Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Cnm adetinin kacinci gunundesin ve transferin gerceklesiyor??

Ucuz atlatmissin desene Allah tan progesteronu 3 tane icmemissin :) Tam acillik olurdun Allah korusun. Ictigimiz ilaclar masum ilaclar degil.Saatlerine acmi tokmu olmasina dikkat etmek lazin. Tedavin hayirli olsun tekrar.
çok sağol canım valla eşim kızıyor bu siteye çok girip okuyorum kafam allak bullak oluyo diye ama doktorumdan daha faydalı bana burası:)bu mübarek cuma gününde rabbim hepimizin gönlünün muradını versin bebeklerimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepiize dua ediyorum arkadaşlar:)

selam arkadaslar
negativ alan arkadaslarim allahim tez zamanda yüzünüzü güldürsün hayirli saglikli bebisler versin. positiv alan arkadaslarimi kutluyorum. allahim kucagimiza almayi da nasil etsin. amin

bana gelince bende bugün ( 5+2deyim) kesemizi gördük cok sükür. doktor dedi simdilik bi tane görünüyor. hayirlisi allahtan. allahim hepimize anneligi yasatsin. amin pazartesi tekrar kontröle gidicem insallah.
dualarimdasiniz

Ewet tatlim dondurulmus :)
öncelikle rabbim kolaylık sabır versin cümlemize:)ben adetin 4.günü gittim o günle birlikte 10 gün estrofem ilk 5gün 1 tane diğer 5 gün günde 2 tane kullandım birde elevit aldım 11 gün yani dün gittim rahim kalınlığı 9 olmuş bi dünya ilaçlar ve paartesi transfer var 11 12 gibi inşallah:) sormak istedin başka birşeyler varsa cevaplayim:)sen tedavinin hangi aşamasındasın şuan.

ARKADAŞLAR BENIM İLK DENEMEM TUTMADI ŞİMDİ İLAÇLARI BIRAKICAM HEMEN İLK ADETLE ARA VERMEDEN DONDURULMUŞ TEDAVIYE BAŞLAYABİLİRMİYİM VE DONDURULMUŞ TEDAVIDE ADET BITINCE Bİ KAÇ GUN İÇİNDE TRANSFER YAPIYOLAR MI

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Uzun bir aradan sonra gene konumuza yazma ihtiyacı duydum malesef çok kötüyüm moralim inanılmaz bozuk. Ağustosta başlayan ilk tüp bebek denememiz ekim ayının sonunda 1 tane 5. gün embriyosu konulmasına rağmen negatifle sonuçlanmıştı. Dondurulmuş yumurtalarımız vardı doktorumuz tekrar deneyelim dedi kabul ettik. Vakit kaybetmeye gerek yok dedi ve negatifi aldıktan sonraki adet bitiminde 2. ye başladık. Fakat 10 gün geçtikten sonra benim kanamam başladı doktora gittik ve rahim duvarının döküldüğünü öğrendik. Normal bişeymiş ilaçlar az yada fazla gelince bünye bazen yapabiliyormuş bu durumda transfer yapamayız dediler ve trasferimize 3-4 gün kala tedaviyi iptal ettik. 9 gün süren adetten sonra yeniden başladık fakat bu sefer doğal rahime transfer yapıcaz dedi. Sadece jel ve bant kullandım. Dondurulan yumurtalarımız çözüldü ve içlerinden bir tane çok çok iyi blast bir tanede iyi blast çıktı ve 2 tane 5. gün embriyosu bu şekilde transfer edildi. Herşey o kadar iyidi ki belirtiler vardı birinciye nazaran çok rahat geçirdik olucak diyorduk çünkü bu kez 2 tane konulmuştu fakat dün transferin 15. gününde yaptırdığım test sonucunda negatifi görünce dünya başımıza yıkıldı. Eşimde bende berbat durumdayız üzüntüyüde geçtim artık olmayacak ne yaparsak yapalım başaramicaz gibi hislere kapılmaya başladık.Doktorlar ilk 3 denemede şansın %90 a kadar çıktığını sonrasında ise %10 a düştüğünü söylüyor. Sürekli tekrarlayan başarısız tüp bebek teşhisi koyuyorlar. Bizim 2 hakkımız gitti kaldı 1 hakkımız yumurtalarımızda bitti herşeye yeniden başlamamız gerekicek. İnanın ne yapacağımı bilemiyorum merkezi doktoru değiştiriyim dicem bahçeci Güvenç beye gidiyoruz alanının en iyi hocalarından birisi, kızlar nolur akıl verin iyi kötü bişeyler söyleyin nasıl olcak ne yapmam lazım biz anne baba olamicak mıyız?

Negatif sonrası adet olman gerekiyor adet sonrası ilaçlarını kulanmaya başlıyorsun ve 15-20 gün gibi bir süre sonra transferin gerçekleşiyor.

canım bu kadar canınısıma pes etmek yok biz burda nelergördük neler okuduk şimdi adını hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız var forumda ilk bebeğine 6. denemede kucağına alıyor ona kardeş düşünüyorlar ve ilk denemede 2. bebeğine hamile kalıyor herzaman bir mudumuz olucak allahım bizim anlımıza bu yazıyı nasıl yazdıysak onu yaşıyacağız hakkımızda hep hayırlısı olsun inşallah sen de bende hepimiz bu mutluluğu yaşıyacağız yeterki herşey sağlıkla olsun ...

canım benim üzülmekte haklısın ama 5. veya 6. denemesinde hamile kalan ne kadar cok arkadasımız var bu topiklerde
sen henüz 2 kez denemişsin üstelik peşpeşe..
ruhen ve bedenen kendini toparla, hayatının merkezinden bebek olayını cıkar, önce benim sağlığım de, hayırlısı ise mutlaka olacaktır..

canım bir adet olup bitmeni bekler heralde doktor.transfer adetin 15 ile 21. günarası yapılıyor diye biliyorum.Rahim kalınlığına göre benim 21.gün yapılmıştı transferim.Direk dondurulmuşlarla tedavi görüyorum.

