O zaman olabilir canım benim ilk denemem daha hiç bir tecrübem yok
Canım adet günüm yaklaştı bende böyle ağrılar hatta sivilcelenme oldu bakalım ne olacak bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah benim 7.günüm.bnm 4.gün olcak adet ağrısı gibi hafif bi sızı var kızlarrr
O zaman olabilir canım benim ilk denemem daha hiç bir tecrübem yok
İnşallah canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsüninşallah son tecrüben olur canım. Ya da ikincisi ikinci çocuk için olur
inş cnm hayırlısıyla gelsn bebeklerimzCanım adet günüm yaklaştı bende böyle ağrılar hatta sivilcelenme oldu bakalım ne olacak bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah benim 7.günüm.
Allahım guzel haberler almayi nasip etsin insallah.. önce sana sonra sırayla hepimize..Kanımızı verdik hayırlısıyla heyecanlıyım stresliyim gece hiç uyumadım sol kasığıma sancı girdi boğazlarım acıyor öksürüğüm var ama boğazım yüzünden öksüremiyorum inşallah çok güzel haber alırımda bütün sıkıntıları unuturum kızlar dua edin bugün sonuç bekleyen bizlere pozitif haberler verelim rabbim herkese beklediğini nasip etsin allaha emanet olun
En altta dosya ekle diye bir bolum var. Oradan yap paylasimlarini. Photo ekle kismi url istiyor. Dosya ekle kismi daha pratik.Canım çok güzelmiş bunu nasıl paylaştın kuşum ben beceremedim ki yaaa nasıl yapılıyor?
Buldum sonradan hayatım teşekkürler.En altta dosya ekle diye bir bolum var. Oradan yap paylasimlarini. Photo ekle kismi url istiyor. Dosya ekle kismi daha pratik.
Benimki salı canımkizlar saatler durmus gibii geceler uzunnn gecmioookimler ben gibi pazartesi test gunu
Benimki de salı canım hayırlısı olsun bakalım ne olacak?Benimki salı canım
hayirlisi olsun s pozitifle arka arkaya insBenimki salı canım
Benimde test günüm Pazartesi canınkizlar saatler durmus gibii geceler uzunnn gecmioookimler ben gibi pazartesi test gunu
Kanımızı verdik hayırlısıyla heyecanlıyım stresliyim gece hiç uyumadım sol kasığıma sancı girdi boğazlarım acıyor öksürüğüm var ama boğazım yüzünden öksüremiyorum inşallah çok güzel haber alırımda bütün sıkıntıları unuturum kızlar dua edin bugün sonuç bekleyen bizlere pozitif haberler verelim rabbim herkese beklediğini nasip etsin allaha emanet olun
Seninkini nasıl sabırsızlıkla bekliyorum biliyor musun?Benimde test günüm Pazartesi canın
Sen bekle sıra bizdekızlarrr bnm haftaya cmts daha çooook var
canimm..ne soylesem bilemedim. Rabbim hayirlisini versin. En kisa zamanda kucagini doldursun inşallahKizlar negatif bnm sonuc 0.08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?