hadi bakalim hayirlisi cnmBenimde test günüm Pazartesi canın
kizlar saatler durmus gibii geceler uzunnn gecmioookimler ben gibi pazartesi test gunu
Üzüldüm canım ama ümitsizlik yok. Rabbim maddi ve manevi olarak çabuk toparlanmanın nasip etsin ınş. Diğer denemem son denemem olur insKizlar negatif bnm sonuc 0.08
Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim.vakti zamani gelince rabbim en güzelini nasip etsinMaalesef canım sevindirmek isterdim ama 1,20 çıktı hayırlısı ihşallah diğer arkadaşlarınki pozitif olur
Dondurulmusun var miydi kaçıncı denemen bilmiyorum ama toparlanıp tekrar başlarsınız ınş.Maalesef canım sevindirmek isterdim ama 1,20 çıktı hayırlısı ihşallah diğer arkadaşlarınki pozitif olur
amon amin.insallah cnm :)Benimde canım test gunum ptesi Rabbim cumlemizi sevindirsin inşallah hayatımızın dönüm noktası olur
sonuçlarımz pozitif olsn da cnmmm hepimz bekleriz inşallahhhSen bekle sıra bizde
Canım benimde 25 kasımdı. 6sında gel dedi doktorbenim de test günüm pazartesi. ama transfer 25 kasımdı. ben cumartesi sabah yapmaya planlıyorum. İyi haber de olsa kötü haber de pazartesi işe gelene kadar sindireyim istiyorumoff çok heyecanlıyım
hep birlikte cnm :) benim karnimn tumu sis ve sert anlamadim 7. gunum bugun
test gunu bugunmuydu sevimlinin
gobektenmi yapiorsun cnm benim ignem.falan yokBenim de hep şiş ve gergin. Aksamlari fraxiparine iğne yaparken igne zir giriyor valla.
heh ne güzel tam benm düşündüğüm tarih oluyo bu:)Canım benimde 25 kasımdı. 6sında gel dedi doktor
Beennkizlar saatler durmus gibii geceler uzunnn gecmioookimler ben gibi pazartesi test gunu
O zaman ikimizin aynı olacak test günü hayırlı haberlerle inşallahheh ne güzel tam benm düşündüğüm tarih oluyo bu:)
gobektenmi yapiorsun cnm benim ignem.falan yok
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Isteyenlere de tez zamanda nasip etsin insallahKızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
oyy hadi gozun aydinn rabbim.kucaginada almayi nasip etsinn seni kadar sewindik arkadasimm darisi bizeee :)Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?