükür sperm kolay bulunmuş bu önemli rabbım istedıkten sonra 1 tanesi yetiyo işte inş kendılıgınden hamile kalırız biz bu ay normal denicez önumuzdekı ay nasipse tüp bebek düşünüyruz inş gerek kalmaz
Ben istanbulda yaptırıyorum ama izmirde Irenbe için iyi diyorlardi. Giden bildiğim 2-3 arkadaş hamile suanteşekkür ederim canım verdiğin bilgi için bende izmirdeyim büyük ihtimal eurofertile gidecegım allah yardmcımız olsun
valla umutcum onun miktarı çok önemliymiş ama inanki bilmiyorum. geldiğinde öğrenicemMerhaba canım inşallah bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda, ben de 2.tedavime ekimde başlayacağım. bir sorum olacaktı sana, arı sütü polen aldım bugün ama hangi miktarda nasıl kullanacagimi bilmiyorum bu konuda bilgin varsa beni aydinlatirsan çok sevinecek.
irenbe gerçekten çok iyi ve eski bir merkez fakat sgk anlaşması yok.canım bende izmirde irenbeye gidiyorum ialçalarım epey bi miktar tuttu merkeze 4500 ödüyoruz. doktorum kaan bozkurt hani tavsiye istersen tavsiye ederim. sanırım sizinki erkek infertilitesi o konuda nasıl bilmiyorum ama kadın infertilitesi konusunda gayet başarılı.
allah yardımcınız olsun embriyonun sağlığıda önemli tutunması için benim eşimdede varikosel var morfoloji %1 sayıda düşük böle olunca korkuyo insan bende de cok şükür bi sorun yok allah kucagımızı doldursun inş
bilemıyorum canm ama ben 4 tane kadındogumcuyla görüştüm hepside tüp bebek yaptırın dıyo başka bi formulu olsa keşke eşime ürologlar amelıyat ol dıyo kadın dogum doktorları olmasın sayı tamamende düşebilir diyo bizde karmakarışık duygular içerisindeyiz sizin içinde çok şükür sperm kolay bulunmuş bu önemli rabbım istedıkten sonra 1 tanesi yetiyo işte inş kendılıgınden hamile kalırız biz bu ay normal denicez önumuzdekı ay nasipse tüp bebek düşünüyruz inş gerek kalmaz
bayanlar bende iğnelere başladım bugun 3.günüm ilk tüp bebeğim bundan önce 4 kere aşılama yaptırdık
mehtapcım ameliyatı iyi düşünün. biz de kimle görüştüysek sayı düşebilir diyor. eğer yaşınız gençse bu şekilde bir deneme yapın bence.
inş arkadaşlar merakla bekliyorum ilk kontrol yarınİnşaallah sonucumuz güzel olur canım .
Benim eşim 6 ay önce ameliyat oldu. ameliyattan once 44 m olan sayı ameliyattan sonra 2 milyona düştü. Ama forumlarda goruyorum yukselenlerde var . Yine de risl. Şimdiki kadın doğum doktorumla o zaman görüşşeydim kesinlikle ameliyatı istemezdik.
haklısın sgk anlaşması yok ama olsada beni pek etkilemiyordu zaten hakkımızda hayırlısıirenbe gerçekten çok iyi ve eski bir merkez fakat sgk anlaşması yok.
bende yarın kontrole gideceğim acaba diyorum yarın hadi gel histeroskopini yapalım der mi? derse bayramdan sonra transfer için ilçalara başlarım herhalde.. offf çok heyecanlıyım transfer için kaba taslak bir tarih olsa sanki biraz rahatlayacağımSelam kizlar ignelere baslamak icin son 2 gunum..heyecan basladi yine bir baslayabilseydim...
Bu heyecan hiç bitmeyecek benim anladığım. İğne heyecanı yumurta sayı ve büyüklüğü, toplanması döllenmesi transferi ve tabiki sonra ki 12 gün. En önemlisi rabbim o 12 günden sonra söndürmesin heyecanımızı. Artıp artıp devam etsin inşaaaalllllaahhhhh.:):):)Selam kizlar ignelere baslamak icin son 2 gunum..heyecan basladi yine bir baslayabilseydim...
tüp bebek olacaksa 1 tane bile yeter ama sayı azalınca kaliteli sayısı da azalıyoİnşaallah sonucumuz güzel olur canım .
amin inşallah.
Benim eşim 6 ay önce ameliyat oldu. ameliyattan once 44 m olan sayı ameliyattan sonra 2 milyona düştü. Ama forumlarda goruyorum yukselenlerde var . Yine de risl. Şimdiki kadın doğum doktorumla o zaman görüşşeydim kesinlikle ameliyatı istemezdik.
haklısın sgk anlaşması yok ama olsada beni pek etkilemiyordu zaten hakkımızda hayırlısı
mehtapcım ameliyatı iyi düşünün. biz de kimle görüştüysek sayı düşebilir diyor. eğer yaşınız gençse bu şekilde bir deneme yapın bence.
İnşaallah sonucumuz güzel olur canım .
amiiiinnn insallaaaahhhh canim....senin ilk denemenmiydi?Bu heyecan hiç bitmeyecek benim anladığım. İğne heyecanı yumurta sayı ve büyüklüğü, toplanması döllenmesi transferi ve tabiki sonra ki 12 gün. En önemlisi rabbim o 12 günden sonra söndürmesin heyecanımızı. Artıp artıp devam etsin inşaaaalllllaahhhhh.:):):)
ayyy gerçekten bu doktorlar özellikle ürologlar para için ameliyat öneriyo yazık yaaa inş tekrar yükselir sayısı allah yardımcınız olsun bizim zaten sayı düşük en son 3 milyon çıkmıştı bide tamamen düşerse allah korusun amliyattan vazgectık en ıyısı olanları degerlendırmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?