Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Evet işte o yüzden uzun vadeli yatak dolap almayı tercih ediyorum bende öncekinde hevesim yoktu odaya beklesin benden ayrılmıcak diyordum ama bunda baya heves ettim bide eşimin gece uykusuz kalmasını istemiyorum işinde uykusuzluk yüzünden ufak bir dalgınlık ciddi sorunlar olabilir onun için o yüzden ayrı oda işi yattı baya aklıma Divanda ben idare ederim bir süre en azından kendi gazını çıkarmaya başlayana kadar gece emzirme sayısı biraz daha seyrekleşene kadar falan ilk aylar sıkıntılı baya

Kızlar merhaba, bugün dpo 10 dayım sabah silik çizgi görünce kan verdim 72,36 çıktı Adet tarihime de 4 gün var artış için tekrar testini iki gün sonra mı vermeliyim yoksa adet gecikmesini mi beklemeli miyim ?

Bu dediğin markaya trendyoldan baktım 50 bin aşağı yok gibi birşey çok fazla ya o kadar vermem

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah eğer takip yapmak istiyorsan içini rahatlatacaksa 2 günde bir vermen lazım canım. Hayır gerek yok ben beklerim diyorsanda bir lekelenme kanama görmedikçe vermesende kanı birşey olmaz ben sabırsızım biraz vermiştim kanda gebelik çıktıktan sonra 2 kere toplamda 3 kere kan verdim sonra kese göründü zaten

Bende erken ama araştırmaya başladım biraz ben uçakla gidip gelirken falan kolaylık olsun diye biraz kabin boy yattı aklıma ama orta boyda mantıklı ay çok karışık işler ya Allah yardımcımız olsun

Amin
Bence en karışık bebek arabası
Ben bir süredir bakıyorum sadece markası belli
Modeline asla karar veremedim ama ortak fikir kabin boyların daha kullanışlı olduğu
Gidip denemek lazım

gününü bekle bence o gün kadın doğuma gidip keseye baktır boşuna kan verme geçen ay arkadaşım hamile kaldı ne kan verdi ne test yaptı günü geçince keseye baktı maşallah iyi gidiyorlar

Ooo daaa var di mi eşin uykusuzluk konusuuu. Onu düşünmedik hiç. Uygun odam yok aslında. İş ofis odası, yemek odası, salon ve yatak odası. Yemek odasını bozmam gerekecek stres oldum şu an kararsızlıktan

Neeee ciddi misin gözün aydın karadenizlii. Şükür ya çok sevindim. Bence takip et imkanın varsa. Randevuyu kese görüşüne uygun zamanda al.

Benim salon geniş yemek masası falan salonumda giyinme odam var o yatak odama biraz uzak diye odamın hemen yanındaki odayı bozcam mini bi oturma odası gibi yapmıştım 2 berjer bir koltuk tv var işte kullanmıyoruz orayı çocuk odası diye düşünmüştüm evimi ilk gördüğüm anda çocuk odasını hemen yapmam diye düşündüğümden tv falan koymuştumda işte şuanda çocuk odası hevesim var fikirlerim değişebiliyor ne olursa olsun dünyanın en tatlı telaşları biraz erken kapılmış olsamda Allah herkese nasip etsin.

Yatak odasının yanı mutfak olan ben

Ben mutfağın hemen yanını salon yaptım zaten en geniş oda orasıydı senin randevun ne zamandı 16 dimi
6 gün varrrrrr gitmeden önce sağlık ocağından yine tam kan tahlili rica edicem. Özelde ekstra tahlil istemesinler diye. Başka ne istenebilir ilk muayene özelde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…