Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar bnm 4 embriyo oluşmş 2sitransfer edilmişti diğer ikisi gelişmemiş dondurmaya kalmadı yani

Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
ayyyy ne güzel allahım bugün bir güzel haber alabildik canım gözün aydın allahım ilk kalp atışlarını ondan sonra sağlıklı haberlerini 9 ay sonra kucağında görmeyi nasip etsin

S sevimli26 çoook tebrik ederim canım benimm.. sağlıkla kucagına al inşallah :)
202 cok güzel bir deger, demekki 10.günde 100, 8 günde 50 civarıydı diyip erkenden kan verme konusunda heyecanlandırdın bizi :)

arkadaşım 15 sene seni belki burda diğer arkadaşları bilmiyorum ama en iyi anlayan ben olabibilirim o kadar çok duygulandım ki anlatamam ( tabiiki mutluluktan senin mutluluğuna ortak olmaktan ) bizde 14 bitti 15 içindeyiz allahımmmm inşallah banada hayırlısı ise bu yıl içinde bu mutluluğu yaşatır ve tabiiki benim gibi bekleyen bu yolda çaba harcayan bütün arkadaşlarımada tekrardan hayırlısı olsun arkadaşım

Dur sen sakin ol kuzum benide yoldan çıkarıyosunuz zaten zor duruyorum

Kızlar rabbim hepinizden razı olsun tez zamanda muradlarınızı versin hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun hamdolsun
Canim benim cok mutlu oldum çok guzel bi haber verdin bize.Rabbim sana cok rahat bi hamilelik ve hayirli bir evlat nasip etsin.Keyfini cikar canim uzat ayaklarini keyif yap artik

Bende seninkini sabırsızlıkla bekliyorum gerçi biliyorum sonucu ama olsun güzel fikirmiş buluşma ahhhh sağlıkla alalım kuzularımızı kucaklarımızq inşallah

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki.... doktor kendisine hiç çocuğun olmaz dediği halde hiç uğraşmadan sıkıntısını çekmeden ilk denemede olumlu sonuç aldık çok şükür, adam bi kere şükret, mutlu olduğunu belli et, sor karının canı bişey mi çekiyo, bi yerlere mi gitmek istiyo, ya da hasta mı dinlenmesi mi gerekiyo ama yok, yok, yok.. geçen haftadan beri nezleyim, beyefendi de biraz üsütmüs her tarafı ağrıyomus diye 4 gün evde yattı ben de ona hizmet et, yemegini götür, mevyesini götür, ilaçlarını ver, temizliğini yap, ütüsünü yap.... 1 saat yatıp uyudum diye kıyameti kopardı. hamileliğimin başından beri aşerdiğim tek şey ayva oldu, kaç kere söyledim, istedim insan 1 tane de mi getirmez eve ?? bütün meyveleri alıp gelirken 1 tane ayvayı taşımak mı zor geldi.. daha anlatılacak çok şey var ama konuşup arkadaşların canını sıkmak istemiyor insan. çok şükür bebeğim benimle ileride de bana o destek olacak. koca mı ?? umrumda bile değil artık, ben bebeğim için katlanıyorum ona... o yüzden seni çokkkk iyi anlıyorum arkadaşım, Rabbim eşlerimizin kalbine biraz sevgi, vicdan ve merhamet versin... amin amin amin..

Bende seninkini sabırsızlıkla bekliyorum gerçi biliyorum sonucu ama olsun güzel fikirmiş buluşma ahhhh sağlıkla alalım kuzularımızı kucaklarımızq inşallah
Tatlı dilli arkadaşım sonuç inşallah dediğin gibi olur bende çok istiyorum bakalım kısmet sen böyle yazdın ya birden keyfim yerine geldi canım benim

Yarın bos geçirmek yok kardeslerim birbirimize dua edelim inşallah mübarek cuma günü hurmetine Rabbimiz dualarimizi kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin inşallah amin :)
Kulun baska bur kula habersiz ettigi dua kabul olunurmus inşallah kizlar..bizi en iyi biz anlariz gonlumuzden geçenleri icimizde kopan fırtınalari en iyi biz biliriz. Gönlünde bebek ateşi yanan tüm arkadaslarimin yüzünü güldür dualarini kabul eyle Allahim.hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip eyle.Biz elimizden gelen cabayi gösterip yuzumuzu sana döndük sana tevekkül ettik.sen hayirlisiyla emeklerimizi bosa cikarma yarabbimmmm..

Canım Allah yardımcın olsun zor şeyler bu anlattıkların mevlam mutluluğunu evladınla göstersin sana inşallah sağlıkla onu büyütmek nasip olsun arkadaşım.

lizz_1702 bana kalırsa kocaları bu hale biz getirdik
10 senedir bekar yaşayan ve son derece tertipli temiz olan kocam evlenip benim işten ayrılmam ve kendimi hizmetçiye dönüştürmemle birlikte elini hiçbir işe sürmez oldu
size anlattım transfer günü masa örtüsünü cıkarır mısın dedim diye uşagın mıyım senin dedi
günlerdir düşünyorum, adamın her seyini ben üstlenmişim, sac tırası, banyosu, o gün ne giyecegi, yemegi, meyvesi vs vs
arabayı bakıma ben götürüyorum, tatili ben organize ediyorum, ev işi bende derken baktım yerden corabını almıyor
şimdi böyle bir durumda adama %100 haksız diyemem, onu bu hale ben getirmişim, o da minnet edip teşekkür etmeyip çemkirmiş o ayrı
sana da tavsiyem bu kadar emek verip de hamile kalabildigin için sükret ve bugünlerini hiçbir seyin bozmasına müsade etme
yat uyu, dinlen, yemek yapma halin yoksa eger.. ne diyecek, o kavga cıkarır sen de içindekileri söyler rahatlarsın
kocanın almadıgı ayvanın seni ne kadar üzdügünü ona sakince acık acık anlat, erkekler imadan falan anlamıyor, direkt yüzüne söylesen bile yarısını anlayamıyor
lütfen kendini hiç üzme bebeğini düşün
sen üzülürsen o da üzülür bunu unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…