Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

benim anlamadığım hastane 20sinde kan tahlilini yaptır dedi. ama yarında 10 günlük oluyo daha, yani bugünde 9 erken olmazmı diye düşünyorum. ama hamileysemde bugünde çıkar dimi kandan?

Yok canım beden sağlığım bozuluyor artık Duaların için çok Tşk ediyorum canım benim

Evet evet bugun yaptir kurtul

benim anlamadığım hastane 20sinde kan tahlilini yaptır dedi. ama yarında 10 günlük oluyo daha, yani bugünde 9 erken olmazmı diye düşünyorum. ama hamileysemde bugünde çıkar dimi kandan?

5. Gun embriyosu muydu senin? 3. Gunler icin 12. Gun, 5. Gunler icin 10. Gunde istiyorlar

cnm 9. günde az da olsa kanda çıkar. belli olur yani tutup tutmadığı. zaten sonra da artacak mı stresi başlıyo. iki günde bir hastaneyi aşındırıyosun. sıkıntı yok

kızlar günaydın çok şükür internetim oldu :) hepinize hayırlı cumalar pozitif sonuç alan arkadaşlar sizleri tebrik ederim hamişler herşey ne güzel yolunda hep böyle gitsin inşallah bugün sonuç alıcak arkadaşlar bu mübarek günde inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz tedaviye başlayan arkadaşlar sizlere güç kuvvet umarım son tedaviler olur bebişleriniz sizlerle olur güzel bir gün olması dileğiyle...

Benim sonucum negatif bugun 9. Gunumdu 0.8 cikti
canım en azından güzeller güzeli bir kızın var inşallah bir sonraki denemende ona bir kardeş gelicek.moralini bozma en azından bunu üstünden atman için ilgilenebileceğin bir kızın var.Allah sabır versin ve bir sonraki denemende yavruna kavuştursun seni

canım senin kaçıncı gün embriyosuydu? 5.gün ise 10.gün test isteniyor.Benimde test tarihim 23 aralık salı.bende geçen test yaptım negatif çıktı

canım senin kaçıncı gün embriyosuydu? 5.gün ise 10.gün test isteniyor.Benimde test tarihim 23 aralık salı.bende geçen test yaptım negatif çıktı

5. gün emriyosuydu yarın test günüm ama bu akşam yaptırcam olduysada azda olsa çıkar artık çünkü dayanamıcam hergün üzülüyorum negatifleri gördükçe inş idrar testleri yanıltıyordurr biziii

5. gün embryosu ise 7. günde bile çıkar
erken yaptırmanın sonuçlarına gelince, negatifse erkenden öğrenp ilaçları kesip kendini2-3 gün daha umutlandırmıyorsun
pozitifse degerin testi erken yaptıgın için düşük cıkacagından acaba katlayacak mı azalacak mı diye kendini yemeye başlıyorsun..

akşam belli olcak bakalım, işe bile kendimi veremiyorum sabırsızlanıyorum bakalımm ne çıkcakk. her şekilde yiyoz yani kendimizi allah yardımcımız olsunn ne diyeyimm. çok zor bi süreçmişş

inşallah dediğin gibi idrar testi yanıltıyodur bizi.akşam güzel haberlerini almayı umut ediyorum.dualarım seninle.benimde salı günü test günüm ama pazartesi yaparım heralde.şuan hiç bir belirtim olmadığı için aslında biraz negatife hazırladım kendimi sadece test günümün gelmesini bekliyorum.çok ilaç da kullanmıyorum ben zaten.günde 4 adet estrofem 1 adet coraspin ve 3 adette progestan fitil verdi.Yani gün içinde ilaçları kullanmak yormuyo beni sadece kafam rahatlasın diye test sonucunu öğrenip normal hayatıma dönmek istiyorum.

kendimi dinleye dinleye psikolojim bozuldu zaten...hepimiz içinn hayırlısı olsun...umarım salı günü senden de güzel haberler duyarızzz

bnm de pzrtsi 10. Gunum olck ayni ilaclari kullaniyorz arkadasim. Hayirli haberlerle don insallah. Rahim nkdr olmus yaz bna da :) buarada nar suyu ic rahmin kalinlasmasi icin sabah aksam birer bardk ac karnina
mrb ben dün gittim hastaneye rahim kalınlığı 9 olmuş pazartesi transfer inşallah:)dün şu ilaçlara başladım progestan günde 3tane.tetradoks günde 2 tane.prednl 1 tane.estrofem günde 3tane birde elevit var:)dün estrofem 3tane bide progestan 1tane içtim akşam olduğu için 3er 4 er tane içmeye başlayim anca bitiririm dedim ama çok kötü oldum uyuştum kaldım kardeşlerim vardı çok korktular hepsine sabahtan başlayıp kahvaltı yaptıktan sonra ara ara içicem dikkat edin yani:)

KIZLAR TESTİ YENİLEDİM BUGUN TEST GÜNÜMDÜ 2,05 E DÜŞMÜŞ ARTIK NEGATİF ÜMİT KALMADI HAYALLER UMUTLAR BAŞKA BAHARA KALDI BENIM GIBI BU SIKINTIYI YAŞAYAN TÜM ARKDAŞLARIMIN ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..

@ele2hilal34 Oncelikle hayirli olsun. Hersey yolunda gider insallah. Gunde 3 tane olan ilacini 8 saat arayla 1 adet,gunde 2 tane olan ilacini 12 saat arayla 1 adet icmen gerekiyor.ozellikle prednolu sabah tok karnina ic.tetradox ta tok karnina.Bu ikiside mideye dokunur ac karnina icersen.
Gunde 3 tane iceceksin demek ucunude bir seferde iceceksin demek degil. Ozellikle progestan hap verdiyse bas donmesi uyusukluk yapabilir.yazdiklarini yanlista anlamis olabilirim. Ama ilaclarini yanlis kullandigini dusunup uyarmak istedim.

allah razı olsun doğru anlamışsın ve çok güzel açıklamışsın canım gerçekten çok sağolll.dün doktorum uyuzlar yaaaa hiçbirşey söylemediler ve bende dün akşam eve geçtim bügün bu hepsini içmem gerek diye 3estrofem ve 1 progestan içtim okadar kötü oldum ki uyuştum resmen hareketsiz bilinçsiz yattım hastaneye çok yakındık ablamlarda ydık tüm kardeşler:) acile gidicektik kız kardeşim kadın doğumda ameliyat hane hemşilresi tedavi gördüğüm hastanede.1saat uyumuşum kalktım eşim geldi eve geldim hala kapıları bulamıyodum eşim yardım etti yatağa yatırdı uyumuşum öyle:)

Ucuz atlatmissin desene Allah tan progesteronu 3 tane icmemissin :) Tam acillik olurdun Allah korusun. Ictigimiz ilaclar masum ilaclar degil.Saatlerine acmi tokmu olmasina dikkat etmek lazin. Tedavin hayirli olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…