Evet sendin canım hatırladım ama çok iyi yok kat etmişsin bırakırsın bence sen halletmişsin bile tebrik ederimGünaydin
Evet o icenlerden biride benim bırakma yolundayım ama dün yarım sigara içtim sadece bugün hiç içmeme ye calısıcam bugün hic içmezsem dahada içmem inşallah vicdan azabı çekiyorum zaten
Hamilelikte o ağrılar oluyor belirtiler zaten regl gibi hiç beta vermedin mi idrarda pozitif gördün mü
Niye kan sulandırıcı kullanıyordun? O halsizlikle nasıl 3 km yürüdünKız yok ne kan sayımıtahlil mahlil almıyolarmış bugün, pazar acilde betayı da zor verdim artık bakmıyoruz dediler sizin mesajları da görünce anladım böyle bir kural gelmiş çok saçma
Ne kadar geç o kadar iyi canım benim kan sulandırıcı kullanmam gerekmese ben ağustos sonunda giderdim kese mese görmeye ya da kalp atışı duymaya ama malum kan sulandırıcı kullanmam lazım
Çok halsizim canım dün bir yürüdüm 3km sonra bütün gün yattım sancım da var gibi inş kanamam olmaz
Teşekkürler canım ben 2 hamileligim dede bırakmıstım deneyimliyim bunda geç kaldım biraz plansız olduğu için bulantılar sayesinde soğudum baya sigara dan özellikle kokusuEvet sendin canım hatırladım ama çok iyi yok kat etmişsin bırakırsın bence sen halletmişsin bile tebrik ederimBeta 32 çıkmıştı canım pazar günü bugün veremedim asm sağolsun belki gidersem gün içinde başka hastanede vermeye çalışacağım. Ne kadar zorlaştırmışlar beta işini yıkılasıcalar zaten yeterince tedirdgin bir bekleyişteyiz bir de bunları çekiyoruz
Ay ben çok üzgünüm o konuda bir kere verdim kan testi çarşamba günü bi daha veremedim nasip olmadı o kadar çok merak ediyorum ki artışı falan perşembe günü kadın doğum randevum resmen 8 gün sonra verecem kan o günden sonraTeşekkürler canım ben 2 hamileligim dede bırakmıstım deneyimliyim bunda geç kaldım biraz plansız olduğu için bulantılar sayesinde soğudum baya sigara dan özellikle kokusuinşallah
Benim kafa gidik unutuyorum herşeyiharika ❤ ama şu sağlık ocaklarını anlamıyorum hepsi ayrı telden çalıyor bizim burda hafta içi hergün 10.30 a kadar kan alınıyor canın istediği gibi gidip kan veriosun
Devlet hastanesi ne gitsen yada acile bizim, burdada acil sıkıntı gittim kan almadı kesinlikle sanki para çıkıyor cebinden ona zararı var
Gerçekten de öyle yaözelde vermek kolay oda maliyetli yoksa orda takip ederdim oğlumda 2 özel 1 saglık ocagında takip etmiştim bunda ilk değeri özelde kalan 2 sağlık ocagında çünkü özelde 660 tl sadece beta için içim cızladı
Gerçekten öyle bizi anlamaları lazım hormonların etkisi bizi ele geçiriyor zaten kendimizde değiliz ah ah
Daha önce düşüğüm oldu canım yine olmasın pıhtılaşma vs varsa engel olsun diye gebe kalınca gel başlarız demişti doktorNiye kan sulandırıcı kullanıyordun? O halsizlikle nasıl 3 km yürüdünmaşallah diyorum ben yürürken eşim beni geçiyor artık. Adımlarım yavaşladı benim otomatik korumaya aldım galiba kendimi kasılma olmasın diye Allah korusun kanama falan aklına getirme uzat ayakları dinlen
