Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Canim benimmmm gözün aydin. Allahim hayirla kucagina almayi nasip etsin.. cok sevindim. Acayip heyecanlandim yaa. . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hhhh

Merhaba arkadaşım, negatif alan biri olarak neler hissettiğini anlayabiliyorum. Söylediğin gibi uzun bir yolun var, inşallah bir sonraki sefere olur, yeterki biz Rabbimizden umudumuzu kesmeyelim..

Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Oyy yuregimize su serptin canim sabahtan beri arkadaslarimizin haberlerine uzulmustuk rabbim onlarin ve bizim yardimcimiz olsun sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..

Canim benimmmm gözün aydin. Allahim hayirla kucagina almayi nasip etsin.. cok sevindim. Acayip heyecanlandim yaa. . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hhhh
Amin inşallah canım sonucu yolda aldık eşimle ağlıyoruz şu anda yaşadığım duyguyu anlatamam rabbimin izniyle 15senelik hasretimiz bitecek eve gidince bir sürü idrar testi yapacağım ben hiç hamilesin sözünü duymamıştım az önceye kadar rabbim sanada nasip etsin yüzünüde güldürsün canım benim

Canım ağlayın ama bundan sonra hep mutluluktan olsun inşallah Allah yüzünüze bakmış hayırlısını versin rabbim.
Çok sevindim yaaa çoookkk 15 sene demişsin gözlerim doldu ne mutlu size mevlam korusun sizi

Inan suan bende kendim sonuc almis kadar sevindim caninm benim tadini cikarin insallah cok rahat stressiz bi hamilelik gecirirsin. Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…