saol canmverdigin bilgi için yazdigini gormemisim ins dondurulmusla guzel sonuç aliriz senin jacinci denenen peki benim iki tane dondurulmuş uçuncu gün embriyosu var un bu sefer olur tekrar teni bastan başlamak zorunda kalmatizhayır az önce dondurulmuşlarla tedavi sürecimi yazdım pazartesi benim transfer adetin 4 günü başladım aama sen 2 yada 3 günü başlarsın yaklaşık 15 gün falan sürüyo ilaç kullanıyorsun:)hayırlısı olur inşallah canım kolay gelsin:)
Benim ilk denemem canim ama direk dondurulmuslarla deniyoruz cunku pko oldugumdan dolayi taze transfer icin uygun degildim.sali gunu test gunum insallah hakkimizda hayirlisi olurSao cnm senin kacinci denemen benin iki tane dondurulmuş var inş bu sefer olur ve yeni baştan başlamak zorunda kalmam
Canimm noldu yaptirdin mi testini? Ciktimi sonucun ?5. gün emriyosuydu yarın test günüm ama bu akşam yaptırcam olduysada azda olsa çıkar artık çünkü dayanamıcam hergün üzülüyorum negatifleri gördükçeinş idrar testleri yanıltıyordurr biziii
Benim ilk denemem canim ama direk dondurulmuslarla deniyoruz cunku pko oldugumdan dolayi taze transfer icin uygun degildim.sali gunu test gunum insallah hakkimizda hayirlisi olur
Bnmde pzrtsi kontrolum war bi hftadr estrofem kullaniyrm cnm bi de elevit iciyorum dedigin gbi seninde.
Arkadssim bnm dr um negatfi aldgm adetimle muayene etti we kist fln yk rahim temiz kullandgmz we biraktigimiz ilaclarin pozitif etkisinden yararlnmk icin dondurulmuslarnla bi daha deneyelim dedi bzde tmm dedik basladik yine bu sefer sadece bi ilac iciyrm simdilik M mhtpfth
3.gun dondurulmuştu canim.bir adet 2.kalite embriyo transfer edildi.hayırlısı olsun canım kaçıncı gün embrıyosu ve kaç tane transfer edıldı
sağolasın inşallah cümlemile birlikte muradımıza ereriz:)benim 3. denemem benimde 3.gün embriyosu benimde 2 tane dondurulmuş:)sen tedavinin hangi aşamasındasın.saol canmverdigin bilgi için yazdigini gormemisim ins dondurulmusla guzel sonuç aliriz senin jacinci denenen peki benim iki tane dondurulmuş uçuncu gün embriyosu var un bu sefer olur tekrar teni bastan başlamak zorunda kalmatiz
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Uzun bir aradan sonra gene konumuza yazma ihtiyacı duydum malesef çok kötüyüm moralim inanılmaz bozuk. Ağustosta başlayan ilk tüp bebek denememiz ekim ayının sonunda 1 tane 5. gün embriyosu konulmasına rağmen negatifle sonuçlanmıştı. Dondurulmuş yumurtalarımız vardı doktorumuz tekrar deneyelim dedi kabul ettik. Vakit kaybetmeye gerek yok dedi ve negatifi aldıktan sonraki adet bitiminde 2. ye başladık. Fakat 10 gün geçtikten sonra benim kanamam başladı doktora gittik ve rahim duvarının döküldüğünü öğrendik. Normal bişeymiş ilaçlar az yada fazla gelince bünye bazen yapabiliyormuş bu durumda transfer yapamayız dediler ve trasferimize 3-4 gün kala tedaviyi iptal ettik. 