Kaç bin olmuşşturrrrAy ben çok üzgünüm o konuda bir kere verdim kan testi çarşamba günü bi daha veremedim nasip olmadı o kadar çok merak ediyorum ki artışı falan perşembe günü kadın doğum randevum resmen 8 gün sonra verecem kan o günden sonra
Ay nasıl merak ediyorum biliyor musunKaç bin olmuşşturrrr
Allah seniDaha önce düşüğüm oldu canım yine olmasın pıhtılaşma vs varsa engel olsun diye gebe kalınca gel başlarız demişti doktor
Ben de kağnı arabası gibi yürüdüm yolda şarjım bitmiş hatta kocam arabayla çıkıp beni aramaya gidiyodu kapıda yakaladım
Haklısın uzak durmak lazım kötü fikirlerden ama insan bazen yapamıyor
Devlet hastaneleri işte keşke el mahkum olmasa napıcazAy ben çok üzgünüm o konuda bir kere verdim kan testi çarşamba günü bi daha veremedim nasip olmadı o kadar çok merak ediyorum ki artışı falan perşembe günü kadın doğum randevum resmen 8 gün sonra verecem kan o günden sonra
Bakalım nasıl ilerleyecek sürecim bilmiyorum ki bi şey de. Sadece belim karnım ağrıyor arada bi kabız bi ishal umarım her şey yolundadırDevlet hastaneleri işte keşke el mahkum olmasa napıcaz
Bende aralıklı vermiştim randevu bulma durumu yüzünden ilk özelde 31 Ekim'de sonra 4 kasım saglık ocagı sonra 13 kasım saglık ocagı bu sekılde verdim birşey olmaz canım son kez verirsin sonra keseye gidersin inşallah❤
Bugün 3-4 binleri bulmuştur beraber gidiyoruz senle. Perşembe de 7-8 olur bence. Kese her şey görünebilirAy nasıl merak ediyorum biliyor musun
Olmuştur değil mi ya olmadıysa
Ay olur mu o kadar hiç hesap yapmadım amaBugün 3-4 binleri bulmuştur beraber gidiyoruz senle. Perşembe de 7-8 olur bence. Kese her şey görünebilir
Son ikiiiiiiAy olur mu o kadar hiç hesap yapmadım ama
Kız daha kese yoktur ki bence 4 haftalık anca ya bi de perşembeye o kadar artış olmaz ki 1000 lerde çıkmaz mıSon ikiiiiiibak gör her şey güzel olacak. Fotoğraf falan iste belki verir. Devlette söylemeden vermeyebiliyormuş haberin olsun.
İlk beta hangi gün kaçtaydıKız daha kese yoktur ki bence 4 haftalık anca ya bi de perşembeye o kadar artış olmaz ki 1000 lerde çıkmaz mı
Bak ilk beta dpo12 de çarşamba günü 99.36 çıktı. Kaldı öyle cuma verebilseydim 200 lerde olmasını bekliyordum. Sonra pazar günü 400 lü bi şey en az tabi. Senin ki 2 katından fazla artmış mesela. Neyse bugün Salı verseydim 800 lü bi şey be perşembe günü 1600 lü mü gelmesi gerekiyordu.İlk beta hangi gün kaçtaydı
Akşam saat 4 te verdim.Bak ilk beta dpo12 de çarşamba günü 99.36 çıktı. Kaldı öyle cuma verebilseydim 200 lerde olmasını bekliyordum. Sonra pazar günü 400 lü bi şey en az tabi. Senin ki 2 katından fazla artmış mesela. Neyse bugün Salı verseydim 800 lü bi şey be perşembe günü 1600 lü mü gelmesi gerekiyordu.
Yani ben böyle hesapladım 2 katı olarak yanlış mı?
Yaaa seninde mi perşembeAy ben çok üzgünüm o konuda bir kere verdim kan testi çarşamba günü bi daha veremedim nasip olmadı o kadar çok merak ediyorum ki artışı falan perşembe günü kadın doğum randevum resmen 8 gün sonra verecem kan o günden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?