Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Ay randevu da yok yakında. Baktım şimdi dahiliye ya da genel cerrahiye kan isteyebilecek doktorlar benim randevudan sonra. Acili dur bakalım ya belki ayarlayabilirim.
Acil bunlara bakmayabilir canım bak mesela bu arkadaşın attığı listeden d vitamini gibi bazılarını geçen sene sağlık ocağı biz yapmıyoruz o testleri dedi ama benim o zamanki aile hekimimide sevmemiştim başından savdı gibi gelmişti bu sene yapılanda da bakılmamış bilemedim ya benimde kafam karıştı

Gecikir miydin hiç? Sabrın takdire şayan rahim kalınlaşması gebelik belirtileri arasında mı? Bilmediğim için soruyorum
normalde evet tabı regli yaklaşırsa rahim incelmeye baslıyor diyor chatgbt ama bakalım doktora olumlu bir şey gordunuz mu hiç dedim olumlu ilerliyor dedi bakalım rabbim nasip eder inşallah hamişsiniz dua edin bana

normalde evet tabı regli yaklaşırsa rahim incelmeye baslıyor diyor chatgbt ama bakalım doktora olumlu bir şey gordunuz mu hiç dedim olumlu ilerliyor dedi bakalım rabbim nasip eder inşallah hamişsiniz dua edin bana
Off ne zaman bakacaksın heyecanlandım

B 12 VE D VİT saglık ocaklarında yok canlarım. taramaları falan cogunu devlette yaptırın bir sıkıntı yoksa boşuna ozele para vermeyin.

Kuzenim ilk testlerde 9-10 bin harcadım dedi. Devlet yapıyorken gerek var mı işte bilmiyorum. Başka bir şey de alabilirim yani o fiyata ben de emin olamadımmmm

Kuzenim ilk testlerde 9-10 bin harcadım dedi. Devlet yapıyorken gerek var mı işte bilmiyorum. Başka bir şey de alabilirim yani o fiyata ben de emin olamadımmmm
kesınlıkle onceden randevu oluşturun haftalarınzdan falan kan tarama testlerını renklı doppler falan hepsını devlette yapın cok pahalılar gercekten.

B 12 VE D VİT saglık ocaklarında yok canlarım. taramaları falan cogunu devlette yaptırın bir sıkıntı yoksa boşuna ozele para vermeyin.
Baksanıza bu saydıklarınız var mı yok muuuu

Eklentiler

• IMG_2547.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2546.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 21
kız bu ay ne relaxım hahaha cuma sabahı kan verıcem işte oglene cıkıyor devlette. mubarek gun ınsallah guzel haber verırım.
İnşallah valla biz de bekliyoruz senden o güzel haberiii

kesınlıkle onceden randevu oluşturun haftalarınzdan falan kan tarama testlerını renklı doppler falan hepsını devlette yapın cok pahalılar gercekten.
Bende öyle düşünüyorum zaten şuanlık sadece devlet hastanesi takipliyim şu tarama testleri ilk trimester bitsin sonra hem özel hem devlet yürütmeyi planlıyorum nasip olursa doğumu özelde istiyorum

Kan testleri devlette yaptırılmalı zaten canım sen 18 de randevun vardı onu iptal etmediysen o da alır zaten kan

Kan testleri devlette yaptırılmalı zaten canım sen 18 de randevun vardı onu iptal etmediysen o da alır zaten kan
Kız arkadaşımla konuştum şimdi 16’sında özeldeki doktor muayene ettikten sonra testleri isteyecek dedi, zaten 18’inde kadın doğumda devlette randevun olduğu için o da aynılarını muhtemelen isteyecek ayrıca da söylersin dedi o şekilde ilerlersin dedi. Seninle aynı şeyi söyledi yani

Kızlar bugün baya yorucu geçiyor benim okulda çok yoruldum. Karnım ağrıdı hafiften. Bi de giydiğim pantolon sıktı gazdan şişti herhalde. Doktorun heyecanıyla birleşti. 1 dersim kaldı ama nasıl heyecanlıyım

Sıkı bir şey asla giyemiyorum şu 4 gündür. Midem karnım şiş patladı patlayacak gibi yemek yiyemiyorum eskisi gibi hamile pantolonlarına erken mi geçsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…