9 gün süren adetten sonra yeniden başladık fakat bu sefer doğal rahime transfer yapıcaz dedi. Sadece jel ve bant kullandım. Dondurulan yumurtalarımız çözüldü ve içlerinden bir tane çok çok iyi blast bir tanede iyi blast çıktı ve 2 tane 5. gün embriyosu bu şekilde transfer edildi. Herşey o kadar iyidi ki belirtiler vardı birinciye nazaran çok rahat geçirdik olucak diyorduk çünkü bu kez 2 tane konulmuştu fakat dün transferin 15. gününde yaptırdığım test sonucunda negatifi görünce dünya başımıza yıkıldı. Eşimde bende berbat durumdayız üzüntüyüde geçtim artık olmayacak ne yaparsak yapalım başaramicaz gibi hislere kapılmaya başladık.Doktorlar ilk 3 denemede şansın %90 a kadar çıktığını sonrasında ise %10 a düştüğünü söylüyor. Sürekli tekrarlayan başarısız tüp bebek teşhisi koyuyorlar. Bizim 2 hakkımız gitti kaldı 1 hakkımız yumurtalarımızda bitti herşeye yeniden başlamamız gerekicek. İnanın ne yapacağımı bilemiyorum merkezi doktoru değiştiriyim dicem bahçeci Güvenç beye gidiyoruz alanının en iyi hocalarından birisi, kızlar nolur akıl verin iyi kötü bişeyler söyleyin nasıl olcak ne yapmam lazım biz anne baba olamicak mıyız?[/QUOTE
Canım ben de hatırlıyorum seni. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede güldürsün gül yüzünü inşallah, belli ki çok yorulmuşun şu anda ne desek de sağlıklı düşünemezsin. Hem maddi hem manevi biraz dinlen derim. Vücudun da dinlenir sonra yeni umut yeni heyecanla başlarsın tekrar. 2 deneme nedir ki belki sonavımız herkesten ağır ama unutma mükafatı da daha büyük. Pes etmek yok hiç bişeyimiz olmasa da umudumuz var rabbim onu almasın elimizden. Dünyanın en tatlı annişlerinden olman dileğiyle sevgiyle kal canım....Arkadaşlar hepinize merhaba,
Uzun bir aradan sonra gene konumuza yazma ihtiyacı duydum malesef çok kötüyüm moralim inanılmaz bozuk. Ağustosta başlayan ilk tüp bebek denememiz ekim ayının sonunda 1 tane 5. gün embriyosu konulmasına rağmen negatifle sonuçlanmıştı. Dondurulmuş yumurtalarımız vardı doktorumuz tekrar deneyelim dedi kabul ettik. Vakit kaybetmeye gerek yok dedi ve negatifi aldıktan sonraki adet bitiminde 2. ye başladık. Fakat 10 gün geçtikten sonra benim kanamam başladı doktora gittik ve rahim duvarının döküldüğünü öğrendik. Normal bişeymiş ilaçlar az yada fazla gelince bünye bazen yapabiliyormuş bu durumda transfer yapamayız dediler ve trasferimize 3-4 gün kala tedaviyi iptal ettik. 9 gün süren adetten sonra yeniden başladık fakat bu sefer doğal rahime transfer yapıcaz dedi. Sadece jel ve bant kullandım. Dondurulan yumurtalarımız çözüldü ve içlerinden bir tane çok çok iyi blast bir tanede iyi blast çıktı ve 2 tane 5. gün embriyosu bu şekilde transfer edildi. Herşey o kadar iyidi ki belirtiler vardı birinciye nazaran çok rahat geçirdik olucak diyorduk çünkü bu kez 2 tane konulmuştu fakat dün transferin 15. gününde yaptırdığım test sonucunda negatifi görünce dünya başımıza yıkıldı. Eşimde bende berbat durumdayız üzüntüyüde geçtim artık olmayacak ne yaparsak yapalım başaramicaz gibi hislere kapılmaya başladık.Doktorlar ilk 3 denemede şansın %90 a kadar çıktığını sonrasında ise %10 a düştüğünü söylüyor. Sürekli tekrarlayan başarısız tüp bebek teşhisi koyuyorlar. Bizim 2 hakkımız gitti kaldı 1 hakkımız yumurtalarımızda bitti herşeye yeniden başlamamız gerekicek. İnanın ne yapacağımı bilemiyorum merkezi doktoru değiştiriyim dicem bahçeci Güvenç beye gidiyoruz alanının en iyi hocalarından birisi, kızlar nolur akıl verin iyi kötü bişeyler söyleyin nasıl olcak ne yapmam lazım biz anne baba olamicak mıyız?
