batı mı bekliyosunBende çok sabırsızım daha dpo 6 18 aralıkta test yapacam zaman geçmiyor
Evet işte o yüzden uzun vadeli yatak dolap almayı tercih ediyorum bende öncekinde hevesim yoktu odaya beklesin benden ayrılmıcak diyordum ama bunda baya heves ettim bide eşimin gece uykusuz kalmasını istemiyorum işinde uykusuzluk yüzünden ufak bir dalgınlık ciddi sorunlar olabilir onun için o yüzden ayrı oda işi yattı baya aklımapark yatak ablamda vardı büyüktü. 3 yasına kadar severek kullandı yeğenim. oda için erken diye düşünüyorum ben. Hiçbi şeyin farkında olmayacak zaten :) yeni doğumda uygunsa park alırım o zaman, ondan emin olamıyorum.
İnşallah güzel haberi alırsın sendeBende çok sabırsızım daha dpo 6 18 aralıkta test yapacam zaman geçmiyor
Yok canım randevu 14.50 de az kaldıKontrole gittin miiiiiii
Ben direkt 8.30 aldım randevuyuYok canım randevu 14.50 de az kaldı
Bu dediğin markaya trendyoldan baktım 50 bin aşağı yok gibi birşey çok fazla ya o kadar vermemBen Cybex alacağım ama gidip modellerine bakmadım
12- 13 kg civarındaki arabaları annenin tek başına katlaması kaldırması çok zor diyorlar
Kabin boylar daha rahat diyorlar ama ben o kadar küçük bir araba olsun istemiyorum
Orta boy alacağım galiba
Bir de tekerlek önemliymiş
Çok küçük tekerlekli arabalar çok sallanıyormuş
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhaba, bugün dpo 10 dayım sabah silik çizgi görünce kan verdim 72,36 çıktıAdet tarihime de 4 gün var artış için tekrar testini iki gün sonra mı vermeliyim yoksa adet gecikmesini mi beklemeli miyim ?
Bende erken ama araştırmaya başladım biraz ben uçakla gidip gelirken falan kolaylık olsun diye biraz kabin boy yattı aklıma ama orta boyda mantıklı ay çok karışık işler ya Allah yardımcımız olsun
gününü bekle bence o gün kadın doğuma gidip keseye baktır boşuna kan verme geçen ay arkadaşım hamile kaldı ne kan verdi ne test yaptı günü geçince keseye baktı maşallah iyi gidiyorlarKızlar merhaba, bugün dpo 10 dayım sabah silik çizgi görünce kan verdim 72,36 çıktıAdet tarihime de 4 gün var artış için tekrar testini iki gün sonra mı vermeliyim yoksa adet gecikmesini mi beklemeli miyim ?
Bu dediğin markaya trendyoldan baktım 50 bin aşağı yok gibi birşey çok fazla ya o kadar vermem
Ooo daaa var di miEvet işte o yüzden uzun vadeli yatak dolap almayı tercih ediyorum bende öncekinde hevesim yoktu odaya beklesin benden ayrılmıcak diyordum ama bunda baya heves ettim bide eşimin gece uykusuz kalmasını istemiyorum işinde uykusuzluk yüzünden ufak bir dalgınlık ciddi sorunlar olabilir onun için o yüzden ayrı oda işi yattı baya aklımaDivanda ben idare ederim bir süre en azından kendi gazını çıkarmaya başlayana kadar gece emzirme sayısı biraz daha seyrekleşene kadar falan ilk aylar sıkıntılı baya
Neeee ciddi misinKızlar merhaba, bugün dpo 10 dayım sabah silik çizgi görünce kan verdim 72,36 çıktıAdet tarihime de 4 gün var artış için tekrar testini iki gün sonra mı vermeliyim yoksa adet gecikmesini mi beklemeli miyim ?
Azz kaldııı hazırlannnYok canım randevu 14.50 de az kaldı
20 bin falan gözden çıkardım da fazlası çok geliyor bana ya bilemedim. Battık anlaşılanKabin boyları 20 bin ile 45 bin arası
Türkiye’de yetkili satıcı operaistanbul
Sitesinde dediğim gibi fiyatları canım
Benim salon geniş yemek masası falan salonumda giyinme odam var o yatak odama biraz uzak diye odamın hemen yanındaki odayı bozcam mini bi oturma odası gibi yapmıştım 2 berjer bir koltuk tv var işte kullanmıyoruz orayı çocuk odası diye düşünmüştüm evimi ilk gördüğüm andaOoo daaa var di mieşin uykusuzluk konusuuu. Onu düşünmedik hiç. Uygun odam yok aslında. İş ofis odası, yemek odası, salon ve yatak odası. Yemek odasını bozmam gerekecek stres oldum şu an kararsızlıktan
Yatak odasının yanı mutfak olan benBenim salon geniş yemek masası falan salonumda giyinme odam var o yatak odama biraz uzak diye odamın hemen yanındaki odayı bozcam mini bi oturma odası gibi yapmıştım 2 berjer bir koltuk tv var işte kullanmıyoruz orayı çocuk odası diye düşünmüştüm evimi ilk gördüğüm andaçocuk odasını hemen yapmam diye düşündüğümden tv falan koymuştumda işte şuanda çocuk odası hevesim var fikirlerim değişebiliyor ne olursa olsun dünyanın en tatlı telaşları biraz erken kapılmış olsamda Allah herkese nasip etsin.
Ben mutfağın hemen yanını salon yaptım zaten en geniş oda orasıydıYatak odasının yanı mutfak olan ben
6 gün varrrrrrBen mutfağın hemen yanını salon yaptım zaten en geniş oda orasıydısenin randevun ne zamandı 16 dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?