Hayırlısı böyleymiş kuzum Allah yardımcın olsun inşallah.Kizlar negatif bnm sonuc 0.08
Canım inşallah son negatifin olur kuzum Allah yardımcın olsun inşallah.Maalesef canım sevindirmek isterdim ama 1,20 çıktı hayırlısı ihşallah diğer arkadaşlarınki pozitif olur
Kizlar negatif bnm sonuc 0.08
Maalesef canım sevindirmek isterdim ama 1,20 çıktı hayırlısı ihşallah diğer arkadaşlarınki pozitif olur
Amin canım hepimize ihşallah sağolunRabbim inşallah tez zamanda bebeğini kucağına almayi nasip eder canım inşallah bu son negatifin olur
canım hayırlısı olsun durmak yok yola devam pozitif ol ve diğer deneme için bugünden itibaren enerjini depolamaya başla rabbimin izniyle bir gün bebişlermiz birlikte olucak inşallah...Kizlar negatif bnm sonuc 0.08
Benim ilk denememdi canım.kizlar kacinci denemenizdi
canım bir dahaki son denemen olur inşallahMaalesef canım sevindirmek isterdim ama 1,20 çıktı hayırlısı ihşallah diğer arkadaşlarınki pozitif olur
canım ya çok üzülüyorum böyle bir dönemde insanın bir de eşiyle imtahan olması ne zor. rabbim sabrımızı bol versin ne diyim. son günlere bi slogan var tv de "mutlu et mutlu ol" resmen bayılıyorum yaa aslında bu kadar basit. herkes benimsese bu fikri mutlu etmeye çalışsa etrafındakileri di mi ama tam tersi gidişat başkalarının mutsuzluklarıyla mutlu oluyo insanoğlu...Dünden beri hevesim kaçtı, bi şeyler soldu, kendimi çok özel hissederlen çok sıradan hissediyorum şimdi. Gerginim. Neden bilmem desem yalan olur. Nedeni belli eşim! Beni sürekli geriyor, bi naziklik, bi incelik yok! Yok, yok yok. Adam böyle gelmiş böyle gider. Hayır bana dokunmasa bin yıl yaşasın diyeceğim, karısonı mutsuz etmek için yaratılmış....
Bnm ilkkizlar kacinci denemenizdi
Kızlar bişey sorcam bugün benim 9.günüm ve kahverengi leke geldi. Sizce iyi bişey mi bu?
arkadasim biz bu leke yi bekliyoruzzzz iyi bisey iyiKızlar bişey sorcam bugün benim 9.günüm ve kahverengi leke geldi. Sizce iyi bişey mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?