EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Selam arkadaşlar,Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?
Selam canim bende merional ve fostimon kullanıyorum normal o şekilde az bişey kalması merak etme hayırlısı olsun

Kızlar anestezi harika bişey iyiki var
Sakın benim gibi paniklemeyin
Opu oldum bu sabah toplam 16 yumurta toplandı
Artı jel vitamin kan sulandirici ve ağrı kesici verdi doktorum
Hersey yolunda çok şükür
Sıra embriyolarda bakalım nasıl olacak
Şimdide transfer olayını gözümde büyütüyorum ya cisimi yaparsam diye:KK48:
Hayirlisi olsun canim merak etme ben ilk denemede anestezi aldim transferde çok kasiliyorum diue belki yine.alirim çünkü cmt başladım ayik olarak kist. Aspire ettiler.canim yandı biraz

Selam kızlar 10 ekimde başladım iğneler fostimon ve merional bugün kontrol var bakalım yumurtalar ne durumda heyecanliyim benim ikinci deneme Acıbadem maslak endometrium hastasıyım üç kez ameliyat oldum kistler geçmedi 7 temmuzda adet olup lucrin 3m yaptım o günden beri adet yok sanal menapoz cmt 3 ay doldu ve başladık dr adet olmadan başlanacak dedi ultra long protokol dedi bakalım hayırlısı herkesin Rabbim yardımcısı olsun hep beraber geçelim bu günleri inşallah.

Helal olsun valla ben dayanamadım sürgü istedim sancım olmuştu. Suan transferin kaçıncı günü?
ben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktan

ben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktan
Valla ben sürgü istedim zorlandım ama sancı dan daha iyidir. Suan transferin günü beklemedeyim.

Benim 21ekim test günü. Suan nasılsın belirti felan varmı? Bu arada benim dondurulmuş embriyo transfer edildi. Benim ilk gunden bugün e sancılarım oluyor ve inanılmaz derecede ates basıyor.
Benim de dondurulmuş embriyo 22 ekim test günü...valla öyle hissettiğim bişey yok Canım ya :)

Kızlar anestezi harika bişey iyiki var
Sakın benim gibi paniklemeyin
Opu oldum bu sabah toplam 16 yumurta toplandı
Artı jel vitamin kan sulandirici ve ağrı kesici verdi doktorum
Hersey yolunda çok şükür
Sıra embriyolarda bakalım nasıl olacak
Şimdide transfer olayını gözümde büyütüyorum ya cisimi yaparsam diye:KK48:
canım hıç korkma tutarsın nıye tutamayacaksın.çokda sıkışık olmuyorsun zaten.transfere odaklanıyorsun aklına gelmıyor

Bugün embriyolog aradı 16 dan önce 11 kalmış daha sonra 8 tanesi döllenmiş bakalım yarın tekrar arayacak cumartesi büyük ihtimal transfer olacak dua edin kızlar cücüklerime bişey olmasin

Back
X