Canım gecmis olsun evet yaşadıkların gerçekten üzücü ama pozitif düşün ne olur hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz bazılarımız ilk seferde bazılarımız 2 bazılarımız 3 .4. 5pes etmek yok moral bozmak kesinlikle yok buda bizim sinavimiz demekki canım sabırlı olmamız gerekiyo her serde bir hayır vardır.lütfen olumsuz düşünme tamamı allahım tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize tüm isteyenlere

hayır az önce dondurulmuşlarla tedavi sürecimi yazdım pazartesi benim transfer adetin 4 günü başladım aama sen 2 yada 3 günü başlarsın yaklaşık 15 gün falan sürüyo ilaç kullanıyorsun:)hayırlısı olur inşallah canım kolay gelsin:)

Canım seni hatırlıyorum ilk negatifini aldığında da forumdaydım. hatta dün baktım nerelerde acaba diye. Canım aslında rahimle ilgili bir sıkıntı olamaz mı . blast transferine rağmen tutunma olmuyorsa aklıma o geliyor ve rahimde dökülme vs deyince ?? ben tanısal bir histeroskopi ile rahime bakılsın derim. Biliyorum çok zor. bende sebepsiz grubundayım ve kendimce hep sebep üretmeye çalışıyorum rahimi suçlamak istiyorum belkide. sanki onda sorun var ve biz onu çözsek her şey yoluna gircekmiş gibi düşünmek istiyorum.
bu yüzden histeroskopi öneririm. Doktoruna bir danış o ne öneriyor bundan sonrakinde?
Yani iyi bir merkez ve doktordasın şu noktada doktor değiştirmek ne dece doğru. başka bir merkeze geçsen ne kadar anlatsan da senin takibini yapan kadar olamaz gibi düşünüyorum.
bak bahçeciden bir kızla konuşuyorum telle. kız 3.denemesinde hamile .ama doktorumu bırakmadım oda beni bırakmadı hatta 2.denemede bebek yanlış yere tutunmuş ve kürtaj olması gerekmiş doktoru kesinlikle ben yapmalıyım rahim bizim için çok önemli dışarıda kazıma ile yapabiliyorlar bizde tüp bebek ihtisası yapmadan önce okulda öyle öğrendik ve maalesef çoğu yer bunu uyguluyor ancak daha sonra tüp bebek yaptırıcak bir hasta için kazıma kesinlikle olamaz seni başkalarına emanet edemem demiş. ve yönetimle kavga pahasına dışarıdaki kürtaj parasına kızın kürtajını kendi yapmış. ve 3.denemede pozitif. kız şuan onu diyor doktorum beni bırakmadı sahip çıktı azmetti ve bende sabrettim oldu diye. yani samimiyet önemli doktoru para için değil tamamiyle onun için bu kadar uğraşmış. bu yüzden doktorunla görüş fikirleri seni aydınlatırsa devam et derim.

ama önce dinlen canım çok yorulmuşsun , yıpranmış sın.
kısa bir kaçamak yapın eşinle
kendini hazır hissedince de içinden geldiği gibi kafana neresi yatıyorsa orda başla arkadaşım..

Böyle şeylere bir ben takılıyorum sanıyordum. Hepimiz o kadar bebek derdindeyiz ki, mahremiyete mi taktın kadın derler diye şikayet etmeye korktum. Opuda içerde çatala yatırdıklarında etraf insan kalabalığı zaten, benimle konuşan eden yok, herkes kendi arasında konuşup gülüyor, ben orda çırılçıplak alttaki örtü üzerimden alınmış yatıyorum. Bu ruh haliyle bizi doğurtma imkanları varsa da gidiyor.

canım ben kist yüzünden laporoskopi oldum bir tarafım komple alındı yumurta ve tüple , ayrıca ilk denemeden önce boyalı rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Histeroskopi nedir tam olarak bilmiyorum ama sanırım bu olduklarımdan sonra ondan istemeyecekler genetik yaparlar diye düşünüyorum. inan bilmiyorum insan çok çaresiz hissediyor kendini :'(

Rabbim çaresiz dert vermesin cnm. Once neden diye soruyor insan neden olmadi diye sebep ariyoruz.sonra kabullenip evet olmadi buda benim sinavim peki bundan sonra ne yapnaliyima geciyoruz.
sen suan sebep arama. Zamani degildi demekki de. Once sen onemlisin sen iyi olucaksin ki ileriye emin doğru adimlarla yuruyebilesin. Unutma bu olanlarin sorumlusu sen degilsin hic kimse degil. Yasaman gerekiyor ve yaşıyorsun bunlari. Seni yikmasin dahada guclendirsin yasadiklarin.ins birgun bebislerimizi kucağımiza aldigimizda ne kadar guclu anneleri olduklarimizi anlatiriz.

Saglikla ve Umutla kal..

Bnmde pzrtsi kontrolum war bi hftadr estrofem kullaniyrm cnm bi de elevit iciyorum dedigin gbi seninde.
Arkadssim bnm dr um negatfi aldgm adetimle muayene etti we kist fln yk rahim temiz kullandgmz we biraktigimiz ilaclarin pozitif etkisinden yararlnmk icin dondurulmuslarnla bi daha deneyelim dedi bzde tmm dedik basladik yine bu sefer sadece bi ilac iciyrm simdilik M mhtpfth

Sao cnm senin kacinci denemen benin iki tane dondurulmuş var inş bu sefer olur ve yeni baştan başlamak zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…