Üzüldüm arkadasım. Kendini biran evvel toparlayip tekrar dene Inşallah en kisa zamanda annelik nasip olur.kızlar bugün test günümdü normalde dün akşam yaptırdım sonuç 0.01 negatif. pek bişey değişceğini sanmıyorum artık. hastanede tüm ilaçları kesmemi söyledi. %60-%65 oranda tutar demişlerdi olmadıı...umarım sizlerinn pozitiff olurr
Üzüldüm arkadasım. Kendini biran evvel toparlayip tekrar dene Inşallah en kisa zamanda annelik nasip olur.
anım hayırlısı buymuş insan bu durumda başka hiçbir şey söyleyemiyor sana sabır ve güç kuvvet diliyorum 2 sefer böyle bir sonuçla karşılaşmış biri olarak umutlarımızı kaybetmeyelim sınavımız daha bitmedi umarım bundan sonraki denemen son olur ve bebişini sağlıkla kucağına alırsınkızlar bugün test günümdü normalde dün akşam yaptırdım sonuç 0.01 negatif. pek bişey değişceğini sanmıyorum artık. hastanede tüm ilaçları kesmemi söyledi. %60-%65 oranda tutar demişlerdi olmadıı...umarım sizlerinn pozitiff olurr
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Uzun bir aradan sonra gene konumuza yazma ihtiyacı duydum malesef çok kötüyüm moralim inanılmaz bozuk. Ağustosta başlayan ilk tüp bebek denememiz ekim ayının sonunda 1 tane 5. gün embriyosu konulmasına rağmen negatifle sonuçlanmıştı. Dondurulmuş yumurtalarımız vardı doktorumuz tekrar deneyelim dedi kabul ettik. Vakit kaybetmeye gerek yok dedi ve negatifi aldıktan sonraki adet bitiminde 2. ye başladık. Fakat 10 gün geçtikten sonra benim kanamam başladı doktora gittik ve rahim duvarının döküldüğünü öğrendik. Normal bişeymiş ilaçlar az yada fazla gelince bünye bazen yapabiliyormuş bu durumda transfer yapamayız dediler ve trasferimize 3-4 gün kala tedaviyi iptal ettik. 9 gün süren adetten sonra yeniden başladık fakat bu sefer doğal rahime transfer yapıcaz dedi. Sadece jel ve bant kullandım. Dondurulan yumurtalarımız çözüldü ve içlerinden bir tane çok çok iyi blast bir tanede iyi blast çıktı ve 2 tane 5. gün embriyosu bu şekilde transfer edildi. Herşey o kadar iyidi ki belirtiler vardı birinciye nazaran çok rahat geçirdik olucak diyorduk çünkü bu kez 2 tane konulmuştu fakat dün transferin 15. gününde yaptırdığım test sonucunda negatifi görünce dünya başımıza yıkıldı. Eşimde bende berbat durumdayız üzüntüyüde geçtim artık olmayacak ne yaparsak yapalım başaramicaz gibi hislere kapılmaya başladık.Doktorlar ilk 3 denemede şansın %90 a kadar çıktığını sonrasında ise %10 a düştüğünü söylüyor. Sürekli tekrarlayan başarısız tüp bebek teşhisi koyuyorlar. Bizim 2 hakkımız gitti kaldı 1 hakkımız yumurtalarımızda bitti herşeye yeniden başlamamız gerekicek. İnanın ne yapacağımı bilemiyorum merkezi doktoru değiştiriyim dicem bahçeci Güvenç beye gidiyoruz alanının en iyi hocalarından birisi, kızlar nolur akıl verin iyi kötü bişeyler söyleyin nasıl olcak ne yapmam lazım biz anne baba olamicak mıyız?
10.gun 36Hanımlar kan testi sonucunu öğrenen varsa günlere göre değerini yazabilirmi. Pazartesi test günüm.
inşallah güzel sonuçlarla dönersin.benimde salı günü test günüm ama pazartesi işe başlıyorum muhtemelen pazartesi yaptırırım kan testini.hiç idrar testi yaptın mıHanımlar kan testi sonucunu öğrenen varsa günlere göre değerini yazabilirmi. Pazartesi test günüm.
Canm benim 2 tane 1.kaite üçüncü gun embriyosu transfer edilmişti maleaef tutmadi dun negatifi aldom iki tanede dondurulmuş var simdi adet olmayi veklisağolasın inşallah cümlemile birlikte muradımıza ereriz:)benim 3. denemem benimde 3.gün embriyosu benimde 2 tane dondurulmuş:)sen tedavinin hangi aşamasındasın.
sağolasın inşallah cümlemile birlikte muradımıza ereriz:)benim 3. denemem benimde 3.gün embriyosu benimde 2 tane dondurulmuş:)sen tedavinin hangi aşamasındasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?