- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 103
- 36
- Konu Sahibi dermannuri
5. Günü...senin peki?Helal olsun valla ben dayanamadım sürgü istedim sancım olmuştu. Suan transferin kaçıncı günü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Günü...senin peki?Helal olsun valla ben dayanamadım sürgü istedim sancım olmuştu. Suan transferin kaçıncı günü?
Benimde ekim 10 transfer tarihim :)5. Günü...senin peki?
Ayy ne güzel...aynı tarihte öğrenicez sonuçları inş iyi sonuçlar alırız ikimizde....Benimde ekim 10 transfer tarihim :)
Benim 21ekim test günü. Suan nasılsın belirti felan varmı? Bu arada benim dondurulmuş embriyo transfer edildi. Benim ilk gunden bugün e sancılarım oluyor ve inanılmaz derecede ates basıyor.Ayy ne güzel...aynı tarihte öğrenicez sonuçları inş iyi sonuçlar alırız ikimizde....
Selam canim hayırlısı olsun bende varım cmt başladı iğneler 2.deneme bugün kontrol var heyecanliyimslm arkadaşlar önümüzdeki ay transferim olacak bu zamanda yaptıracak olan varmı
Selam canim bende merional ve fostimon kullanıyorum normal o şekilde az bişey kalması merak etme hayırlısı olsunSelam arkadaşlar,Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?
Canım yumurta toplama senin ne zaman belli mi hayırlısı olsunOpu nedir
Bende yaptiriyorum igne kullaniyorum ama bilmiyorum
İlaçlardan olabilir canim Meral etmeSelam kızlar... Bişey sorucam afedersiniz çok akıntım oluyor normal mi bu ?
Hayirlisi olsun canim merak etme ben ilk denemede anestezi aldim transferde çok kasiliyorum diue belki yine.alirim çünkü cmt başladım ayik olarak kist. Aspire ettiler.canim yandı birazKızlar anestezi harika bişey iyiki var
Sakın benim gibi paniklemeyin
Opu oldum bu sabah toplam 16 yumurta toplandı
Artı jel vitamin kan sulandirici ve ağrı kesici verdi doktorum
Hersey yolunda çok şükür
Sıra embriyolarda bakalım nasıl olacak
Şimdide transfer olayını gözümde büyütüyorum ya cisimi yaparsam diye![]()
ben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktanHelal olsun valla ben dayanamadım sürgü istedim sancım olmuştu. Suan transferin kaçıncı günü?
Valla ben sürgü istedim zorlandım ama sancı dan daha iyidir. Suan transferin günü beklemedeyim.ben 2,5 saat tutmuştum normaldede tutabilen bi insanım sürgü bende istemedim hemşire en son yatağa yap dedi ama bu defa gidince bi tane hasta bezi alacam yatağ getirdiklerinde eşim koyacak ona yapacam sizde alın yanınıza kızlar dayanmak çok zor en az 1 - 2 saat kaldırmıyorlar yataktan
Benim de dondurulmuş embriyo 22 ekim test günü...valla öyle hissettiğim bişey yok Canım ya :)Benim 21ekim test günü. Suan nasılsın belirti felan varmı? Bu arada benim dondurulmuş embriyo transfer edildi. Benim ilk gunden bugün e sancılarım oluyor ve inanılmaz derecede ates basıyor.
Acaba ilaçlar mı böyle yapıyor. Acayip dercede ates basıyor. Bugün o kadar sancım yok.Benim de dondurulmuş embriyo 22 ekim test günü...valla öyle hissettiğim bişey yok Canım ya :)
canım hıç korkma tutarsın nıye tutamayacaksın.çokda sıkışık olmuyorsun zaten.transfere odaklanıyorsun aklına gelmıyorKızlar anestezi harika bişey iyiki var
Sakın benim gibi paniklemeyin
Opu oldum bu sabah toplam 16 yumurta toplandı
Artı jel vitamin kan sulandirici ve ağrı kesici verdi doktorum
Hersey yolunda çok şükür
Sıra embriyolarda bakalım nasıl olacak
Şimdide transfer olayını gözümde büyütüyorum ya cisimi yaparsam diye![]()
16 tane çok rahat geçti hafif ağrılar birazda kanama oldu çok normalMrb cnm nasıl geçti operasyon kaç yumurta toplandi
Ilaçlarda yapıyor olabilir...belirtilerinde olabilir takılma belirtim var mı diye bence... Senin 4.gün embriyosu galiba ?benden 1 gün önce öğreneceğine göre:)Acaba ilaçlar mı böyle yapıyor. Acayip dercede ates basıyor. Bugün o kadar sancım yok.
Yok canım 5.gun embriyosu :)Ilaçlarda yapıyor olabilir...belirtilerinde olabilir takılma belirtim var mı diye bence... Senin 4.gün embriyosu galiba ?benden 1 gün önce öğreneceğine göre:)