Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Evet sendin canım hatırladım ama çok iyi yok kat etmişsin bırakırsın bence sen halletmişsin bile tebrik ederim Beta 32 çıkmıştı canım pazar günü bugün veremedim asm sağolsun belki gidersem gün içinde başka hastanede vermeye çalışacağım. Ne kadar zorlaştırmışlar beta işini yıkılasıcalar zaten yeterince tedirdgin bir bekleyişteyiz bir de bunları çekiyoruz

Niye kan sulandırıcı kullanıyordun? O halsizlikle nasıl 3 km yürüdün maşallah diyorum ben yürürken eşim beni geçiyor artık. Adımlarım yavaşladı benim otomatik korumaya aldım galiba kendimi kasılma olmasın diye Allah korusun kanama falan aklına getirme uzat ayakları dinlen

Teşekkürler canım ben 2 hamileligim dede bırakmıstım deneyimliyim bunda geç kaldım biraz plansız olduğu için bulantılar sayesinde soğudum baya sigara dan özellikle kokusu inşallah
Benim kafa gidik unutuyorum herşeyi harika ❤ ama şu sağlık ocaklarını anlamıyorum hepsi ayrı telden çalıyor bizim burda hafta içi hergün 10.30 a kadar kan alınıyor canın istediği gibi gidip kan veriosun
Devlet hastanesi ne gitsen yada acile bizim, burdada acil sıkıntı gittim kan almadı kesinlikle sanki para çıkıyor cebinden ona zararı var
Gerçekten de öyle ya özelde vermek kolay oda maliyetli yoksa orda takip ederdim oğlumda 2 özel 1 saglık ocagında takip etmiştim bunda ilk değeri özelde kalan 2 sağlık ocagında çünkü özelde 660 tl sadece beta için içim cızladı
Gerçekten öyle bizi anlamaları lazım hormonların etkisi bizi ele geçiriyor zaten kendimizde değiliz ah ah

Ay ben çok üzgünüm o konuda bir kere verdim kan testi çarşamba günü bi daha veremedim nasip olmadı o kadar çok merak ediyorum ki artışı falan perşembe günü kadın doğum randevum resmen 8 gün sonra verecem kan o günden sonra

Daha önce düşüğüm oldu canım yine olmasın pıhtılaşma vs varsa engel olsun diye gebe kalınca gel başlarız demişti doktor

Ben de kağnı arabası gibi yürüdüm yolda şarjım bitmiş hatta kocam arabayla çıkıp beni aramaya gidiyodu kapıda yakaladım

Haklısın uzak durmak lazım kötü fikirlerden ama insan bazen yapamıyor

Kaç bin olmuşşturrrr

Allah seni mahalle mahalle aratacak kendini geçmiş olsun canım bu arada.
Pozitif düşünelim pozitif olsun. Susam tanesi bebişini üzme

Devlet hastaneleri işte keşke el mahkum olmasa napıcaz
Bende aralıklı vermiştim randevu bulma durumu yüzünden ilk özelde 31 Ekim'de sonra 4 kasım saglık ocagı sonra 13 kasım saglık ocagı bu sekılde verdim birşey olmaz canım son kez verirsin sonra keseye gidersin inşallah

Bakalım nasıl ilerleyecek sürecim bilmiyorum ki bi şey de. Sadece belim karnım ağrıyor arada bi kabız bi ishal umarım her şey yolundadır

Ay nasıl merak ediyorum biliyor musun
Olmuştur değil mi ya olmadıysa
Bugün 3-4 binleri bulmuştur beraber gidiyoruz senle. Perşembe de 7-8 olur bence. Kese her şey görünebilir

Ay olur mu o kadar hiç hesap yapmadım ama
Son ikiiiiii bak gör her şey güzel olacak. Fotoğraf falan iste belki verir. Devlette söylemeden vermeyebiliyormuş haberin olsun.

Son ikiiiiii bak gör her şey güzel olacak. Fotoğraf falan iste belki verir. Devlette söylemeden vermeyebiliyormuş haberin olsun.
Kız daha kese yoktur ki bence 4 haftalık anca ya bi de perşembeye o kadar artış olmaz ki 1000 lerde çıkmaz mı

Kızlar günaydın
Kahvaltılarımızı yapmayı ihmal etmeyip mutlaka yumurta ve ceviz yiyelim minişlerimize iyi bakalım

İlk beta hangi gün kaçtaydı
Bak ilk beta dpo12 de çarşamba günü 99.36 çıktı. Kaldı öyle cuma verebilseydim 200 lerde olmasını bekliyordum. Sonra pazar günü 400 lü bi şey en az tabi. Senin ki 2 katından fazla artmış mesela. Neyse bugün Salı verseydim 800 lü bi şey be perşembe günü 1600 lü mü gelmesi gerekiyordu.
Yani ben böyle hesapladım 2 katı olarak yanlış mı?

Akşam saat 4 te verdim.

Yaaa seninde mi perşembe Birlikte güzel haber vercez inşallah perşembe günü Sabah uyanır uyanmaz pazartesi bitti bugünde hızlı geçsin inşallah perşembe bian önce gelsin diye dua ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…