ayyyy ne güzel allahım bugün bir güzel haber alabildik canım gözün aydın allahım ilk kalp atışlarını ondan sonra sağlıklı haberlerini 9 ay sonra kucağında görmeyi nasip etsinKızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
arkadaşım 15 sene seni belki burda diğer arkadaşları bilmiyorum ama en iyi anlayan ben olabibilirim o kadar çok duygulandım ki anlatamam ( tabiiki mutluluktan senin mutluluğuna ortak olmaktan ) bizde 14 bitti 15 içindeyiz allahımmmm inşallah banada hayırlısı ise bu yıl içinde bu mutluluğu yaşatır ve tabiiki benim gibi bekleyen bu yolda çaba harcayan bütün arkadaşlarımada tekrardan hayırlısı olsun arkadaşımAmin inşallah canım sonucu yolda aldık eşimle ağlıyoruz şu anda yaşadığım duyguyu anlatamam rabbimin izniyle 15senelik hasretimiz bitecek eve gidince bir sürü idrar testi yapacağım ben hiç hamilesin sözünü duymamıştım az önceye kadar rabbim sanada nasip etsin yüzünüde güldürsün canım benim
Bir haber yok yaa nerelerde bende merak ediyorum.candanöte den haber aldınız mı kızlar...inşallah iyidir.
Canim benim cok mutlu oldum çok guzel bi haber verdin bize.Rabbim sana cok rahat bi hamilelik ve hayirli bir evlat nasip etsin.Keyfini cikar canim uzat ayaklarini keyif yap artikKızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Dur sen sakin ol kuzum benide yoldan çıkarıyosunuz zaten zor duruyorum
Bende seninkini sabırsızlıkla bekliyorum gerçi biliyorum sonucu ama olsun güzel fikirmiş buluşma ahhhh sağlıkla alalım kuzularımızı kucaklarımızq inşallahSeninkini nasıl sabırsızlıkla bekliyorum biliyor musun?
Ayyyy istiyorumki hepimiz pozitif sonuç alalım sonra hepimiz doğuralım ve bebişlerimizle bir gün bir buluşma ayarlayarak yaşadıklarımızı konuşarak gülelim eğlenelim inşallah.
canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.... doktor kendisine hiç çocuğun olmaz dediği halde hiç uğraşmadan sıkıntısını çekmeden ilk denemede olumlu sonuç aldık çok şükür, adam bi kere şükret, mutlu olduğunu belli et, sor karının canı bişey mi çekiyo, bi yerlere mi gitmek istiyo, ya da hasta mı dinlenmesi mi gerekiyo ama yok, yok, yok.. geçen haftadan beri nezleyim, beyefendi de biraz üsütmüs her tarafı ağrıyomus diye 4 gün evde yattı ben de ona hizmet et, yemegini götür, mevyesini götür, ilaçlarını ver, temizliğini yap, ütüsünü yap.... 1 saat yatıp uyudum diye kıyameti kopardı. hamileliğimin başından beri aşerdiğim tek şey ayva oldu, kaç kere söyledim, istedim insan 1 tane de mi getirmez eve ?? bütün meyveleri alıp gelirken 1 tane ayvayı taşımak mı zor geldi.. daha anlatılacak çok şey var ama konuşup arkadaşların canını sıkmak istemiyor insan. çok şükür bebeğim benimle ileride de bana o destek olacak. koca mı ?? umrumda bile değil artık, ben bebeğim için katlanıyorum ona... o yüzden seni çokkkk iyi anlıyorum arkadaşım, Rabbim eşlerimizin kalbine biraz sevgi, vicdan ve merhamet versin... amin amin amin..Dünden beri hevesim kaçtı, bi şeyler soldu, kendimi çok özel hissederlen çok sıradan hissediyorum şimdi. Gerginim. Neden bilmem desem yalan olur. Nedeni belli eşim! Beni sürekli geriyor, bi naziklik, bi incelik yok! Yok, yok yok. Adam böyle gelmiş böyle gider. Hayır bana dokunmasa bin yıl yaşasın diyeceğim, karısonı mutsuz etmek için yaratılmış....
Yok kız ön test cumartesi normalde salı yaptır dedilersenin test cumartesi değil miydi?
bugün ön test yap bence, belirsizlik perdesi aralansın :)
Tatlı dilli arkadaşım sonuç inşallah dediğin gibi olur bende çok istiyorum bakalım kısmet sen böyle yazdın ya birden keyfim yerine geldi canım benimBende seninkini sabırsızlıkla bekliyorum gerçi biliyorum sonucu ama olsun güzel fikirmiş buluşma ahhhh sağlıkla alalım kuzularımızı kucaklarımızq inşallah
Kulun baska bur kula habersiz ettigi dua kabul olunurmus inşallah kizlar..bizi en iyi biz anlariz gonlumuzden geçenleri icimizde kopan fırtınalari en iyi biz biliriz. Gönlünde bebek ateşi yanan tüm arkadaslarimin yüzünü güldür dualarini kabul eyle Allahim.hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip eyle.Biz elimizden gelen cabayi gösterip yuzumuzu sana döndük sana tevekkül ettik.sen hayirlisiyla emeklerimizi bosa cikarma yarabbimmmm..Yarın bos geçirmek yok kardeslerim birbirimize dua edelim inşallah mübarek cuma günü hurmetine Rabbimiz dualarimizi kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin inşallah amin :)
Yok kız ön test cumartesi normalde salı yaptır dediler
Canım Allah yardımcın olsun zor şeyler bu anlattıkların mevlam mutluluğunu evladınla göstersin sana inşallah sağlıkla onu büyütmek nasip olsun arkadaşım.canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.... doktor kendisine hiç çocuğun olmaz dediği halde hiç uğraşmadan sıkıntısını çekmeden ilk denemede olumlu sonuç aldık çok şükür, adam bi kere şükret, mutlu olduğunu belli et, sor karının canı bişey mi çekiyo, bi yerlere mi gitmek istiyo, ya da hasta mı dinlenmesi mi gerekiyo ama yok, yok, yok.. geçen haftadan beri nezleyim, beyefendi de biraz üsütmüs her tarafı ağrıyomus diye 4 gün evde yattı ben de ona hizmet et, yemegini götür, mevyesini götür, ilaçlarını ver, temizliğini yap, ütüsünü yap.... 1 saat yatıp uyudum diye kıyameti kopardı. hamileliğimin başından beri aşerdiğim tek şey ayva oldu, kaç kere söyledim, istedim insan 1 tane de mi getirmez eve ?? bütün meyveleri alıp gelirken 1 tane ayvayı taşımak mı zor geldi.. daha anlatılacak çok şey var ama konuşup arkadaşların canını sıkmak istemiyor insan. çok şükür bebeğim benimle ileride de bana o destek olacak. koca mı ?? umrumda bile değil artık, ben bebeğim için katlanıyorum ona... o yüzden seni çokkkk iyi anlıyorum arkadaşım, Rabbim eşlerimizin kalbine biraz sevgi, vicdan ve merhamet versin... amin amin amin..
Yap yaaa zaten bu belirsizlikten çatlıcam artık.benim de çarşamba test ben pzts yapayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?