Acil bunlara bakmayabilir canım bak mesela bu arkadaşın attığı listeden d vitamini gibi bazılarını geçen sene sağlık ocağı biz yapmıyoruz o testleri dedi ama benim o zamanki aile hekimimide sevmemiştim başından savdı gibi gelmişti bu sene yapılanda da bakılmamış bilemedim ya benimde kafam karıştıAy randevu da yok yakında. Baktım şimdi dahiliye ya da genel cerrahiyekan isteyebilecek doktorlar benim randevudan sonra. Acili dur bakalım ya belki ayarlayabilirim.
normalde evet tabı regli yaklaşırsa rahim incelmeye baslıyor diyor chatgbt ama bakalım doktora olumlu bir şey gordunuz mu hiç dedim olumlu ilerliyor dedi bakalım rabbim nasip eder inşallah hamişsiniz dua edin banaGecikir miydin hiç? Sabrın takdire şayanrahim kalınlaşması gebelik belirtileri arasında mı? Bilmediğim için soruyorum
Off ne zaman bakacaksın heyecanlandımnormalde evet tabı regli yaklaşırsa rahim incelmeye baslıyor diyor chatgbt ama bakalım doktora olumlu bir şey gordunuz mu hiç dedim olumlu ilerliyor dedi bakalım rabbim nasip eder inşallah hamişsiniz dua edin bana
B 12 VE D VİT saglık ocaklarında yok canlarım. taramaları falan cogunu devlette yaptırın bir sıkıntı yoksa boşuna ozele para vermeyin.Acil bunlara bakmayabilir canım bak mesela bu arkadaşın attığı listeden d vitamini gibi bazılarını geçen sene sağlık ocağı biz yapmıyoruz o testleri dedi ama benim o zamanki aile hekimimide sevmemiştim başından savdı gibi gelmişti bu sene yapılanda da bakılmamış bilemedim ya benimde kafam karıştı
Kuzenim ilk testlerde 9-10 bin harcadım dedi. Devlet yapıyorken gerek var mı işte bilmiyorum. Başka bir şey de alabilirim yani o fiyataAcil bunlara bakmayabilir canım bak mesela bu arkadaşın attığı listeden d vitamini gibi bazılarını geçen sene sağlık ocağı biz yapmıyoruz o testleri dedi ama benim o zamanki aile hekimimide sevmemiştim başından savdı gibi gelmişti bu sene yapılanda da bakılmamış bilemedim ya benimde kafam karıştı
Off ne zaman bakacaksın heyecanlandım
kesınlıkle onceden randevu oluşturun haftalarınzdan falan kan tarama testlerını renklı doppler falan hepsını devlette yapın cok pahalılar gercekten.Kuzenim ilk testlerde 9-10 bin harcadım dedi. Devlet yapıyorken gerek var mı işte bilmiyorum. Başka bir şey de alabilirim yani o fiyataben de emin olamadımmmm
Baksanıza bu saydıklarınız var mı yok muuuuB 12 VE D VİT saglık ocaklarında yok canlarım. taramaları falan cogunu devlette yaptırın bir sıkıntı yoksa boşuna ozele para vermeyin.
İnşallah valla biz de bekliyoruz senden o güzel haberiiikız bu ay ne relaxım hahahacuma sabahı kan verıcem işte oglene cıkıyor devlette. mubarek gun ınsallah guzel haber verırım.
İnşallah valla biz de bekliyoruz senden o güzel haberiii
Ay ne bileyim her hafta değişiyorSENIN NASIL GIDIYO kaçıncı haftadasın
var mı belırtın bir şeyinAy ne bileyim her hafta değişiyor(5)
Bende öyle düşünüyorum zaten şuanlık sadece devlet hastanesi takipliyim şu tarama testleri ilk trimester bitsin sonra hem özel hem devlet yürütmeyi planlıyorum nasip olursa doğumu özelde istiyorumkesınlıkle onceden randevu oluşturun haftalarınzdan falan kan tarama testlerını renklı doppler falan hepsını devlette yapın cok pahalılar gercekten.
İnşallah bekliyoruz bizde güzel haberinikız bu ay ne relaxım hahahacuma sabahı kan verıcem işte oglene cıkıyor devlette. mubarek gun ınsallah guzel haber verırım.
Kan testleri devlette yaptırılmalı zaten canım sen 18 de randevun vardı onu iptal etmediysen o da alır zaten kanKuzenim ilk testlerde 9-10 bin harcadım dedi. Devlet yapıyorken gerek var mı işte bilmiyorum. Başka bir şey de alabilirim yani o fiyataben de emin olamadımmmm
Kız arkadaşımla konuştum şimdi 16’sında özeldeki doktor muayene ettikten sonra testleri isteyecek dedi, zaten 18’inde kadın doğumda devlette randevun olduğu için o da aynılarını muhtemelen isteyecek ayrıca da söylersin dedi o şekilde ilerlersin dedi. Seninle aynı şeyi söyledi yaniKan testleri devlette yaptırılmalı zaten canım sen 18 de randevun vardı onu iptal etmediysen o da alır zaten kan
ya boyle seyler duyunca umudum artıyorrrİnşallah bekliyoruz bizde güzel haberinigruptaki hamiş sayısı artıyor Bence gebesin bu arada
Yok çok şükür ya mide bulantısı vesaire daha bana yüklenmedivar mı belırtın bir şeyin
Sıkı bir şey asla giyemiyorum şu 4 gündür. Midem karnım şiş patladı patlayacak gibi yemek yiyemiyorum eskisi gibiKızlar bugün baya yorucu geçiyor benim okulda çok yoruldum. Karnım ağrıdı hafiften. Bi de giydiğim pantolon sıktı gazdan şişti herhalde. Doktorun heyecanıyla birleşti. 1 dersim kaldı ama nasıl heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?