Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

gunaydin kizlarrrr :) test gunu yaklastigi icin heyecan oluo ve ayni sonucu almaktan korkuyorummm test yapan kizceler dort gozle beklioz sonucunuzu

gunaydin kizlarrrr :) test gunu yaklastigi icin heyecan oluo ve ayni sonucu almaktan korkuyorummm test yapan kizceler dort gozle beklioz sonucunuzu
İçimden gelen bişeyi söylemek istiyorum sana tabiki seni yanıltmak istemem ama hamile olduğunu düşündüm birden yazını okurken.
İnşallah öyle de olur canım hayırlısıyla.

İçimden gelen bişeyi söylemek istiyorum sana tabiki seni yanıltmak istemem ama hamile olduğunu düşündüm birden yazını okurken.
İnşallah öyle de olur canım hayırlısıyla.
icini seweyim senin cnm :) insallah butun arkadaslaimmla birlikte guzel sonclar Allah buyuk

cnm aynı gün transfr olmuştk nasıl hissediyosn eşin de inşallah istediğin kdr olmasa da istediğine yakın olup sana yrdmcı olur

Gunaydinn kizlaar ve bugun test sonucunu alcak akadasimiz senin yanindayiz hadi guzel haberlerinle sevindir bizide. Allah yardimcin olsunn.. bu arada dun alinan olumsuz sonuclardan dolayi cok uzuldum en kisa zaman da rabbim sizleri bu yasadiklarinizi unutturcak kadar sevindirsin insallah.. hepimizi.. bu arada test gunune son 6

kızlar pozitif sonuc alanlara sormak istiyorum, yerleşme kanamanız olmuş muydu?

S saniye1988 ben hala yerleşme kanaması olsun diye bekliyorum ahahahhahaa :)

Kızlar çoğu zaman yerleşme kanaması olmuyormuş ama. Ben beklemiyorum açıkçası kan yaa her türlüsü korkutuyor beni. İlk denememde yerleştirme kanaması ile başladı sonrası malum bir daha durdurabilene aşk olsun o yüzden korkuyorum ben bu tarz durumlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…