Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

saol canmverdigin bilgi için yazdigini gormemisim ins dondurulmusla guzel sonuç aliriz senin jacinci denenen peki benim iki tane dondurulmuş uçuncu gün embriyosu var un bu sefer olur tekrar teni bastan başlamak zorunda kalmatiz

Sao cnm senin kacinci denemen benin iki tane dondurulmuş var inş bu sefer olur ve yeni baştan başlamak zorunda kalmam
Benim ilk denemem canim ama direk dondurulmuslarla deniyoruz cunku pko oldugumdan dolayi taze transfer icin uygun degildim.sali gunu test gunum insallah hakkimizda hayirlisi olur

Benim ilk denemem canim ama direk dondurulmuslarla deniyoruz cunku pko oldugumdan dolayi taze transfer icin uygun degildim.sali gunu test gunum insallah hakkimizda hayirlisi olur

hayırlısı olsun canım kaçıncı gün embrıyosu ve kaç tane transfer edıldı

bende öle yapıcam canım adet olunca gitcem kontrol edıcek ona göre dondurulmusla başlıcam inş bu sefer nasip olsun isteyen herkese benımde herhangı bı sorunum yoktu rahım temızdı inş bu ayda bı sorun olmaz başlarız beklemek hiç istemıyorum..

saol canmverdigin bilgi için yazdigini gormemisim ins dondurulmusla guzel sonuç aliriz senin jacinci denenen peki benim iki tane dondurulmuş uçuncu gün embriyosu var un bu sefer olur tekrar teni bastan başlamak zorunda kalmatiz
sağolasın inşallah cümlemile birlikte muradımıza ereriz:)benim 3. denemem benimde 3.gün embriyosu benimde 2 tane dondurulmuş:)sen tedavinin hangi aşamasındasın.

Canım ben de hatırlıyorum seni. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede güldürsün gül yüzünü inşallah, belli ki çok yorulmuşun şu anda ne desek de sağlıklı düşünemezsin. Hem maddi hem manevi biraz dinlen derim. Vücudun da dinlenir sonra yeni umut yeni heyecanla başlarsın tekrar. 2 deneme nedir ki belki sonavımız herkesten ağır ama unutma mükafatı da daha büyük. Pes etmek yok hiç bişeyimiz olmasa da umudumuz var rabbim onu almasın elimizden. Dünyanın en tatlı annişlerinden olman dileğiyle sevgiyle kal canım....

kızlar bugün test günümdü normalde dün akşam yaptırdım sonuç 0.01 negatif. pek bişey değişceğini sanmıyorum artık. hastanede tüm ilaçları kesmemi söyledi. %60-%65 oranda tutar demişlerdi olmadıı...umarım sizlerinn pozitiff olurr

Üzüldüm arkadasım. Kendini biran evvel toparlayip tekrar dene Inşallah en kisa zamanda annelik nasip olur.

kızlar lütfen negatif tüp bebek denemelerinizden sonraki adetlerinizle dondurulmuşlara başlamayın. O kadar ilaçtan ve hayal kırıklığından sonra vücudunuzun, rahminizin ve psikolojinizin eski haline dönmesi için kendinize zaman verin. en azından bir adetinizi boş geçirin. Çok istediğim halde doktorum bana özellikle yapmadı. iki üç ay bekletti rahmin dinlenmesi için.

anım hayırlısı buymuş insan bu durumda başka hiçbir şey söyleyemiyor sana sabır ve güç kuvvet diliyorum 2 sefer böyle bir sonuçla karşılaşmış biri olarak umutlarımızı kaybetmeyelim sınavımız daha bitmedi umarım bundan sonraki denemen son olur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Canım biz 10 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz 3 kere tüp bebek denedik, sorun eşimdeydi fakat bende pek sağlam değildim muhtemelen çünkü 10 yıl içinde bir kere bile tutunma gerçekleşmedi. 3. denemeyi Semra hanımla yaptık memorial şişlide, gerçekten ilk 2 tedavimden çok farklıydı yaşadıklarım kullandığım artı ilaçlar kullanma zamanlarım vs.. Bende kanda pıhtılaşma var normalde transfer günü başladığım kan sulandırıcı iğnelere opu'den sonra başladım falan.. Sonuç 10 yıl sonra pozitif.

Hastane çok kalabalık pek fazla ilgi alaka göremiyorsun, birde ekip çalışıyorlar özel bir doktorun olmuyor, değişik bir sistem ama beni başarıya götürdü şimdi tavsiye etmesem vicdanım rahat etmez, bence 1 kerede olsa Semra hanımla denemeli herkes, yinede etkilemek istemem tabi.

Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah, hep dualarımdasınız

Hanımlar kan testi sonucunu öğrenen varsa günlere göre değerini yazabilirmi. Pazartesi test günüm.

Hanımlar kan testi sonucunu öğrenen varsa günlere göre değerini yazabilirmi. Pazartesi test günüm.
inşallah güzel sonuçlarla dönersin.benimde salı günü test günüm ama pazartesi işe başlıyorum muhtemelen pazartesi yaptırırım kan testini.hiç idrar testi yaptın mı

sağolasın inşallah cümlemile birlikte muradımıza ereriz:)benim 3. denemem benimde 3.gün embriyosu benimde 2 tane dondurulmuş:)sen tedavinin hangi aşamasındasın.
Canm benim 2 tane 1.kaite üçüncü gun embriyosu transfer edilmişti maleaef tutmadi dun negatifi aldom iki tanede dondurulmuş var simdi adet olmayi vekli

canım benım ilk denememde 2 tane 3. gun embrıyosu transfer edıldı ama dun negatıfı gördum şimdi adet olunca hemen dondurulmuş tedavıye baslayacagım ara vermeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…