Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Benim de cumartesi:)O zaman ikimizin aynı olacak test günü hayırlı haberlerle inşallah
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Biz burayı neşeye boğarız inşallahBenim de cumartesi:)
Evet canm hicbir problem yok belkide bu yuzden yada yasmdan dolayi uzulmuyorum. Nereden baskan 40 yasina kdr yolu ve dha yasm 23 :) rabbim ol derse olur insallah. Doktormdan vazgecmem o kdr iki ariyo moral verio ve isinin ehli inaniyorum buna. Manevi olarak hep hazrm tup bebbge annelige. Ama maddi olarak deiliz su an insallah maddi gcmuz olsn yine gidcem yine yapcam dualarnzda unutmayn
Oyy yuregimize su serptin canim sabahtan beri arkadaslarimizin haberlerine uzulmustuk rabbim onlarin ve bizim yardimcimiz olsun sanada hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Amin inşallah canım sonucu yolda aldık eşimle ağlıyoruz şu anda yaşadığım duyguyu anlatamam rabbimin izniyle 15senelik hasretimiz bitecek eve gidince bir sürü idrar testi yapacağım ben hiç hamilesin sözünü duymamıştım az önceye kadar rabbim sanada nasip etsin yüzünüde güldürsün canım benimCanim benimmmm gözün aydin. Allahim hayirla kucagina almayi nasip etsin.. cok sevindim. Acayip heyecanlandim yaa. . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah hhhh
Gözün aydın canım hadi hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Ben inşallah.Pazartesi test günü olanlar el kaldırsın kimler var bakalim
Canım ağlayın ama bundan sonra hep mutluluktan olsun inşallah Allah yüzünüze bakmış hayırlısını versin rabbim.Amin inşallah canım sonucu yolda aldık eşimle ağlıyoruz şu anda yaşadığım duyguyu anlatamam rabbimin izniyle 15senelik hasretimiz bitecek eve gidince bir sürü idrar testi yapacağım ben hiç hamilesin sözünü duymamıştım az önceye kadar rabbim sanada nasip etsin yüzünüde güldürsün canım benim
Inan suan bende kendim sonuc almis kadar sevindim caninm benim tadini cikarin insallah cok rahat stressiz bi hamilelik gecirirsin. Allah a emanet olunAmin inşallah canım sonucu yolda aldık eşimle ağlıyoruz şu anda yaşadığım duyguyu anlatamam rabbimin izniyle 15senelik hasretimiz bitecek eve gidince bir sürü idrar testi yapacağım ben hiç hamilesin sözünü duymamıştım az önceye kadar rabbim sanada nasip etsin yüzünüde güldürsün canım benim
beeeeeennnnnPazartesi test günü olanlar el kaldırsın kimler var bakalim
Yarın bos geçirmek yok kardeslerim birbirimize dua edelim inşallah mübarek cuma günü hurmetine Rabbimiz dualarimizi kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin inşallah amin :)Yarin bos gun gsliba kimse sonuc almiyomu yarinnn
S sevimli26 canım degerin kaç çıkmış sende son günlerde belirtiler oldu mu kaçıncı gün embriyosuydu muck şeker/QUOTE]
Değerim 202 çıkmış cumartesi tekrarlayacağım testi belirtimde arada sırada adet olacakmışım gibi ağrı oldu göğüs uçlarımda ağrı oldu dudağımda uçuk çıktı sivilcelerim çıktı ama en önemlisi de dün gece sol kasığıma birden çok şiddetli sancı girdi ve bayağıda uzun sürdü güzel allahım sanada nasip etsin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?