- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 103
- 36
- Konu Sahibi dermannuri
Hmm..Benim 3.gün embriyosu çok ümitli değilimYok canım 5.gun embriyosu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm..Benim 3.gün embriyosu çok ümitli değilimYok canım 5.gun embriyosu :)
Ne güzel bak...ederiz sen güzel düşün.Bugün embriyolog aradı 16 dan önce 11 kalmış daha sonra 8 tanesi döllenmiş bakalım yarın tekrar arayacak cumartesi büyük ihtimal transfer olacak dua edin kızlar cücüklerime bişey olmasin
O belli olmaz canım allah ol dedigi zaman kaçıncı gün olduguna bakmıyor :)Hmm..Benim 3.gün embriyosu çok ümitli değilim
Kızlar kontrole gidiyorum iğnelerin 6.gunu dua edin ne olur. ...[/QUOTEdualarimiz seninle cnm
Hayırlı haberlerle gel inşaAllah ☺
Benim 5 gü sonra çatlatma ignesi yapılacakCanım yumurta toplama senin ne zaman belli mi hayırlısı olsun
Canım kaçıncı gün dedin şu an aynı olabilir bizim senleBenim 5 gü sonra çatlatma ignesi yapılacak
Canım 6.gün derkenKızlar e2 değeri 75 çıktı 6.gunde normal mi sizce.
Kızlar kontrol iyi geçti bugün 6.gundu fostimon ve merional e cetrodite eklendi yumoslar iyimis bir tarafa 3 tane var diğer tarafta 1 ama 1 olan ufak 8mm diğerleri 10.11.12mm hatta 13mm dedi iyi değilmi kızlar o zaman salı mi opu olur acaba cumartesi tekrar cagirdi Ayy heyecan yaptım valla.
Pazartesi yaptım ilk igneyi siz?Canım kaçıncı gün dedin şu an aynı olabilir bizim senle
hos geldın canım bakalım hadı hayrılısı olsun herkeseSelam canim hayırlısı olsun bende varım cmt başladı iğneler 2.deneme bugün kontrol var heyecanliyim
Benimde 4. İgnem bugun yarın son ignem cumartesi konturolum, galiba aynı gündeyiz
Mersinde necip öztürk benim ilk denemem doktorum pek konuşmadıgı için burdan araştırıyorumEwet canım sen hangi iğneleri kullanıyorsun ayrıca doktorun kim..
Hangı hastaneye gidiyorsunuzArkadaşlar herkes özelde mi yaptırıyor tedavisini..devlette yaptıran var mi? Opu esnasında mutlaka uyutuyorlar değilmi? Transferde ağrı sizi oluyormu peki.. Paniğimde biraz ben bu konularda ..