Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Aklın yolu bir aynı testleri isteyecek sen devlette yaptırırsın 18 aralıkta

ya boyle seyler duyunca umudum artıyorrr ınsallah allah nasip etsinnn
Benimde öyle fark edildi ilk kayıp gebeliğimde 3. Haftada hemde baya erken o gün kan alındı 35 mi ne çıkmıştı kandan önce muaynede direkt gebelik gibi görünüyor rahim kalınlaşmış denildi o yüzden bence gebesin cuma günü bizimlede paylaş lütfen dualarımız seninle alırsın inşallah gebelik haberini hayırlısıyla

Rahat giyinmeye çalış canım . Heycanını anlıyoruz ve paylaşıyoruz bizde bekliyoruz doktor randevusu ve zaman geçmiyor ama ilk güzel haber senden gelcek gibi hadi inşallah bizide haberdar et inşallah herşey yolundadır

Kızlar özel hastaneden doğum paketi vs araştırdınız mı yada fiyat aldınız mı hiç

İlk gebeliğimin üzerinden 6 sene geçince ben her şeyi unutmuşum peki kızlar kese ne zaman görünür kaç gün sonra hastaneye gitmek gerekir sizde nasıl ilerledi beni aydınlatsanız

İlk gebeliğimin üzerinden 6 sene geçince ben her şeyi unutmuşum peki kızlar kese ne zaman görünür kaç gün sonra hastaneye gitmek gerekir sizde nasıl ilerledi beni aydınlatsanız
Genelde 5. Haftada görünüyor ama bazıları geç döllenme olabiliyor o yüzden benim tecrübelerime göre en neti beta 1500leri geçince vajinal ultrasonda görünüyor 5000-6000leri geçincede karından ultrasonda görünüyor

İstanbulda yaşıyorum medikalparktan bugün fiyat bilgisi aldım 110 bin dedi başka hastaneye sordum özel üniversite hastanesi normal doğum 75 sezeryan 80 bin dedi
Aaa ben de İstanbul hangi yakadasın canım ben anadolu

ay ınsallah allah ağzından işitsin rahim kalınlığını hatırlıyoır musun diye cok manasız bir soru sorazgım jhflkjhg

ay ınsallah allah ağzından işitsin rahim kalınlığını hatırlıyoır musun diye cok manasız bir soru sorazgım jhflkjhg
Hayır söylemedi çünkü söylese hatırlardım ben gebelik şüphesiyle gitmemiştim baya bi şaşırmıştım. Ama sanki bu gebelikte karından ultrasonda henüz kese görünmüyordu 22 gibi birşey dedi yanılıyorda olabilirim 2 gün sonrasında karından kese göründü

anladım canım neyse cumaya kadar sabretcem artık negatif cıkar diye idrar testi de yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…