Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Günaydın canım hayırlı sabahlar al bendende okadar bende karamsarliga bağladım kendimi inşallah sonu mutluluk olur sevinç çığlıkları olur
Bilmiyorum canım bu gün birşey olmadığını düşünüyorum nedense her sabah farklı bir ruh hali ile uyanıyorum bu sabahki de bu oldu.
Aslında test yaklakştıkça durumun ciddiyeti ortaya çıkıyor galiba buda stres mi yapıyor neden böyle düşünüyorum bilemedim:)

Dünden beri hevesim kaçtı, bi şeyler soldu, kendimi çok özel hissederlen çok sıradan hissediyorum şimdi. Gerginim. Neden bilmem desem yalan olur. Nedeni belli eşim! Beni sürekli geriyor, bi naziklik, bi incelik yok! Yok, yok yok. Adam böyle gelmiş böyle gider. Hayır bana dokunmasa bin yıl yaşasın diyeceğim, karısonı mutsuz etmek için yaratılmış....

Hee bende öyle! Karamsarlık mı? Kralını yaşıyorum....

Belkide durumun hassaslığından dolayı çok gergin olduğun için adamın yaptığı batıyordur sana bak buda olabilir bende iki gündür stres topuyum biri bişey dese dalıcam yaaa bu günde böyle saçma sapan kalktım aman bilemedim ne tuhaf durumlar bunlar :)

günaydıııııınnn.... hadi bırakın karamsarlığı son günler dayanın biraz daha düşünmemeye çalışın. güzel bir haftasonu bizi bekliyor inşallah hee bunları söylerken ben bişey hissediyor da mı söylüyorum hayır:) malesef hiçbir şey hissetmiyorum. Ama neticede Allahtan umut kesilmez. Beklicez ve görücez... her şey bizim için

Evet arkadaşım herşey bizim için hep hayırlısı dedik ama bu sabah pek bir çekilmez oldum kendimden tiksindim yani okadar :)

Günaydın şekerim aaaaa noluyor bugun sabah sabah herkese yok karamsarlık falan bu gidişle kafada huni ile gezeceğimiz günler yakındır ben 3:30 da rüyadan kalktım test yapıyordum rüyamda gerisini sen düşün o saatten sonrada uyku tutmadı zaten şimdide attım kendimi dışarıya yürüyüş yapıyorum beyne oksijen gitsin biraz hadi silkelenin bakalım yakışıyor mu böyle olmak :)

Canim Günaydın
Dün gyilmaz la konuştum ve cok güzel haberler aldım

14. gün 83
16. gün 157 ilk kez bugün yaklaşık 2 katı oldu dedi sende takip ediyordun ya bilgin olsun diye söylemek istedim
İnşallah değerleri kat kat artar :)

Kanımızı verdik hayırlısıyla heyecanlıyım stresliyim gece hiç uyumadım sol kasığıma sancı girdi boğazlarım acıyor öksürüğüm var ama boğazım yüzünden öksüremiyorum inşallah çok güzel haber alırımda bütün sıkıntıları unuturum kızlar dua edin bugün sonuç bekleyen bizlere pozitif haberler verelim rabbim herkese beklediğini nasip etsin allaha emanet olun

Canım sonuç ne zaman çıkacak senin kadar heyecanlıyım inan inşallah hayırlı haberlerini alacağız.

Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ...dualarımız seninle sanki kendim kan veriyormuşum gibi hisettim valla heyecanına ortağız unutma :)

Günaydın canım dün aldım bende güzel haberleri bende darısı bizlerin başına inşallah :)

Rabbim mutlu haberler vermeni nasip etsin insallah canim kaçta çıkıyor sonucun

ben de iki gecedir ne kabuslar görüyorum anlatamam
yok progestan kullandıgı için doğumda cok kan kaybeden kadın
yok rahim kalınlığım 1 mm altına indigi için embriyom susuz kalıp düşmüş
bilinçaltım ne kadar acımasız yani

erkeklerden incelik beklemeyeceksin yoksa üzülen hep sen olursun, ben bunu bilir bunu söylerim.

Hee bende öyle! Karamsarlık mı? Kralını yaşıyorum....

karamsarlık da bulaşıcı galiba topikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…