İçimden gelen bişeyi söylemek istiyorum sana tabiki seni yanıltmak istemem ama hamile olduğunu düşündüm birden yazını okurken.gunaydin kizlarrrr :) test gunu yaklastigi icin heyecan oluo ve ayni sonucu almaktan korkuyorummmtest yapan kizceler dort gozle beklioz sonucunuzu
icini seweyim senin cnm :) insallah butun arkadaslaimmla birlikte guzel sonclar Allah buyukİçimden gelen bişeyi söylemek istiyorum sana tabiki seni yanıltmak istemem ama hamile olduğunu düşündüm birden yazını okurken.
İnşallah öyle de olur canım hayırlısıyla.
cnm aynı gün transfr olmuştk nasıl hissediyosn eşin de inşallah istediğin kdr olmasa da istediğine yakın olup sana yrdmcı olurDünden beri hevesim kaçtı, bi şeyler soldu, kendimi çok özel hissederlen çok sıradan hissediyorum şimdi. Gerginim. Neden bilmem desem yalan olur. Nedeni belli eşim! Beni sürekli geriyor, bi naziklik, bi incelik yok! Yok, yok yok. Adam böyle gelmiş böyle gider. Hayır bana dokunmasa bin yıl yaşasın diyeceğim, karısonı mutsuz etmek için yaratılmış....
Gunaydinn kizlaarve bugun test sonucunu alcak akadasimiz senin yanindayiz hadi guzel haberlerinle sevindir bizide. Allah yardimcin olsunn.. bu arada dun alinan olumsuz sonuclardan dolayi cok uzuldum en kisa zaman da rabbim sizleri bu yasadiklarinizi unutturcak kadar sevindirsin insallah.. hepimizi.. bu arada test gunune son 6
Hiic bi yerimin kanamasini bu kadar cok istememistimm :)S saniye1988 ben hala yerleşme kanaması olsun diye bekliyorum ahahahhahaa :)
aynen bende cnmmm suan kafamin icinde bi tek.o gecioS saniye1988 ben hala yerleşme kanaması olsun diye bekliyorum ahahahhahaa :)
benim.bide alt karnim.sis ve cok sert bole olan varmiaynen bende cnmmm suan kafamin icinde bi tek.o gecio
hayirlisi cnm ne diyecegimi bilrmedim uzulme lutfen Allah buyuk :'(Kizlar negatif bnm sonuc 0.08
Hiic bi yerimin kanamasini bu kadar cok istememistimm :)
Maalesef canım sevindirmek isterdim ama 1,20 çıktı hayırlısı ihşallah diğer arkadaşlarınki pozitif olurelifozdurmaz ve G gelartikannecim . Sizin de test gününüz değil mi bugün?@sevimli26 senden de güzel haberler bekliyoruz yani ucunuzden de
Çok üzüldüm, umarım bu son negatifin olur. Tam gününde mi yaptın testini?Kizlar negatif bnm sonuc 0.08
canimm hayirlisii insallah bidakinee bebegininalcaksin umudunu kaybetme cnm.arkadasim :'(Maalesef canım sevindirmek isterdim ama 1,20 çıktı hayırlısı ihşallah diğer arkadaşlarınki pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?