Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Daha çok erken ama burda bir arkadaşımızında 9.günü 18 çıktı Değeri geç tutunuyordur boşuna sıkma canını Sıfır çıkmamış sonuçta değerin
Ay bunları duyduğuma cok sevindim insallah hersey iyi olur Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Cnm değerlere bakınca bence bebeğin inatla yaşama tutunuyo. Sen kendine dikkat et yeter ki, o annesini bırakmayacaktır. Allahım sana bağışlasın minik kelebeği..
Evet canım amin inşallah hayırlısıyla kendisini de kucağıma almamı nasip eder, sizlere de pozitif sonuç almayı ve bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder

Kızlar bugün benimde transferimin 9. Günü 1 adet 5. Gün embriyosu konuldu bugün dayanamayıp test yaptırdım 17 çıktı ama deger cok düşük degilmi cok üzülüyorum :-(
canım değerin düşük çıkması sorun değil de değerdeki artışın 48 saatte bir en az %66 artması lazım, inşallah artar

İnsallah
canım değerin düşük çıkması sorun değil de değerdeki artışın 48 saatte bir en az %66 artması lazım, inşallah artar

İnsallah öyle olur bosu bosuna erken test yaparak kendimi telaşa soktum hata yaptım kendime kızıyorum

Kendinide bebişinide üzme annesi bol bol dua et Rabbim neylerse güzel eyler canım benim sen yeterki gönlünü ferah tut
Doğru söylüyorsun bu saatten sonra Allah'a bırakıp tevekkül etmek lazım dualarınızı esirgemeyin nolur

Kızlar bugün benimde transferimin 9. Günü 1 adet 5. Gün embriyosu konuldu bugün dayanamayıp test yaptırdım 17 çıktı ama deger cok düşük degilmi cok üzülüyorum :-(
Canım benim9. Gün 10.73 çıkmıştı doktorum direkmen hayırlı olsun demişti sonra katlandı ve keseyi gördük ama sonra kaybettim inşallah sana sıkı sıkı tutunur bebişin bence hayırlı olsun :)

Canım yaa maşallah diyorum sana bu yaşta bu olgunluk. Rabbim iyi niyetini tevekkülünü boşa çıkarmayacak inşallah. En kısa sürede maddi manevi kapılar açıp yavruna kavuşturacak . Herşey gönlünce olsun bitanem

Allah razi olsn saol canm benm insallah olacak birgun. IMTIHAN ZORLU OLACAKKI MUKAFATI GUZEL OLSUN DEMI

Günaydın kızlar
Nasıl gidiyor bakalım bu gün nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
Ben bu sabah neden bilmiyorum ama karamsar uyandım ya duygu karmaşası dedikleri bu galiba kimseye bişey söyleyemiyorsun çünkü kimse seni anlayacak durumda değil.
İyiki burası ve sizler varsınız da düşüncelerimi yazarak paylaşabiliyorum.

Günaydın canım hayırlı sabahlar al bendende okadar bende karamsarliga bağladım kendimi inşallah sonu mutluluk olur sevinç çığlıkları olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…