Bilmiyorum canım bu gün birşey olmadığını düşünüyorum nedense her sabah farklı bir ruh hali ile uyanıyorum bu sabahki de bu oldu.Günaydın canım hayırlı sabahlar al bendende okadar bende karamsarliga bağladım kendimiinşallah sonu mutluluk olur sevinç çığlıkları olur
Hee bende öyle! Karamsarlık mı? Kralını yaşıyorum....Günaydın kızlar
Nasıl gidiyor bakalım bu gün nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
Ben bu sabah neden bilmiyorum ama karamsar uyandım ya duygu karmaşası dedikleri bu galiba kimseye bişey söyleyemiyorsun çünkü kimse seni anlayacak durumda değil.
İyiki burası ve sizler varsınız da düşüncelerimi yazarak paylaşabiliyorum.
Belkide durumun hassaslığından dolayı çok gergin olduğun için adamın yaptığı batıyordur sana bak buda olabilir bende iki gündür stres topuyum biri bişey dese dalıcam yaaa bu günde böyle saçma sapan kalktım aman bilemedim ne tuhaf durumlar bunlar :)Dünden beri hevesim kaçtı, bi şeyler soldu, kendimi çok özel hissederlen çok sıradan hissediyorum şimdi. Gerginim. Neden bilmem desem yalan olur. Nedeni belli eşim! Beni sürekli geriyor, bi naziklik, bi incelik yok! Yok, yok yok. Adam böyle gelmiş böyle gider. Hayır bana dokunmasa bin yıl yaşasın diyeceğim, karısonı mutsuz etmek için yaratılmış....
Evet arkadaşım herşey bizim için hep hayırlısı dedik ama bu sabah pek bir çekilmez oldum kendimden tiksindim yani okadar :)günaydıııııınnn.... hadi bırakın karamsarlığı son günler dayanın biraz daha düşünmemeye çalışın. güzel bir haftasonu bizi bekliyor inşallahhee bunları söylerken ben bişey hissediyor da mı söylüyorum hayır:) malesef hiçbir şey hissetmiyorum. Ama neticede Allahtan umut kesilmez. Beklicez ve görücez... her şey bizim için
Günaydın şekerim aaaaa noluyor bugun sabah sabah herkese yok karamsarlık falan bu gidişle kafada huni ile gezeceğimiz günler yakındır ben 3:30 da rüyadan kalktım test yapıyordum rüyamda gerisini sen düşün o saatten sonrada uyku tutmadı zaten şimdide attım kendimi dışarıya yürüyüş yapıyorum beyne oksijen gitsin biraz hadi silkelenin bakalım yakışıyor mu böyle olmak :)Günaydın kızlar
Ben bu sabah neden bilmiyorum ama karamsar uyandım ya duygu karmaşası dedikleri bu galiba kimseye bişey söyleyemiyorsun çünkü kimse seni anlayacak durumda değil.
Günaydın şekerim aaaaa noluyor bugun sabah sabah herkese yok karamsarlık falan bu gidişle kafada huni ile gezeceğimiz günler yakındır ben 3:30 da rüyadan kalktım test yapıyordum rüyamda gerisini sen düşün o saatten sonrada uyku tutmadı zaten şimdide attım kendimi dışarıya yürüyüş yapıyorum beyne oksijen gitsin biraz hadi silkelenin bakalım yakışıyor mu böyle olmak :)
Canım sonuç ne zaman çıkacak senin kadar heyecanlıyım inan inşallah hayırlı haberlerini alacağız.Kanımızı verdik hayırlısıyla heyecanlıyım stresliyim gece hiç uyumadım sol kasığıma sancı girdi boğazlarım acıyor öksürüğüm var ama boğazım yüzünden öksüremiyorum inşallah çok güzel haber alırımda bütün sıkıntıları unuturum kızlar dua edin bugün sonuç bekleyen bizlere pozitif haberler verelim rabbim herkese beklediğini nasip etsin allaha emanet olun
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninleKanımızı verdik hayırlısıyla heyecanlıyım stresliyim gece hiç uyumadım sol kasığıma sancı girdi boğazlarım acıyor öksürüğüm var ama boğazım yüzünden öksüremiyorum inşallah çok güzel haber alırımda bütün sıkıntıları unuturum kızlar dua edin bugün sonuç bekleyen bizlere pozitif haberler verelim rabbim herkese beklediğini nasip etsin allaha emanet olun
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ...dualarımız seninle sanki kendim kan veriyormuşum gibi hisettim valla heyecanına ortağız unutma :)Kanımızı verdik hayırlısıyla heyecanlıyım stresliyim gece hiç uyumadım sol kasığıma sancı girdi boğazlarım acıyor öksürüğüm var ama boğazım yüzünden öksüremiyorum inşallah çok güzel haber alırımda bütün sıkıntıları unuturum kızlar dua edin bugün sonuç bekleyen bizlere pozitif haberler verelim rabbim herkese beklediğini nasip etsin allaha emanet olun
Günaydın canım dün aldım bende güzel haberleri bende darısı bizlerin başına inşallah :)Canim Günaydın
Dün gyilmaz la konuştum ve cok güzel haberler aldım
14. gün 83
16. gün 157 ilk kez bugün yaklaşık 2 katı oldu dedi sende takip ediyordun ya bilgin olsun diye söylemek istedim
İnşallah değerleri kat kat artar :)
Kanımızı verdik hayırlısıyla heyecanlıyım stresliyim gece hiç uyumadım sol kasığıma sancı girdi boğazlarım acıyor öksürüğüm var ama boğazım yüzünden öksüremiyorum inşallah çok güzel haber alırımda bütün sıkıntıları unuturum kızlar dua edin bugün sonuç bekleyen bizlere pozitif haberler verelim rabbim herkese beklediğini nasip etsin allaha emanet olun
Canım çok güzelmiş bunu nasıl paylaştın kuşum ben beceremedim ki yaaa nasıl yapılıyor?
Günaydın kızlar
Dünden beri hevesim kaçtı, bi şeyler soldu, kendimi çok özel hissederlen çok sıradan hissediyorum şimdi. Gerginim. Neden bilmem desem yalan olur. Nedeni belli eşim! Beni sürekli geriyor, bi naziklik, bi incelik yok! Yok, yok yok. Adam böyle gelmiş böyle gider. Hayır bana dokunmasa bin yıl yaşasın diyeceğim, karısonı mutsuz etmek için yaratılmış....
Hee bende öyle! Karamsarlık mı? Kralını yaşıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?