EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar kontrol iyi geçti bugün 6.gundu fostimon ve merional e cetrodite eklendi yumoslar iyimis bir tarafa 3 tane var diğer tarafta 1 ama 1 olan ufak 8mm diğerleri 10.11.12mm hatta 13mm dedi iyi değilmi kızlar o zaman salı mi opu olur acaba cumartesi tekrar cagirdi Ayy heyecan yaptım valla.

Kızlar kontrol iyi geçti bugün 6.gundu fostimon ve merional e cetrodite eklendi yumoslar iyimis bir tarafa 3 tane var diğer tarafta 1 ama 1 olan ufak 8mm diğerleri 10.11.12mm hatta 13mm dedi iyi değilmi kızlar o zaman salı mi opu olur acaba cumartesi tekrar cagirdi Ayy heyecan yaptım valla.

Canım senin doktorun kim.. Hangi hastanede tedavi görüyorsun.. Bende aynı ilaçları kullanıyorum.. Bugün 4. İğnemi oldum.. Cumartesi günü kontrolüm var..

Benimde 4. İgnem bugun yarın son ignem cumartesi konturolum, galiba aynı gündeyiz

Arkadaşlar herkes özelde mi yaptırıyor tedavisini..devlette yaptıran var mi? Opu esnasında mutlaka uyutuyorlar değilmi? Transferde ağrı sizi oluyormu peki.. Paniğimde biraz ben bu konularda ..

Arkadaşlar herkes özelde mi yaptırıyor tedavisini..devlette yaptıran var mi? Opu esnasında mutlaka uyutuyorlar değilmi? Transferde ağrı sizi oluyormu peki.. Paniğimde biraz ben bu konularda ..
Hangı hastaneye gidiyorsunuz
Evet opuda hafif keyifli bi anestezi veriyorlar
Transferi bende bilmiyorum cumartesi onuda yaşayacağım inşaAllah ☺
Ama ağrı sızı olmuyormuş
Rahat ol sakin olmak en güzeli
Panik yapacak hiç bir şey yokmuş gerçekten inan bana

Back
X